Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizden nefret ettiğini sanmıyorum fakat büyük ihtimalle hayatubda biri var hatta evli bile olabilir. Hiç bir şey yapmayın sadece bekleyin yine size yazacaktırÇok teşekkür ederim yorumlarınıza. Peki ben o şehre gittiğimde O'na uğramalı mıyım sizce? Yüzyüze konuşmak bu sorunu çözer mi yoksa tamamen korkunç bir kavga ile biter mi herşey? Aslında kavga da etmek istiyorum O'nunla. Çünkü çok da kırgınım. Ama hâlâ çok seviyorum. Çok uzun süre mi geçmesi gerek hata yaptığını anlayıp öfkesinin dinmesi için yoksa iki ay yeter mi? Bence yetmez gibi geliyor. Ben güzel sözlerle iltifatlar ederken, keyifle okuyordu. Ama şimdi whatsapp'ta bile engellemiş. O kadar çok, o kadar çok seviyorum ki... Çok zeki ve birikimli biri. Neye kızdı bu kadar bilmiyorum. Çok ilgi gösterdiğim konusunda haklısınız. Böyle bitmemeli. Nedenini bile bilmeden, hayatımda duyduğum en büyük aşkı kaybetmemeliyim. Kalbim de çok kırık ama... Nasıl dayanacağım benden nefret etmesine? O olmadan yaşamak kolaydı ama O benden nefret ederken....
Amma kasmissiniz adamın sizi sevdiğine ikna olmak için. Adam resmen evliyken bir öğrencisine aşırı ilgili davranmis-eski sevgilim lafı da oradan geliyor- sizi aşık etmiş kendine. Veee ne kadar güvenilir olduğundan bahsediyorsunuz. Cidden takmissiniz adama baksaniza ortada bir şey yok ve tayin istiyorsunuz. Yaşadığınız şehirde sizi bağlayan hiç mi bir şey yok da...
Peki size dediğiniz gibi hala hissi olsa siz takıntılı halinizi göstermeden önce de söylemez miydi? O kadar konuşmuşsunuz. Ya da karısını zamanında sizle aldatmaya çalışan iş etiginden bihaber insanla birlikte olsanız size de iki üç yıl sonra aynısını yapmayacağı ne malum. Boşandıktan sonra-yani siz yıllarca gorusmedikten sonra- sadece size haber verdiğini nereden biliyorsunuz. Belki sizin gibi ama farklı dönemlerden iki üç öğrenci daha var. Belki onlardan birine yazıyor onu. Neyse o kadar çok belki var işte ama tek gerçek adam evliyken size yazmış ve hocanizmis o zaman. Yani hiç ama hiç güvenilir değil. Diyorsunuz okulda benden başka kimseye böyle davranmadi adam evli yahu hem de hoca mavi boncuk mu dağıtıp dursun. Ne desem boş şu kadar yazdığima parmaklarima üzüldüm:))Peki size şunu da sorayım, eğer bana dair hiçbir hissi yok ise, neden boşandığı gibi bana yazdı? Bir öğretmen, sıradan bir öğrencisine neden bu konuyu yazsın ki? Ayrıca benim evlendiğimi duyduğunda, tebrik etmesi gerekmez miydi bu durumda? Neden ortadan kayboldu birden? Ya bu süreçte neden kaybettiği kadına üzüldüğünü yazıp durdu Facebook'ta? Bu kadar çok tesadüf fazla değil mi? Üstelik bahsettiği kadının gamzeleri var, tıpkı benim gibi. Benimle karşılaşmak için verdiği çabayı da yazacağım size. Bu davranışı, tesadüf gibi göstermeye çalışıp, ne kadar fazla sayıda yaptığını bilseniz. ..