Bazı şeyleri yaşamışsınız, görmüşsünüz şahit olmuşsunuz. O yüzden benim kocam asla yapmaz diyemeyecek kadar olgunlaşmışsınız. Sadece bu konu özelinde değil genel olarak insanlar yaşamadıkları olaylar için büyük büyük konuşurlar.
Asla dediğiniz anda karma onu size vermek için harekete geçiyor.
Burada olduğu gibi.
100% katılıyorum evet gönül hemen o anda boşamak ister ama o anın şartlarını bilemeyiz belki biraz zaman maddi durumun iyi hale gelmesini beklemek gerekebilir.
Ben evlilikte her ne olursa olsun sonsuza kadar birbirimizi seveceğiz, anlayışlı olacağız, yan yana olacağız vs böyle uzun yıllara dayanan çok büyük verilen sözlere inanmıyorum. Duygular değişir, insanlar yıllar içinde değişir, durumlar değişir, maddiyat, karşılıklı maneviyat hepsi değişebilir. Bugün bana merhametli olan yarın çok merhametsiz bir insana dönüşebilir ne diyeceğim o zaman ama sen bana söz vermiştin mi diyeceğim?
İnsan bazen kendinden dahi emin olamıyorken, karşısındaki insandan nasıl böyle emin olabilir anlayamıyorum. Konu sahibi de yazmış - yapmaz-etmez- gitmez-çocuklarına düşkün- gibi gibi.. Adam en alasını yapmış hatta belki üzülecek ama adam çocuklarına falan düşkün değil, çocuklarına düşkün adam bunu yapar mı Allah aşkına ya. Annelerinin sağlığını hiçe sayarak saçma sapan ilişkilere girmiş ama ne o çocuklarına düşkün. Pardon?
Adam yapacağını yapmış artık, bazı şeyleri kabullenmek lazım. Yaşadığı hayal kırıklığının sebebi kocasına sonsuz güven içinde olması. Ama maalesef güvendiği dağlara kar yağmış.
Ablanıza çok üzüldüm
Başkasına aşık olabilirsin, sevebilirsin gönlün kayabilir bunların hepsi olabilir dediğim gibi insanların duyguları değişir ama gelirsin karşındaki insana dürüstçe adam gibi söylersin ve hemen boşanma işlemlerine başlarsın, kandırmaya devam etmezsin. Rabbim ablanızın yardımcısı olsun.