Gebeliğe Hazırlık 16/18 Haziran Bat Benim hala umudum var :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bugün tahlil yaptırdım 1.04 çıktı
Testler bekledikten sonra bazen yaniltici olabiliyor o yuzden 5 dakika sonra cikmadiysa sonra daha bakmamak lazim aslinda banada olmustu cok sevinmistim ama senin gibi kanda negatif gormek cok kotu olmustu ..artik test yapmayida biraktm. Dün adet olmam gereliyordu hatta gecikmesin diye tarlusal icmistim hâlâ olmadim.

Seninle aynıyız canim benimde beş gün var iğnenin oniki gün baktırdım kanda1'20cıktı sanırım negaıf dedim aam dr erekn dedi bakalım sen nezaman yapıcaksın test
merhaba Canım ne durumdasın test
Seninle aynıyız canim benimde beş gün var iğnenin oniki gün baktırdım kanda1'20cıktı sanırım negaıf dedim aam dr erekn dedi bakalım sen nezaman yapıcaksın test

sabrımı zorlamayı düsünüyorum negatif görmek beni yıpratıyorr
merhaba canim test yaptin mı? Belirtiler var mı

Kizlar ben adetin 2. Gunu testleri yaptirdim fsh e2 ve lh hormonuna bakti yorumluyabilecek olan varmi
Fsh:9.18
Lh:10.73
Estradiol e2: 31.95
Doktor bana srnin yumurtaliklar 1 calisiyo 2 kere yatiyo dedi lh dusukmus ne olcak simdi

Kizlar ben adetin 2. Gunu testleri yaptirdim fsh e2 ve lh hormonuna bakti yorumluyabilecek olan varmi
Fsh:9.18
Lh:10.73
Estradiol e2: 31.95
Doktor bana srnin yumurtaliklar 1 calisiyo 2 kere yatiyo dedi lh dusukmus ne olcak simdi
Dr bir öneride bulunmadı mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…