Yani ben başarı olarak görmedim eşimle evlenmeyi. Ben de yok yoksul biri değildim zaten. Ama eşimin durumu benden çok çok iyiydi. Güvendim, sevdim 25 yaşındaydım. Ailesi çok güzel insanlar. Anne baba ilişkileri hala sevgi dolu. Beni de en çok bu etkiledi. Biz hep çok çocuklu bir aile kurmak istedik. Yani para değildi beni eşime çeken şey.
Evet haklısınız muhtemelen yalanlarla kıvırmaya çalışacak.
Evet boşanınca hayat standartım düşecek. Ama aç kalmam da. Yani 30 bin tl alıyorum. Eşim çocukların masraflarını öderse ben geçinirim. Ailem de destek olur.
Çocuklara tek başıma ebeveynlik yapmak çok zorlayacak beni. Ama gerçeği bile bile eşimle olmak da onur kırıcı. Zaten dediğim gibi yüzüne bile bakamıyorum. Ufaklık hasta biraz hep onunla uyuyorum, işten gelince hep bebekle ilgileniyorum. Onun da pek umrunda değil gibi.
Etrafa karşı evli ve çocuklu olmayı seviyor gibi. Benim asla böyle bişey yapmayacağımdan emin. Tüm şifrelerimi bilir, bakmaz ama telefonum hep ortadadır nereye kimle gittiğim geldiğim bellidir.
Yani benim hayatımın odağında her zaman çocuklarım oldu. Çocuklarımı asla ihmal etmedim. Önceliğim hep çocuklardı. Olabileceğim kadar iyi bir anne olmaya çalıştım hep. Bu açıdan beni takdir etmiştir hep, ayrıca onun kafasını meşgul edecek gizli işleri olan biri de olmadığımdan kalmak isteyecek bu evlilikte.
Cuma akşamını bekliyorum. Konuşacağım. Evden gitmesini isteyeceğim. Gitmezse ben çocukları alıp ailemin yanına gideceğim. Bayramda kvalide kpeder beni sorunca ne der bilemem artık.
Sonrasında da biliyorum hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Ama çok zorlansam da başımın dik duracağı şekilde yaşamak istiyorum. Ben eşimi ihmal etmiş de olsam bu işin çözümü bu değildi. Dediğim gibi artık kendisinin elini bile tutamam. Kırgın hissediyorum. Eşimle çocuklar sebebiyle Sürekli görüşecek olmak da beni üzecek ama çocuklar söz konusu.
Bir de merak ediyorum aslında kabul mu edecek iyi ayrılalım mı diyecek, inkar mı yani şunu yapar kesin dediğim bir şey yok. Mesajların görüntüsünü aldım sadece. Evlendikten sonra çok mülk edindik. Yani hepsini o ödedi ama tapu bizim nikahtan sonra hep. Rahat edeceğim yeri düşünmeden bana verir. Belki de benim sorunum bu
Çok fazla güveniyorum herkese bu saflık değil bu belki bildiğin kolaya kaçma. Keşke başka türlü olmak elimden gelseydi.
O günden beri beynim uğulduyor, kafamın içindeki uğultuyu anlatamam. İçimdeki Sesleri susturmak mümkün olsa keşke. Yavrum kızım ilk göz ağrım mezun oldu, kep attı girdi babasının koluna dans etti. Eş olarak bana yaptığı pislik babalığına da gölge düşürür mü? İçimde sorulardan bir okyanus var sanki. Her bir yorumu okudum dikkatle. Evet beni bu hale düşürdüğüne göre belki de iyi baba tanımına uymuyordur. Hani ben çocuklarını ihmal etmez,sever,okşar öper ve önemser anlamında dedim. Yorumlarınız
Somutlaştırdı halimi
Halimi sizin gözünüzden görmek. Netleştiriyor bazı şeyleri