15 yılım BİTTİ kollarım boş kaldı.....

allah inş en kısa zamanda evlat sahibi yapar sizi.olupta rabbim üzüntüsü vermesin o dahada zor vardır elbet bir hayır.evlatlık almayı düşünmediniz mi hiç

Bu arada ablam in 21 yaşında oğlu var ve ondan çok çekiyor. Bazen Allahım iki iyiliğin birini ver diye yalvarıyor Allaha .kotu aliskanliklari var ve beyefendi hicte bundan rahatsiz degil evde huzur birakmiyor ustelik hic bir sorunu yok ustelik maddi manevi hicbir sorunu yok sadece kardesini kiskaniyor hemde ölümüne ama kimseye anlatamıyor ablam..yani Rabbim evladın varlığıyla da yokluguyla da imtihan etmesin ikiside çok zor.

ya okudukca agladim :KK61: cunku bende bugun birkez daha yikildim her ay oldugu gibi. bende 5 yillik evliyim 3 yil dogal yollarla korunduk korunmayinca hemen olur sandik 2 yildir her ay kahroluyorum :KK43: hormon tersleridir rahim filmidir hic bi sorun yok esimdede bendede
kurler falanda denedim tabi ama yok yok yokkkkkk....

Ah be güzel kardesim Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah. Üzülme demek kolay biliyorum ama dua etmeye devam et.

Boyle seyler genelde cok cok ustune dusuldugunde olmaz derler. Biraz dusunmemeye calissaniz ? Zor sizin icin ama dusundukce stres oluyosunuzdur. Allah yardimciniz olsun. Ennnnn kisa zamanda saglikli bi bebisiniz olsun insallah. Cok icten bi sekilde soyluyorum bunu inanin. Mutlu haberlerinizi burdan duyariz insallah :)

allah razı olsun hepinızde...elektırıklerım yok o yüzden hepınıze toplu teşekkürler..

hamilelik takvimimi goruyorsun demi?iki ay sonra kucagima alacagim(insallah)..ama nasil bir sinavdayim bilsen...kalbi hasta bebegimin...kucagima vermeden yogun bakima alacaklar...acik.kalp ameliyati yapacaklar.herseye hazir.olun diorlar..nasil.aci...demem o ki vardir herseyde bir hayir..dua et ve.yipratma kendini hic...herkesin sinavi farkli farkli..
canım dua okuyalım istersen ac ben yardımcı olurum okumana ..acarsan bana özelden mesaj at...allaha emanet olsun bebegınde sende...

Rabbim herkese nasip etsin bende alti sene olacak bu ozlemle yasiyorum on bes yil cok uzun ama iki defa tup denemissiniz cok az bi deneme nedenini merak ettim
İnsallah hic bi kadinin kucagi bos kalmaz dualrim herkese tum istiyenlere
Lutfen sizde aglayip uzmeyin kendinizi guclu olup mutlu olmaya calismamaktan baska caremiz yok:KK19:
ben özelde yaptırmak zorundayım...raporum olmuyor bazı nedenlerden.....çok pahalı maleseffff

ben özelde yaptırmak zorundayım...raporum olmuyor bazı nedenlerden.....çok pahalı maleseffff
öyle malesef canım 2tüp denedım bir sene ara ile raporlu olarak ama suan bir sene gectı maddı durumdan deneyemiyorumm
devlet hastanesınde bile pahalı maleseff hem maddı hem manevi yıpratıcı bir sureç Allah yardımcımız olsunn
rapor hakkınızı neden kullanamıyorsunuz

öyle malesef canım 2tüp denedım bir sene ara ile raporlu olarak ama suan bir sene gectı maddı durumdan deneyemiyorumm
devlet hastanesınde bile pahalı maleseff hem maddı hem manevi yıpratıcı bir sureç Allah yardımcımız olsunn
rapor hakkınızı neden kullanamıyorsunuz
eşimin işi nedeniyle...

eşimle bir sıkıntım yok..ama maça oğullarıyla gelenleri görmüş bir gün bana halı sahadan döünce çok isterdim bende dedi ilk defa...
rabbim bu 3 aylarda hamiş oldugunu ögrenmeni nasip etsin ,kucagın en kısa zamanda bebişle dolsun. ins dualarım kabul olurda yazarsın bana hamişim diye.teyzemin kızı 8 yıllık evli esimin arkadası da aynı 9 senelik falan evli okadar dua ediyordumki birii kızını gecen kucagına aldı.teyzemin kızıda nisanda ikizi olcak insalah .ümidini kesme birde teyzemin kızının 3. tüp bebek denemesiydi.insalah sende kucagına alırsın yavrularını rabbim nasip etsin insalah.vardr yüce rabbimin bir bildigi unutma

rabbim bu 3 aylarda hamiş oldugunu ögrenmeni nasip etsin ,kucagın en kısa zamanda bebişle dolsun. ins dualarım kabul olurda yazarsın bana hamişim diye.teyzemin kızı 8 yıllık evli esimin arkadası da aynı 9 senelik falan evli okadar dua ediyordumki birii kızını gecen kucagına aldı.teyzemin kızıda nisanda ikizi olcak insalah .ümidini kesme birde teyzemin kızının 3. tüp bebek denemesiydi.insalah sende kucagına alırsın yavrularını rabbim nasip etsin insalah.vardr yüce rabbimin bir bildigi unutma
allah razı olsun canımmmm...inş. rabbım hayırlısıyla verecek...inş...

Kizlar bebek isteyen herkese duâ ediyorum en kisa zamanda inşallah olacak ümitsizlik YOK.......Ben sabrettim oldu inşallah sizinde olacak.Gece namazina kalkincada duâ edeceğim .Öpüyorum hepinizi....

X