15 yıldır anksiyete bozukluğu yaşıyorum

Emin olun geçiyor, ben atlattım çok şükür. İnşallah siz de kurtulacaksınız. Allahım düşmanımın başına bile vermesin. Benimki 9 ay sürdü. İnanın evime bile gidip kalamazsan şimdi kalabiliyorum. Üstelik ikinci hamileliğimde de tekrarlar mı diye düşünüyordum ama şükür tekrarlamadı. Doktorum problemin temeline indi. Aslında terapileriniz sohbet havasında oluyordu ama o problemi buluyor. Kuzenim de yaklaşık 7 yıl ilaç kullandı ve hamile kalmadan önce bu doktorla görüştü. Hamileliğinde ilacı kestiler. Şu an bebeği 9 aylık ve bir daha yaşamadı. Bu durumdaki bütün insanlara özellikle hamilelere doktorumu tavsiye ederim. Bir kişi bile kurtulsa mutlu olurum. Doktorumun adı
Çok mutlu ettiniz beni . Zaten önemli olan doğru doktoru bulabilmek . En çok da oğlumun bir kardesi olsun diye tedavi olmak istiyorum. Çünkü aynı seyleri tekrar kaldiramam gibi geliyor .

Çok mutlu ettiniz beni . Zaten önemli olan doğru doktoru bulabilmek . En çok da oğlumun bir kardesi olsun diye tedavi olmak istiyorum. Çünkü aynı seyleri tekrar kaldiramam gibi geliyor .
Doktorumun adı Emel Kütük Koyuncu. Kusura bakmayın yeni olunca yarım yamalak yazmışım 😞

Gittiğim bir psikiyatr da bana benim hastalığımın organik kökenli olduğunu beynimin ürettiğini söyledi . Yalnızca terapiden fayda goremeyecegimi söyledi. Beynin ürettigi için ilaç kullanmalısın dedi ve başka bir psikiyatr da bazı insanlar doğuştan distimik olur ömür boyu ilaç kullanmak zorunda kalabilirler dedi . Biraz da doktorların bu söylemleri beni umutsuzluga sevk etti . Şuan gittiğim doktorum ben iyileşmeyen anksiyete görmedim diyor. İyilesebilecegimi söylüyor . Şuan citoles 20 mg + stilizan kullanıyorum . En kötü ihtimalle ilaçlarını dusururuz 5 mg citoles koruyucu doz olarak kullanabilirsin dedi .
İyi Hissetmek kitabını yazan doktor çok sayıda hastasını ilaçsız tedavi etmiş. Mutlaka bu kitabı okuyun

İki çocuğum arasında 15 ay var ve ikinci hamileliğim çok çok rahat geçti. İnşallah sizinki de öyle olacak

İyi Hissetmek kitabını yazan doktor çok sayıda hastasını ilaçsız tedavi etmiş. Mutlaka bu kitabı okuyun
Çok duydum bu kitabı ama hiç okumadım. Aynı yazarın panik atak adlı kitabını aldım . Ama o kadar kötüydüm ki iki üç satır zor okuyordum . İyi hissetmek adı kitabını da alicam mutlaka okuyacağım .

Merhaba arkadaşlar,
Ben yaklaşık olarak 15 yıldır anksiyete bozukluğu yaşıyorum. Şuan 27 yaşındayım lise yıllarımda başladı maalesef. İlaç kullanınca iyi oluyorum . İlacı bırakınca herşey başa sarıyor . Ne zaman bir yenilik yaşayacak olsam hep anksiyete yaşadim . İki yıllık evliyim ve bir oğlum var . En ağır anksiyeteyi hamileliğimde yaşadım malesef. Hamileliğimin 7. Ayında tekrar ilaç kullandım. Anksiyete yüzünden oğlumda gelişim geriliği oluştu. Şuan oğlum iki aylık. Hamilelikte yaşadığım anksiyete beni çok kötü etkiledi ve ben artık geleceğinden endişe etmeye başladım.farkli problemlerimde var . Kayinvalidemle beraber yaşıyorum. Onlarla da problem yaşıyorum. Hem onlarla yaşadığım problemler hem de bu hastalık beni çok yiprattı.Benim merak ettiğim benim gibi yıllardır anksiyete bozukluğu yaşayan arkadaşlar var mı ? Hayatınızı nasıl devam ettiriyorsunuz? Sizce bu hastalık hayatta bazı şeyler için engel mi ?
meabalar bende 10 yildir bununla muzdaribim bende kayin validemlan yasiyorum sizi cok iyi anliyorum acaba yuzunjzde uyusmalar oluyormu

Merhaba arkadaşlar,
Ben yaklaşık olarak 15 yıldır anksiyete bozukluğu yaşıyorum. Şuan 27 yaşındayım lise yıllarımda başladı maalesef. İlaç kullanınca iyi oluyorum . İlacı bırakınca herşey başa sarıyor . Ne zaman bir yenilik yaşayacak olsam hep anksiyete yaşadim . İki yıllık evliyim ve bir oğlum var . En ağır anksiyeteyi hamileliğimde yaşadım malesef. Hamileliğimin 7. Ayında tekrar ilaç kullandım. Anksiyete yüzünden oğlumda gelişim geriliği oluştu. Şuan oğlum iki aylık. Hamilelikte yaşadığım anksiyete beni çok kötü etkiledi ve ben artık geleceğinden endişe etmeye başladım.farkli problemlerimde var . Kayinvalidemle beraber yaşıyorum. Onlarla da problem yaşıyorum. Hem onlarla yaşadığım problemler hem de bu hastalık beni çok yiprattı.Benim merak ettiğim benim gibi yıllardır anksiyete bozukluğu yaşayan arkadaşlar var mı ? Hayatınızı nasıl devam ettiriyorsunuz? Sizce bu hastalık hayatta bazı şeyler için engel mi ?
Dün anksiyeteyle ilgili bi prof.un sayfasında bişey okudum , anksiyete tedavisi mutlaka psikoterapi ile desteklenmeliymiş eğer sadece ilaç kullanılırsa ilacı bırakınca başa sarıyormuş. Belki de o bilgi dün akşam tesadüfen sizle paylaşayım diye çıktı karşıma, çok ilginç... anksiyete ile alakalı çalışan online veya yüzyüze psikoterapistlere bi bakın isterseniz

X