- Emoji Skoru
- 3.249
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi bebegimleben
-
Catlama ignesi oldu mu ? Ovulasyon testini kulladim onu bilmiyrm da canim gec yumurtluyor olabilir misin ?Bat a 1 hafta var...ovulasyon testi yaptım demin..çift çizgi koyu çıktı.Bu ay yumurta takibimi dr yaptı.Garanti günleri degerlendirdik ..Bitti gitti...Simdi neden ov.testi cift çıktı yeniden mi yumurtladımmm ..Yarin dr a gidicem kafam çorba oldu
yok bitanem yumurtam vardi hatta hergun dr a gittim.20 mm olunca çatladı..Aradan 7 gün geçti simdi yeniden LH pik yapmışCatlama ignesi oldu mu ? Ovulasyon testini kulladim onu bilmiyrm da canim gec yumurtluyor olabilir misin ?
Catladiysa 14 gun gecene kadar hic test yapma bence erken yipraniyor insan. Ben biktim yapmaktan 20 gunde gecse test yapmamyok bitanem yumurtam vardi hatta hergun dr a gittim.20 mm olunca çatladı..Aradan 7 gün geçti simdi yeniden LH pik yapmış
bat gecti mi canım..Kızlar yaxılarınızı okumadan önce test yapmıştım negatif((((
Hayır 19 haziran ama bugün iğneden sonra 14. Gün herkes de çıkıyormuş çok mu erken anlamadımbat gecti mi canım..
Evet cnm femara daha etkili yani yumurta kaliten daha çok artıoFemara daha mi etkili ? Ilk defa duyuyorum da onu ..
Seninle aynıyız canim benimde beş gün var iğnenin oniki gün baktırdım kanda1'20cıktı sanırım negaıf dedim aam dr erekn dedi bakalım sen nezaman yapıcaksın testKızlarrr dün ov.testim 1 hafta sonra yine cift koyu çizgi çıktığı için dr a gittim..Doktor LH ile hamilelik hormonu çok benzer old.için pozitif olabilir dediiiBatımda 18 haziranmış yani 5 gün var..Benim takvim 20 si gösteriyordu ki 3 ay ortalama alıyormuş..Geçen ay geciktirici kullandığım için değişmiş olmalı...Ama dr kanda hemen çıkmaz moralin bozulmasin dedi kan almadı...Allahımmm test bgn ve yrn ++ cıkarsa sanırımmm
Prolaktin yükseltio incir prolaktin sorunu varsa dikkat edin kızlarBenimde bat 14 haziran bende adet olmayi bekliyrm. Bu ay yumurta gelismedegi icin yeniden baslamayi bekliyrm. Incir ye bol bolsen neler kullaniyorsn ilac olarak ?
Canim glifor tarzi ilac ne oluyor klomen yerinemi kullaniliyor yoksa folic asidmi ya bu gun doktora gittim yarin kan testi istedi adetin 2. Gunu oluyo 3 aydir klomen kullandim olmadi bu ay femara yada menogon igne istedim vermedi olmaz klomen bu ayda tutmazsa asilama dedi ama ben daha once 2 kere hamile kaldim klomenle anlamadim gittGlifor tarzi ilaclar ve inofolic combi filanda destekleyici oluyor canim. Onlarida sorabilirsin doktoruna
sabrımı zorlamayı düsünüyorum negatif görmek beni yıpratıyorrSeninle aynıyız canim benimde beş gün var iğnenin oniki gün baktırdım kanda1'20cıktı sanırım negaıf dedim aam dr erekn dedi bakalım sen nezaman yapıcaksın test
Eklesene canım bakalimKızlar acillll cevap Dün test yapmıştım negatif ti ya banyoya koymuştum Bugün bi bakayım dedim ikinci çizgi çıkmış doğru olabilir miiii
Seker ilaci gibi birsey canim onun da etkisi varmis. Tabi doktoruna sorman lazimCanim glifor tarzi ilac ne oluyor klomen yerinemi kullaniliyor yoksa folic asidmi ya bu gun doktora gittim yarin kan testi istedi adetin 2. Gunu oluyo 3 aydir klomen kullandim olmadi bu ay femara yada menogon igne istedim vermedi olmaz klomen bu ayda tutmazsa asilama dedi ama ben daha once 2 kere hamile kaldim klomenle anlamadim gitt
Ne yaptin canim ?Kızlar acillll cevap Dün test yapmıştım negatif ti ya banyoya koymuştum Bugün bi bakayım dedim ikinci çizgi çıkmış doğru olabilir miiii
Canım bugün tahlil yaptırdım 1.04 çıktıNe yaptin canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?