• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 16/18 Haziran Bat Benim hala umudum var :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat a 1 hafta var...ovulasyon testi yaptım demin..çift çizgi koyu çıktı.Bu ay yumurta takibimi dr yaptı.Garanti günleri degerlendirdik ..Bitti gitti...Simdi neden ov.testi cift çıktı yeniden mi yumurtladımmm ..Yarin dr a gidicem kafam çorba oldu:kızgın:
Catlama ignesi oldu mu ? Ovulasyon testini kulladim onu bilmiyrm da canim gec yumurtluyor olabilir misin ?

Catlama ignesi oldu mu ? Ovulasyon testini kulladim onu bilmiyrm da canim gec yumurtluyor olabilir misin ?
yok bitanem yumurtam vardi hatta hergun dr a gittim.20 mm olunca çatladı..Aradan 7 gün geçti simdi yeniden LH pik yapmış

Kizlar adetlerim hic agrili olmazdi 3 gun gecikmeyle felaket bir agriyla adet yasiyorum su an

Kızlar biz 2 aydır deniyoruz bat 16 haziran ama bu ayda gebelik yok eminim. İlkinde 5 gün kala idrar testinde çıkmıştı..şimdi araştırılsın istiyorum adetin 2. Günü doktora gidip hormonlarıma baktırmak gerekmiş sanırım ? Başka neler yapmam lazım ? Folik asit içmeye başlasam mı ? Birde klomen iğne falan yazıyorsunuz ne işe yarıyor ?

Kızlarrr dün ov.testim 1 hafta sonra yine cift koyu çizgi çıktığı için dr a gittim..Doktor LH ile hamilelik hormonu çok benzer old.için pozitif olabilir dediii:halay:Batımda 18 haziranmış yani 5 gün var..Benim takvim 20 si gösteriyordu ki 3 ay ortalama alıyormuş..Geçen ay geciktirici kullandığım için değişmiş olmalı...Ama dr kanda hemen çıkmaz moralin bozulmasin dedi kan almadı...Allahımmm test bgn ve yrn ++ cıkarsa sanırımmm:anneadayı::anneadayı:

Kızlarrr dün ov.testim 1 hafta sonra yine cift koyu çizgi çıktığı için dr a gittim..Doktor LH ile hamilelik hormonu çok benzer old.için pozitif olabilir dediii:halay:Batımda 18 haziranmış yani 5 gün var..Benim takvim 20 si gösteriyordu ki 3 ay ortalama alıyormuş..Geçen ay geciktirici kullandığım için değişmiş olmalı...Ama dr kanda hemen çıkmaz moralin bozulmasin dedi kan almadı...Allahımmm test bgn ve yrn ++ cıkarsa sanırımmm:anneadayı::anneadayı:
Seninle aynıyız canim benimde beş gün var iğnenin oniki gün baktırdım kanda1'20cıktı sanırım negaıf dedim aam dr erekn dedi bakalım sen nezaman yapıcaksın test

Glifor tarzi ilaclar ve inofolic combi filanda destekleyici oluyor canim. Onlarida sorabilirsin doktoruna
Canim glifor tarzi ilac ne oluyor klomen yerinemi kullaniliyor yoksa folic asidmi ya bu gun doktora gittim yarin kan testi istedi adetin 2. Gunu oluyo 3 aydir klomen kullandim olmadi bu ay femara yada menogon igne istedim vermedi olmaz klomen bu ayda tutmazsa asilama dedi ama ben daha once 2 kere hamile kaldim klomenle anlamadim gitt

Seninle aynıyız canim benimde beş gün var iğnenin oniki gün baktırdım kanda1'20cıktı sanırım negaıf dedim aam dr erekn dedi bakalım sen nezaman yapıcaksın test
sabrımı zorlamayı düsünüyorum negatif görmek beni yıpratıyorr:işsiz::işsiz:

Kızlar canım çok sıkkın karnıma sürekli kramp giriyor adet belirtisi mi yaaaa

Kızlar acillll cevap Dün test yapmıştım negatif ti ya banyoya koymuştum Bugün bi bakayım dedim ikinci çizgi çıkmış doğru olabilir miiii

Canim glifor tarzi ilac ne oluyor klomen yerinemi kullaniliyor yoksa folic asidmi ya bu gun doktora gittim yarin kan testi istedi adetin 2. Gunu oluyo 3 aydir klomen kullandim olmadi bu ay femara yada menogon igne istedim vermedi olmaz klomen bu ayda tutmazsa asilama dedi ama ben daha once 2 kere hamile kaldim klomenle anlamadim gitt
Seker ilaci gibi birsey canim onun da etkisi varmis. Tabi doktoruna sorman lazim ;)

Back