Aynırabbim şifa versin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçmeyen ağrılar Fibromiyalji panik bozukluk
- Konu Sahibi burcueyup
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bendeki ölüm korkusu değilde kalp krizi yada beyin ile ilgili bi rahatsızlık geçirip sakat kalmak
Meraba şimdi nasılsınız
Benimki de ağrılardan dolayı sadece kalp kirizi korkusu
Benimde sol kol omuz iki göğüs arası sol göğüsü üstü ve altında ağrı kolda uyuşma yanma göğüs kafesinde ağrı nefes aldıkça batma sonucuda kriz korkusu artık yıpratıyorBenimki de ağrılardan dolayı sadece kalp kirizi korkusu
Merhaba nasıl oldunuz ben kardiyoloji ye gittim nabız yüksek sadece başka birşey çıkmadı şükür hap verdi çarpıntı için
Valla bu hastalık nasıl bi hastalık anlamadım insanı yiyip bitiyor günden güne eriyorum sanki ama hastaneye gidince her şey temiz çok şükür bu kadar ağrı nasıl psikolojik bende anlamadım
Merabalar bende hap kullanıyorum dideral verdi banada .ama benim ağrılarım çokMerhaba nasıl oldunuz ben kardiyoloji ye gittim nabız yüksek sadece başka birşey çıkmadı şükür hap verdi çarpıntı için
Üniversite hastanesi hocaya gittim yaşım 40 bu yaşta kalp ağrısı olmaz dedi elinle gösterdiğin yer asla kalp ağrısı değil dedi kalp olsa öyle gösteremezsin yaygın olur dedi bu yaşadığın anksiyete panik atak stres ağrısı dedi EKG ve eko çekildi çok şükür temiz çıktıMerabalar bende hap kullanıyorum dideral verdi banada .ama benim ağrılarım çok
Çok şükür canım çok sevindim sizde ağrılar nerde oluyorÜniversite hastanesi hocaya gittim yaşım 40 bu yaşta kalp ağrısı olmaz dedi elinle gösterdiğin yer asla kalp ağrısı değil dedi kalp olsa öyle gösteremezsin yaygın olur dedi bu yaşadığın anksiyete panik atak stres ağrısı dedi EKG ve eko çekildi çok şükür temiz çıktı
Benim ki biraz hastalık hastalığı önce baş boyun sonra hep kalp sırt ağrısı kol ağrısı bacağım ağrısa kötü birşey gelir kaburgam ağrısa sıkıntı heran kendini dinlemeÇok şükür canım çok sevindim sizde ağrılar nerde oluyor
Hep öyleyiz aslındaBenim ki biraz hastalık hastalığı önce baş boyun sonra hep kalp sırt ağrısı kol ağrısı bacağım ağrısa kötü birşey gelir kaburgam ağrısa sıkıntı heran kendini dinleme
Ben yıllarca antidepresan kullandım 1 yılı geçti bırakmıştım şimdi başlamamak için mücadele veriyorum siz ilaç alıyormusunuzHep öyleyiz aslında
İnşallah gerek kalmaz bende başlamamak için mücadele ediyorumBen yıllarca antidepresan kullandım 1 yılı geçti bırakmıştım şimdi başlamamak için mücadele veriyorum siz ilaç alıyormusunuz
Çarpıntın varmıBenimde sol kol omuz iki göğüs arası sol göğüsü üstü ve altında ağrı kolda uyuşma yanma göğüs kafesinde ağrı nefes aldıkça batma sonucuda kriz korkusu artık yıpratıyor
Bende ya 2 günde bir hastanedeyim ama hiç bişey çıkmıyor bide benim acayip vicüt seğirmem oluyoValla bu hastalık nasıl bi hastalık anlamadım insanı yiyip bitiyor günden güne eriyorum sanki ama hastaneye gidince her şey temiz çok şükür bu kadar ağrı nasıl psikolojik bende anlamadım
Olmaz mı bunun için ilaç alıyorumÇarpıntın varmı
Ortopedi ye görünün benceMerhaba 5-6 gün önce hiç bir sorun yokken aniden kalbimde bir sızı hissettim sonra sol kolum omzum göğsüm falan ağrımaya başladı acile gittim, bir sorun yok denildi ama ağrılar geçmedi üstüne sırtımda da başladı. 3 kez daha acile gittim ertesi günlerde EKG ve kan testi yaptılar sorun yok denildi ama hala korkuyu atamıyorum. 4 gün önce eko çekti kardiyoloji doktoru sorun yok dedi. Ertesi gün acile gittim yine EKG ve kan baktirdim sorun yoktu. Kaş gevsetici verdi doktor işe yaramadı. Bugün yine kardiyoloji doktoruna gittim önceden verdiğim testlere baktı sorun yok dedi ama ne yapsam için rahatlamiyor agrilarim geçmiyor. Şuanda sol çenem ağrıyor sabahtan beri ara ara göğsüme koluma ağrı giriyor. Psikolojik mi yoksa gerçekten bi sağlık sorunum mu var çözemiyorum...