Gebeliğe Hazırlık 16/18 Haziran Bat Benim hala umudum var :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar az evvel kanamam başladı..üstelik 25.günde!normalde 28 günde bir düzenli olurken düşük sonrası 30 günü buluyordu ve bu ay progesteronum cuma günü bakıldı (22.gün) ve maalesef 3.24 gibi çook düşük geldi yani yumurtlama olmamış bende aniden başlayan su gibi ve rengi kahverengi olan garip bir regl görüyorum şuan...ayrıca cuma günkü tahlillerimde prolaktinim yine yükselmiş 28 çıktı..daha önce 55 olunca dos..x ile düşürmüşlerdi ve o ay hamile kalmıştım..birazdan hastaneye gidicem dos..yerine bu sefer parlo..2.5 mg yan etkisi çok olsa da onu yazacak..yine hamile kalırsam bebeğe bişey olursa ilaçtan bilmek istemiyorum dedim..yan etkisi daha fazla ama dost..daha güvenli diyemem dedi dr..bir çok hastam dost..ile gebe kaldı hatta bu ilaç sayesinde filan dediler..parlod...yan etkilerine katlanırım o olsun dedim..dost..içinde 1 ay gebe kalmayın yazıyor aklımda çelişki olmasın dedim tamam dedi..benden gelişmeler bu kadar..kısacası bu ay ki umutlar bir sonra ki aya kaldı..inş sizlerin umutlar devam etsin bu sayfadan güzel bebiş haberleri alalım..bende sorunu bilmek çözmenin yarısından fazlasıdır mantığı ile önümüze bakıcam..hepinize dua ve şans dileklerimle sevgiler...

Kizlar bat 10 hazirandi ben hala adet olmadim ama test cis testi 10 haziranda negatifti ne oluyo hic sekmeyen adetim geciyo anlamiyorum ya

Sag ol kuzum ben hala adet olmadim yarin doktora gidicem sanirim stres yapmadim ama icten yapiliyo olabilir ondan gelmiyo muhtemelen 28 gunde 1 olan adetim ilk defa gecikti
Dur bakalım hemen karamsar olma belki geldi senin meleğin yarın kan ver bence çıkar herelde inşlaah hamilesindir

Gerci ben 10 haziran adet gunumdu cis testi yaptim negatif cikti diye temmus ayina hazirlancaktim ama adet olmadim yarin gideyim de benim adet niye gelmiyo ogreneyim bi

Gerci ben 10 haziran adet gunumdu cis testi yaptim negatif cikti diye temmus ayina hazirlancaktim ama adet olmadim yarin gideyim de benim adet niye gelmiyo ogreneyim bi
Hadi bakalım benimde 13. Günüm bugün ciş testi yapsam mı ki kan vermeye korkuyorum

Hadi bakalım benimde 13. Günüm bugün ciş testi yapsam mı ki kan vermeye korkuyorum
Yapma kuzu calla bak benim negatif cikti tam bat gunu cis testinde gebelik yok diye kendime telkin fakan vererek dolaniyorum ortalarda bekle gecsin bis ver rahat bira kendini

Yapma kuzu calla bak benim negatif cikti tam bat gunu cis testinde gebelik yok diye kendime telkin fakan vererek dolaniyorum ortalarda bekle gecsin bis ver rahat bira kendini
Bencede erken yapmayin biraz gecsin. Yoksa insan cok ylruluyor psikolojik olarak

Bencede erken yapmayin biraz gecsin. Yoksa insan cok ylruluyor psikolojik olarak
Bencede ben bat 10 hazirandi bak o gun test yaptim negatif cikti 3 gun gecikmeyle birlikte biraz once adet oldum acaba hamilemiyim diye beynimi dinliyordumki lekelenmeyi gordum yani benim bekledigim geldi yine hamilelik yok kizlar

Bencede ben bat 10 hazirandi bak o gun test yaptim negatif cikti 3 gun gecikmeyle birlikte biraz once adet oldum acaba hamilemiyim diye beynimi dinliyordumki lekelenmeyi gordum yani benim bekledigim geldi yine hamilelik yok kizlar
Olsun canim adet olana kadar insn acaba diyor hep ama adet oluncada yeni ümitler yeşeriyor. Sen yumurta takibi filan ysptiriyor musun ?

Bat a 1 hafta var...ovulasyon testi yaptım demin..çift çizgi koyu çıktı.Bu ay yumurta takibimi dr yaptı.Garanti günleri degerlendirdik ..Bitti gitti...Simdi neden ov.testi cift çıktı yeniden mi yumurtladımmm ..Yarin dr a gidicem kafam çorba oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…