- Emoji Skoru
- 963
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi bebegimleben
kızlar az evvel kanamam başladı..üstelik 25.günde!normalde 28 günde bir düzenli olurken düşük sonrası 30 günü buluyordu ve bu ay progesteronum cuma günü bakıldı (22.gün) ve maalesef 3.24 gibi çook düşük geldi yani yumurtlama olmamış
bende aniden başlayan su gibi ve rengi kahverengi olan garip bir regl görüyorum şuan...ayrıca cuma günkü tahlillerimde prolaktinim yine yükselmiş 28 çıktı..daha önce 55 olunca dos..x ile düşürmüşlerdi ve o ay hamile kalmıştım..birazdan hastaneye gidicem dos..yerine bu sefer parlo..2.5 mg yan etkisi çok olsa da onu yazacak..yine hamile kalırsam bebeğe bişey olursa ilaçtan bilmek istemiyorum dedim..yan etkisi daha fazla ama dost..daha güvenli diyemem dedi dr..bir çok hastam dost..ile gebe kaldı hatta bu ilaç sayesinde filan dediler..parlod...yan etkilerine katlanırım o olsun dedim..dost..içinde 1 ay gebe kalmayın yazıyor aklımda çelişki olmasın dedim tamam dedi..benden gelişmeler bu kadar..kısacası bu ay ki umutlar bir sonra ki aya kaldı..inş sizlerin umutlar devam etsin bu sayfadan güzel bebiş haberleri alalım..bende sorunu bilmek çözmenin yarısından fazlasıdır mantığı ile önümüze bakıcam..hepinize dua ve şans dileklerimle sevgiler...
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)