How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

İNAN canm ben bu yürüşü tam 1 ile 2 yılda oturtuum bazen gidiyordum bazen gidemiyordummm ama şimdi kesinlikle aksatmıyorum çünkü ruhuma iyi geliyorrrrrr ben yürüşümü ilerki hayatıma yatrım(sağlığım içn )olarak yapıyorum
Kızım seneye anaokuluna başlayacak. İşallah ozaman yapacam bende. Sadece zayıflamak için degil dediğin gibi sağlık için. Çalıştığım donemde otobuse binmezdim bayılıyodum müzik dinleyerek yurumeye.

4 günlük diyet bittimi canım? sonuç nasıl tartıldın mı bugün?
ben bugün 61,1 geldin inşallah inişe geçtim heralde
2 gün yaptım tam olarak. Dün sadece akşamı yapabildim bugunde malesef olmadı. Tartıda aynıyım 59.6 ile 60.04 arası gidip geliyorum
Bence guzeldi tam yapabilseydim..haftasonu annemde kalcam orda başlayamam ama eve donunce yeniden deneyecem. Eşim ve çocuklar kereviz yemiyor. Annemde harika yapar . Canım çok istiyor kereviz yicem :)

2 gün yaptım tam olarak. Dün sadece akşamı yapabildim bugunde malesef olmadı. Tartıda aynıyım 59.6 ile 60.04 arası gidip geliyorum
Bence guzeldi tam yapabilseydim..haftasonu annemde kalcam orda başlayamam ama eve donunce yeniden deneyecem. Eşim ve çocuklar kereviz yemiyor. Annemde harika yapar . Canım çok istiyor kereviz yicem :)
diyetisyen ayda 2 kere yapın demiş çok yüklenme kendine tamam mı
kerevizin salatasına bayılırım,yoğurtlu,cevizli :dondurma:ama yemeğini hiçyemedim bilemiyorum o_O

seni tebrik ederim insanın kendine değer vermesi çok güzel,bu şekilde etrafınada fayda sağlıyosun:KK9:
,
o zaman sende kendini farkına var lütfennnnnnn

Kızım seneye anaokuluna başlayacak. İşallah ozaman yapacam bende. Sadece zayıflamak için degil dediğin gibi sağlık için. Çalıştığım donemde otobuse binmezdim bayılıyodum müzik dinleyerek yurumeye.

tabi şimdi senin çocuk küçük normal benım oğlan küçükken de bunların hiçbirini yapamıyordum zamanla eminim sende oturtursunn sporuuu

ay bayırlırım kerevizee her öğün olsa yerimmmmmm allahtan oğlanda severrrr

kerevizin salatasına bayılırım,yoğurtlu,cevizli :dondurma:ama yemeğini hiçyemedim bilemiyorum o_O

bende salatasını pek sevmedimmmmmmm

Aa ayda 2 mi ,bilmiyodum..
Kerevizin salatası guzeldir ama yemeğine onyargılı yaklaşıp yemiyodum 4 sene oncesine kadar. Mayhoş tadlar seviyosan dene bence ve kaloriside düşük harika

ay bayırlırım kerevizee her öğün olsa yerimmmmmm allahtan oğlanda severrrr

bende salatasını pek sevmedimmmmmmm
Salatasını bende okadar çok sevmiyorum. Yencek kadar iyi ama yemeği başka..
Ayyy canım iyice istedi acıktım zatenn :((

yarın bende alam yapammmmmmmm geçen hafta yemiştimmmmmm
Ay ne tuhafız :)))
Kebap lahmacun degilde kerevize aşerdik :))))
İlk diyete başladığımda gorumcemle diyetisyene gidiyoduk. 1.ayda 5kg verdim ve diyetisyen dediki bugun ödül günün olsun serbest bırakıyorum.. hastaneden çıktık caddede ne ararsan var tabi biz heyecan yaptık ne yesek diye:)
Mcde menumu yesek, lahmacunmu, iskendermi diye yarımsaat düşünüp yok onun şukadar kalorisi var yok bunun yanında kolasız olmaz oda çok olur diye diye eve gelip normal öğünümüzü yemiştik. 2 hafta sonra kontrole gittiğimizde bize sordu ve anlattık .. zaten boyle yapacağınızı bildiğim için serbest bırakmıştım dedi. Yani insan bisüre sonra sağlıklı yaşama alışıyor insan. Ben kolayı her yemekte içerdim resmen su gibi içerdim. 1 yılı geçti eve sokmuyoruz ve artık çok kötü geliyor tadı nasıl içiyormuşum o kimyasalı. Çoğu şeyi bilinçlenip hayatımızdan çıkarttık zaten saglıksız ne varsa hepsi kilo aldırıyor

ooo dün akşam bitti kereviz salatam

bana kalsa yemeğini daha çok seviyorum

evdekiler salatasını seviyor

bazen köklerinden salata

yapraklarından da yemek yapıyorum enfes enfes ben her türlü yerim
Kemiksuyu kaynatırken yapraklarını atıyorum içine ve oyle buzluğa atıyorum . Mis gibi oluyor bulyona 10 basar.
Yaprakları donates çorbasına çok yakışıyor. Kaynamaya başlayınca atıp 5 dk sonra çıkarıyorum.

İlk diyete başladığımda gorumcemle diyetisyene gidiyoduk. 1.ayda 5kg verdim ve diyetisyen dediki bugun ödül günün olsun serbest bırakıyorum.. hastaneden çıktık caddede ne ararsan var tabi biz heyecan yaptık ne yesek diye:)
Mcde menumu yesek, lahmacunmu, iskendermi diye yarımsaat düşünüp yok onun şukadar kalorisi var yok bunun yanında kolasız olmaz oda çok olur diye diye eve gelip normal öğünümüzü yemiştik. 2 hafta sonra kontrole gittiğimizde bize sordu ve anlattık .. zaten boyle yapacağınızı bildiğim için serbest bırakmıştım dedi. Yani insan bisüre sonra sağlıklı yaşama alışıyor insan. Ben kolayı her yemekte içerdim resmen su gibi içerdim. 1 yılı geçti eve sokmuyoruz ve artık çok kötü geliyor tadı nasıl içiyormuşum o kimyasalı. Çoğu şeyi bilinçlenip hayatımızdan çıkarttık zaten saglıksız ne varsa hepsi kilo aldırıyor

aynen sağlıklı beslenmeye alışıncaaa
kebap lahmacun hiç cazip gelmiyorrr banaaaaaa da

bir an var ya kendimi gördüm sende o serbest günde

bende diyetisyenin ilk ayı bana dedi ki
gidin istediğinizi yiyebilirsiniz bugün dedi

ben de deli gibi eşime anlatıyorum
onu mu yesek bunu mu yesek şuraya mı gitsek diye benim aklıma acayip şeyler gelmişti
ve karar verememiştim

sonra eve gidip evde yemiştik
eşim dalga geçmişti benimle de :KK51::KK51:

ELLERİNE SAĞLIKKKKKKKKK

gel kızı beraber yiyelim

Kemiksuyu kaynatırken yapraklarını atıyorum içine ve oyle buzluğa atıyorum . Mis gibi oluyor bulyona 10 basar.
Yaprakları donates çorbasına çok yakışıyor. Kaynamaya başlayınca atıp 5 dk sonra çıkarıyorum.

yapraklarını bende kemik suyuna atıyorum

da domates çorbasını bilmiyordum

bir daha ona da yapayım senin yaptığın gibi:KK68::KK68::KK68:

kızlar bugünkü menüm,akşama tarhana çorbası,kuru fasulye,pilav (ama ben yemiycem) salata+turşu+ayran var
benim misafirler tamamlanmış hasta çıkmış cümbür cemaat evdeler:silah:
çorbayı dünden fazlaca yapmıştım bugüne kalsın diye kuruyuda sabah ıslattım k.v. ben gidene kadar pişirir :süslü:bide pilav için pirincide koydum masaya,ee ben gelene kadar çalışsın biraz demi ama:süslü:

Sabah (saat 07:45)
* 3 kuru incir
* 4 ceviz

Ara Öğün (saat 10:00)
* 1 fincan türk kahvesi

Öğlen (saat 11:55 )
* 1 büyük bardak ayran (yoğun yaptım)
* yarım porsiyon makarna
* yarım porsiyon bezelye yemeği

bir an var ya kendimi gördüm sende o serbest günde

bende diyetisyenin ilk ayı bana dedi ki
gidin istediğinizi yiyebilirsiniz bugün dedi

ben de deli gibi eşime anlatıyorum
onu mu yesek bunu mu yesek şuraya mı gitsek diye benim aklıma acayip şeyler gelmişti
ve karar verememiştim

sonra eve gidip evde yemiştik
eşim dalga geçmişti benimle de :KK51::KK51:

gel kızı beraber yiyelim

yapraklarını bende kemik suyuna atıyorum

da domates çorbasını bilmiyordum

bir daha ona da yapayım senin yaptığın gibi:KK68::KK68::KK68:

OFFF erken deseydim gelirdim bura musaittiiiii şimdi kızdım sana :KK62:

ama ben gelirsem kereviz salatası istiyom sendennnn:cool:

kızlar bugünkü menüm,akşama tarhana çorbası,kuru fasulye,pilav (ama ben yemiycem) salata+turşu+ayran var
benim misafirler tamamlanmış hasta çıkmış cümbür cemaat evdeler:silah:
çorbayı dünden fazlaca yapmıştım bugüne kalsın diye kuruyuda sabah ıslattım k.v. ben gidene kadar pişirir :süslü:bide pilav için pirincide koydum masaya,ee ben gelene kadar çalışsın biraz demi ama:süslü:

Sabah (saat 07:45)
* 3 kuru incir
* 4 ceviz

Ara Öğün (saat 10:00)
* 1 fincan türk kahvesi

Öğlen (saat 11:55 )
* 1 büyük bardak ayran (yoğun yaptım)
* yarım porsiyon makarna
* yarım porsiyon bezelye yemeği

şimde sen dedinya ben yemicemmm beyne yanlış sinyal verdin eğer yiyesin yoksa bilinçaltın öle demicek ufak birşeye atarlancan belki sinirini yemeden alacaksın kendini akşama odaklamaaaaaa

allahım nefisme hakkim olmamı eyle diye telkin et kendiniii:cool::cool:

OFFF erken deseydim gelirdim bura musaittiiiii şimdi kızdım sana :KK62:

ama ben gelirsem kereviz salatası istiyom sendennnn:cool:

şimde sen dedinya ben yemicemmm beyne yanlış sinyal verdin eğer yiyesin yoksa bilinçaltın öle demicek ufak birşeye atarlancan belki sinirini yemeden alacaksın kendini akşama odaklamaaaaaa

allahım nefisme hakkim olmamı eyle diye telkin et kendiniii:cool::cool:

hadi yaa tamam öyle demiyorum, öteki türlü diyorum (amin)

hadi yaa tamam öyle demiyorum, öteki türlü diyorum (amin)

bilinçaltı öyle birşeyki

dün kendime dedim ki gün beynimde dolaştı bu soruuu nasıl odakladıysam kendimi

akşam yemek yemicem canım istemiyor dedi hakkaten iştahım yoktuuu

ama masaya oturunca yedimmm ki (aç olmadığım haldeee) midem bulana bulana düşünnnnnn

ne kadar yiyece içeceği odaklarsan kendi sürekli kendini birşey yerken bulursunnnnnn

Back