- Emoji Skoru
- 963
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi bebegimleben
-
Bugun dr a usg muaynesine gittim ve sol overde 12.6 mm tek bir folikul gelismis.eger gunde 1,5-2 mm buyurse adetin 17.gunu 19-20 mm ulasip catlayabilir.pazar gunu adetin 17. Gunu tekrar usg ile bakacak dr..dualarinizi bekliyorum.tabii okuyan beni duyan varsa zira burasi gunlugum gibi oldu.kimse yazmiyor
burcucin her ay aynı günlerde ovulasyon olmayabilir senin yumurta 17 mm olan çatlayacak gibi..bence oruç etkilemiyordur ama tabii ki beslenmene ve su içmeye dikkat et ve bugünleri mutlaka dene pas geçme...önümüzdeki 3-5 gün içinde döllenme şansın çok yüksekk..Allah hepimize hayırlı evlatlar versin..Allah hayırlısıyla versin inşallah bende de ilk defa bu ay 2 folikül gelişimi var (kendiliğinden şuanda kadar hiç ilaç kullanmadım )biri 17 biri 11 mm di sol içerde Cuma günü genel kontrole gitmiştim yalnız 3 aydır erken ovulasyon olurken 11-13 arası bu ay 13. Gündeyim hala Yok oruç tutuyorum ve açıkçası yumurta gelişimini etkilediğini düşünüyorum umarım yanılıyorumdur
Ovulasyon 2 gün içinde olacak inşallah ovulasyon testine göre:) akıntımda değişti zaten eskiden 15/16 günde olurdu 3 aydır niyese erken sanırım eski düzene geri döndü amin inşallahburcucin her ay aynı günlerde ovulasyon olmayabilir senin yumurta 17 mm olan çatlayacak gibi..bence oruç etkilemiyordur ama tabii ki beslenmene ve su içmeye dikkat et ve bugünleri mutlaka dene pas geçme...önümüzdeki 3-5 gün içinde döllenme şansın çok yüksekk..Allah hepimize hayırlı evlatlar versin..
Dualarimiz seninle ve senin gibi bebis bekleyenlerle bende dahil canimBugun dr a usg muaynesine gittim ve sol overde 12.6 mm tek bir folikul gelismis.eger gunde 1,5-2 mm buyurse adetin 17.gunu 19-20 mm ulasip catlayabilir.pazar gunu adetin 17. Gunu tekrar usg ile bakacak dr..dualarinizi bekliyorum.tabii okuyan beni duyan varsa zira burasi gunlugum gibi oldu.kimse yazmiyor
Amiin hepimiz icin kizlar!!!Dualarimiz seninle ve senin gibi bebis bekleyenlerle bende dahil canim
Aminnnnnburcucin her ay aynı günlerde ovulasyon olmayabilir senin yumurta 17 mm olan çatlayacak gibi..bence oruç etkilemiyordur ama tabii ki beslenmene ve su içmeye dikkat et ve bugünleri mutlaka dene pas geçme...önümüzdeki 3-5 gün içinde döllenme şansın çok yüksekk..Allah hepimize hayırlı evlatlar versin..
sevgili ravzaa sorularına cevap vermeyi isterdim ancak benim bilgi ve tecrübelerimin dışında kalmış. Seni yanıltmak istemem..serephone yi bilmiyorum..Ancak yine de şunu söylemek isterim ben 18 martta bebğimin kalbi durduğu için 10 hf lık iken düşük yaptırıldım..yaklaşık 20 gün sürdü...nisan 18 ve mayıs 18 de regl gördüm. normalde 28 günde 1 olurdum eskiden şimdi uzadı..mayıs ayında adetin 21.günü yapılan progesteron testine göre yumurtlamam düşük çıktı çok büyük olasılıkla yumurtlayamadım..bat 18 haziran düşünüyorum yine 30 günde olursa..ancak bu ay reglimin 13.günü ultrasonla bakılınca 12.6 mm folikül gördüler..pazar günü yani reglimin 17.günü baktığında dr folikül artık yok dedi..douglas boşluğunda epey bir sıvı var çok büyük olasılıkla çatlamış bu dedi..(inş)bu durumda geç yumurtlama olmuş olabilir 22.gün tekrar progesteron bakılsın dedi..13.gün için 12-13 mm folikül bana da gelişmeye gecikmiş ve elverişsiz gelmişti ve 17.gün nasıl büyüyüp çatlar ki dedim..günde 1,5-2 mm büyüyebilir..her zaman 20-25 .. olmak zorunda değil 16-18 cm de de çatlayabilir..beklemek bakmak lazım dedi..geç çatlamışta olabiliyor böyle 17-18.günlerde bekle 22.gün yaptır bu sefer porgesteron testini dedi..kısacası bu gibi durumlar açısından bakınca bence seni de kapsıyor bu açıklamalar..bana geçirilmiş düşük sonrası yumurtlama düzeni açısından böyle birkaç ay geçebiliyor sabırlı ol da dediler..kimyasal gebelik, düşük,kürtaj sonrası 3 ay içinde o kadar çok hamile kalan gördüm duydum ki canım..bu arada benim yaşım 39..seni bilmiyorum ama tabii ki yaşta yumurta kalitesi ve düzeni açısından çok önemli..35 yaş altındaysan amh değerinde yerindeyse bence çook rahat ol..kimyasalda olsa gebe kalabiliyorsun bunu görmen bile çok önemli tıbbi açıdan..moralini bozma bence mutlu günler yakın..inş bu aydan hepimiz kavuşuruz güzel haberlere :)Birde kimyasal gebelik gecirdim bu ay adetim yaklasik 16 gun surdu onunda etkisi olur mu yumurta gelismesine ? Bi umut tecrubesi olan vardir sanirim ; )
Cok cok tesekkur ediyorum zaman ayirip cvp verdigin icin. Cok aciklayici oldu yaziniz. Bende de 2 folikul var demisti ama gelismemisti tekrar gittigimde folikul yok dedi ama catlamis veya kucuk kalmis demedi bende şasirmistm. O anki psikolojiyle sormakda aklima gelmedi. Bi umut bekliyrm bende. Sen bu ayki progestan testini yaptirdin mi peki ne cikyi? Bu arada benim yasim 23 :) 3 yasinda bi kzim var ama 2 senedir ikincisi olmuyor .. Rabbim kimseyi aratmasin gercekten.. hayirli evlatlat nasip eylesin hepimizesevgili ravzaa sorularına cevap vermeyi isterdim ancak benim bilgi ve tecrübelerimin dışında kalmış. Seni yanıltmak istemem..serephone yi bilmiyorum..Ancak yine de şunu söylemek isterim ben 18 martta bebğimin kalbi durduğu için 10 hf lık iken düşük yaptırıldım..yaklaşık 20 gün sürdü...nisan 18 ve mayıs 18 de regl gördüm. normalde 28 günde 1 olurdum eskiden şimdi uzadı..mayıs ayında adetin 21.günü yapılan progesteron testine göre yumurtlamam düşük çıktı çok büyük olasılıkla yumurtlayamadım..bat 18 haziran düşünüyorum yine 30 günde olursa..ancak bu ay reglimin 13.günü ultrasonla bakılınca 12.6 mm folikül gördüler..pazar günü yani reglimin 17.günü baktığında dr folikül artık yok dedi..douglas boşluğunda epey bir sıvı var çok büyük olasılıkla çatlamış bu dedi..(inş)bu durumda geç yumurtlama olmuş olabilir 22.gün tekrar progesteron bakılsın dedi..13.gün için 12-13 mm folikül bana da gelişmeye gecikmiş ve elverişsiz gelmişti ve 17.gün nasıl büyüyüp çatlar ki dedim..günde 1,5-2 mm büyüyebilir..her zaman 20-25 .. olmak zorunda değil 16-18 cm de de çatlayabilir..beklemek bakmak lazım dedi..geç çatlamışta olabiliyor böyle 17-18.günlerde bekle 22.gün yaptır bu sefer porgesteron testini dedi..kısacası bu gibi durumlar açısından bakınca bence seni de kapsıyor bu açıklamalar..bana geçirilmiş düşük sonrası yumurtlama düzeni açısından böyle birkaç ay geçebiliyor sabırlı ol da dediler..kimyasal gebelik, düşük,kürtaj sonrası 3 ay içinde o kadar çok hamile kalan gördüm duydum ki canım..bu arada benim yaşım 39..seni bilmiyorum ama tabii ki yaşta yumurta kalitesi ve düzeni açısından çok önemli..35 yaş altındaysan amh değerinde yerindeyse bence çook rahat ol..kimyasalda olsa gebe kalabiliyorsun bunu görmen bile çok önemli tıbbi açıdan..moralini bozma bence mutlu günler yakın..inş bu aydan hepimiz kavuşuruz güzel haberlere :)
Merhaba ravzaa 23 yasinda isen ve daha once saglikli bebegin varmis sen hic kaygilanma canim sende sorun cikmaz yumurtlama gunlerini takip edip kafana cok takmadan denemeye devam et canim..ben cuma gunu yaptiricam bu ayki progesteron testini..dualarin icin tesekkur ederim rabbim hepimize tez vakitte evlatlarimia kavusmayi nasip etsin...Cok cok tesekkur ediyorum zaman ayirip cvp verdigin icin. Cok aciklayici oldu yaziniz. Bende de 2 folikul var demisti ama gelismemisti tekrar gittigimde folikul yok dedi ama catlamis veya kucuk kalmis demedi bende şasirmistm. O anki psikolojiyle sormakda aklima gelmedi. Bi umut bekliyrm bende. Sen bu ayki progestan testini yaptirdin mi peki ne cikyi? Bu arada benim yasim 23 :) 3 yasinda bi kzim var ama 2 senedir ikincisi olmuyor .. Rabbim kimseyi aratmasin gercekten.. hayirli evlatlat nasip eylesin hepimize
Canım yumurtlamanda sıkıntı varmı kiBirde kimyasal gebelik gecirdim bu ay adetim yaklasik 16 gun surdu onunda etkisi olur mu yumurta gelismesine ? Bi umut tecrubesi olan vardir sanirim ; )
Doktorumda oyle diyor ama olmayinca da insan ister istemez stres yapiyorMerhaba ravzaa 23 yasinda isen ve daha once saglikli bebegin varmis sen hic kaygilanma canim sende sorun cikmaz yumurtlama gunlerini takip edip kafana cok takmadan denemeye devam et canim..ben cuma gunu yaptiricam bu ayki progesteron testini..dualarin icin tesekkur ederim rabbim hepimize tez vakitte evlatlarimia kavusmayi nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?