- Emoji Skoru
- 3.249
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi bebegimleben
Evet gec yumurtluyrm pko oldugu icin belkide yumurta saglikli buyumuyordur :/Canım yumurtlamanda sıkıntı varmı ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gec yumurtluyrm pko oldugu icin belkide yumurta saglikli buyumuyordur :/Canım yumurtlamanda sıkıntı varmı ki
Peki tedavi görüyomusun mesela sırf pko için ınofolıc combı kullanıo folic asit bende bilmiodum ama en son girtiğim doktor verdiEvet gec yumurtluyrm pko oldugu icin belkide yumurta saglikli buyumuyordur :/
[/QUOTE]Merhabalar herkesebenim bir sorm olacakti. Bende bu ay ilk defa serephoneye basladim. 2 yumurtam vardi ama yumurtalar gelismedi dedi doktor ilac bittikten bes gun ve yedi gun sonra.. zaten pkoluyum gec gelisir diye dusunuyrm yada kendimi avutuyrm. Siz catladiginj hissettiginizi soylemissiniz benimde 14 haziran bat dün bugun akintm basladi acaba benimde yeni catliyor olabilir mi ? Şansim var midir acaba ;/
Progestan kullanıyomusun cnm bende yarın kan vericem bakalımKızlar merhaba bende geldim aranıza bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi 31 martta bat 19 haziran iki gün dür sarı akıntım vardı ve kasıklarım çok agrıyor hamilelik belirtisi olabilir mi ayrıca gögüsleri m de çok agrıyor
Yok caanım ben daha kan vermedim belli değil hamilelik perşembe vercegimProgestan kullanıyomusun cnm bende yarın kan vericem bakalım
Hayırlısı inşallah bekleyen herkez pozitifi görsün inşallah bende heycanlıyım ama hep negatif olunca kan vermeyede cekinio insanYok caanım ben daha kan vermedim belli değil hamilelik perşembe vercegim
Bende inofolic combiye basladim. Yumurta takibi oldu ama yumurta gelismemis ay igne vermiyorum dedi doktor. Gecen ay ayni sekilde bi arkadasima oyle demisti doktor. Adet olmani bekleyelimn yumurta gelismemis dedi ama hamile kaldi arkadasim.Peki tedavi görüyomusun mesela sırf pko için ınofolıc combı kullanıo folic asit bende bilmiodum ama en son girtiğim doktor verdi
Sansliymis o sanslar bizi bulmazBende inofolic combiye basladim. Yumurta takibi oldu ama yumurta gelismemis ay igne vermiyorum dedi doktor. Gecen ay ayni sekilde bi arkadasima oyle demisti doktor. Adet olmani bekleyelimn yumurta gelismemis dedi ama hamile kaldi arkadasim.
Ozaman senin çatlamasında sorun yok bende pko var canım Zaten yumurta ilaçla oluo sadece beninkini inofolic desteklio işte senin çatlamada sorun olsa iğne yapardı inş hamiş kalırsınBende inofolic combiye basladim. Yumurta takibi oldu ama yumurta gelismemis ay igne vermiyorum dedi doktor. Gecen ay ayni sekilde bi arkadasima oyle demisti doktor. Adet olmani bekleyelimn yumurta gelismemis dedi ama hamile kaldi arkadasim.
Bende öyle canım bi de acildeki doktorlar ilgisiz oluyor yüzüne bile bakmadan negatif diyorlar ya hiç gitmek istemiyor insanHayırlısı inşallah bekleyen herkez pozitifi görsün inşallah bende heycanlıyım ama hep negatif olunca kan vermeyede cekinio insan
Aynen cnım basına gelen anlıo işteBende öyle canım bi de acildeki doktorlar ilgisiz oluyor yüzüne bile bakmadan negatif diyorlar ya hiç gitmek istemiyor insan
Çatlama iğnesi yada progestan kullanıosan normal canım bu öğle biley ki insan anlamıo işte inşallah perşembe günü yüzün güler ağlarsanda sevinçten ağlarsın cnmKızlar ben perşembe kan vericem ama akıntım devem ediyor iki gündür kasıklarıma kıramp giriyor normal mi
Canim o en iyi folik asitin adi ne paylasirmisin doktoruma sorayim ben folbiol kullaniyorum ama senin dedigin daha iyise onu kullanirim adini yazarmisin canimArkadaslar birde söylemek istedim pko olan bayanlara sırd onlar için üretilmiş folic asit var ve adet düzenlio ve kaliteli yumurta oluşturuo ben özele gitmeden önce hiçbir doktor vermedi belki bilmio ama onu kullanıp hamiş kalan cok yazdım belki birine vesile olur inşallah benim hep birtane oludu yumurta onu kullandım üç ay sonra femara iki tane oldu şok oldum24mm yarın kan vericem allahım bu mubarek ayda inşallah dualarımızın hepsini kabul eder ve sayfadaki herkez bu ay hamiş haberlerini yazar
Evet canım 31 mayısta çatlatma iğnesi olsun inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün ilk hamileliğimde duyduğumda bağıra bağıra aglamıştım doktorun yanında ama iki buçuk aylıkken kalbi durdu bundan bir sene önce ve bir senedir hiç korunmadık olmuyor doktor yumurtan çatlamamış dedi inşallah iğne sayesinde hamile kalırım bu ayÇatlama iğnesi yada progestan kullanıosan normal canım bu öğle biley ki insan anlamıo işte inşallah perşembe günü yüzün güler ağlarsanda sevinçten ağlarsın cnm
Aynen bende senin gibi dusunuyrm . Iki senedir bekliyrm bi supriz olmadi :)Sansliymis o sanslar bizi bulmaz
Yumurta gelismedigi icin catlatmaya gerek duymadi canim. Ondan vermedi. Adet olup tekrar gidecegim. O zaman serephone verecek dozunu arttirip. Nasip tabi hersey :) sen ne kadardir istiyorsn?Ozaman senin çatlamasında sorun yok bende pko var canım Zaten yumurta ilaçla oluo sadece beninkini inofolic desteklio işte senin çatlamada sorun olsa iğne yapardı inş hamiş kalırsın