- Emoji Skoru
- 963
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi bebegimleben
Arkadaşlar yine geldik bir aylık maceraya daha :) Bilmeyenler için hikayemi özetleyeyim...maalesef 18 martta kalbi durduğu için ilk bebişimi kaybettim
o acı günler geride kaldı ama unutmak mümkün değil, yaşayan herkes bilir...Trombofili paneli testimde pıhtılaşma sorunum çıktı bu dönemde yapılan araştırmalar neticesinde..ayrıca hamilelikte teşhisi ancak konulan subklinik hipotroidi yüzünden artık e...50 mg kullanıyorum...çok şükür artık cuma günü son yapılan testlerimle tsh-prolaktin değerlerim normale ulaştı..artık hem endokrin hemde kadın doğum takibindeyim..18 mayısta regl oldum ve bat 16-18 haziran..bu düşük sonrası 3.reglim olmaz umarım bebiş bize selam verir :) zorlu süreçler belki hatta yaşım 40 a doğru gidiyor (39,5 şimdilik hala)
ama Allah büyük biz küçük..hadi arkadaşlar bu heyecanı paylaşalım..geri sayıma ne kaldı ki ![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)