- Emoji Skoru
- 963
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi bebegimleben
-
Inofolıc combi canım yirmi tane oluo kutusu mavi 38tlCanim o en iyi folik asitin adi ne paylasirmisin doktoruma sorayim ben folbiol kullaniyorum ama senin dedigin daha iyise onu kullanirim adini yazarmisin canim
Sag ol kuzum ben hala adet olmadim yarin doktora gidicem sanirim stres yapmadim ama icten yapiliyo olabilir ondan gelmiyo muhtemelen 28 gunde 1 olan adetim ilk defa geciktiInofolıc combi canım yirmi tane oluo kutusu mavi 38tl
Canım dokuz sene oldu ben klomen basldım sonra serephone şimdi femaraYumurta gelismedigi icin catlatmaya gerek duymadi canim. Ondan vermedi. Adet olup tekrar gidecegim. O zaman serephone verecek dozunu arttirip. Nasip tabi hersey :) sen ne kadardir istiyorsn?
Dur bakalım hemen karamsar olma belki geldi senin meleğin yarın kan ver bence çıkar herelde inşlaah hamilesindirSag ol kuzum ben hala adet olmadim yarin doktora gidicem sanirim stres yapmadim ama icten yapiliyo olabilir ondan gelmiyo muhtemelen 28 gunde 1 olan adetim ilk defa gecikti
Insallah kuzum yarin dananin kuyrugu kopcak bakalim niye gelmemis benim adetDur bakalım hemen karamsar olma belki geldi senin meleğin yarın kan ver bence çıkar herelde inşlaah hamilesindir
Hadi bakalım benimde 13. Günüm bugün ciş testi yapsam mı ki kan vermeye korkuyorumGerci ben 10 haziran adet gunumdu cis testi yaptim negatif cikti diye temmus ayina hazirlancaktim ama adet olmadim yarin gideyim de benim adet niye gelmiyo ogreneyim bi
Yapma kuzu calla bak benim negatif cikti tam bat gunu cis testinde gebelik yok diye kendime telkin fakan vererek dolaniyorum ortalarda bekle gecsin bis ver rahat bira kendiniHadi bakalım benimde 13. Günüm bugün ciş testi yapsam mı ki kan vermeye korkuyorum
Femara daha mi etkili ? Ilk defa duyuyorum da onu ..Canım dokuz sene oldu ben klomen basldım sonra serephone şimdi femara
Bencede erken yapmayin biraz gecsin. Yoksa insan cok ylruluyor psikolojik olarakYapma kuzu calla bak benim negatif cikti tam bat gunu cis testinde gebelik yok diye kendime telkin fakan vererek dolaniyorum ortalarda bekle gecsin bis ver rahat bira kendini
Bencede ben bat 10 hazirandi bak o gun test yaptim negatif cikti 3 gun gecikmeyle birlikte biraz once adet oldum acaba hamilemiyim diye beynimi dinliyordumki lekelenmeyi gordum yani benim bekledigim geldi yine hamilelik yok kizlarBencede erken yapmayin biraz gecsin. Yoksa insan cok ylruluyor psikolojik olarak
Olsun canim adet olana kadar insn acaba diyor hep ama adet oluncada yeni ümitler yeşeriyor. Sen yumurta takibi filan ysptiriyor musun ?Bencede ben bat 10 hazirandi bak o gun test yaptim negatif cikti 3 gun gecikmeyle birlikte biraz once adet oldum acaba hamilemiyim diye beynimi dinliyordumki lekelenmeyi gordum yani benim bekledigim geldi yine hamilelik yok kizlar
Yaptiriyorum canim yeniden basliycam yineOlsun canim adet olana kadar insn acaba diyor hep ama adet oluncada yeni ümitler yeşeriyor. Sen yumurta takibi filan ysptiriyor musun ?
Benimde bat 14 haziran bende adet olmayi bekliyrm. Bu ay yumurta gelismedegi icin yeniden baslamayi bekliyrm. Incir ye bol bolYaptiriyorum canim yeniden basliycam yine
Klomen ve ovirelleBenimde bat 14 haziran bende adet olmayi bekliyrm. Bu ay yumurta gelismedegi icin yeniden baslamayi bekliyrm. Incir ye bol bolsen neler kullaniyorsn ilac olarak ?
Glifor tarzi ilaclar ve inofolic combi filanda destekleyici oluyor canim. Onlarida sorabilirsin doktorunaKlomen ve ovirelle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?