İnanın ne istediğimi çok iyi biliyorum ve kat'iyen boşlukta değilim. Hele de şu süreçte. Gerçekten kimi sevdiğimi anladım. Evli olmasına rağmen rahat davranması dediğiniz davranış biçiminin en üst sınırı, kolunu omzuma atmasından ibaret. Ne söz ne de fiil ile kurulmuş bir yakınlık yok bunun haricinde. Sadece hisler var. Hislere engel olunamaz. Sandığınızın aksine, niz kabullenmiştik bu durumu. Ama, netice olarak, anlaşamadığınızı anladığınız biri ile evli kalmazsınız. İki insana da yazık olur bu durumda. Evli olduğum süreçte, O'nunla görüşmedim. Bunu yazmıştım yukarıda. Ayrıldıktan bir müddet sonra , tesadüfen denk geldi arkadaş tavsiyelerinde, ben de ekledim. Görüşmeye tekrar başladıktan sonra da yüz yüze görüşmedik. Bu nedenle yıprandı bazı şeyler. Ve yıprandığı için de , eskiden tanıdığımız insanları bulabilecek miyiz birbirimizin gözlerinde diye merak ediyorum. Hayat insana yaşadıkça öğretiyor gerçek sevginin ne olduğunu. Belki O beni sevmiyor da olabilir. Fakat bu benim sevmeme engel değil. Zira sevgi bir alışveriş değil. Karşılık gerektirmez.