Geçmeyen ağrılar Fibromiyalji panik bozukluk

Çok teşekkür ederim ama geçmiyor.. 15 gün randevu alamam gitmediğim için iptal da etmedim son anda vazgeçtim. Ama yok olmuyor gerginlik hastalanınca daha kötü olucam korkusu evde kimse olmayınca şimdi bana bir şey olacak çocuklar yalnız gibi bir sürü anlaşılmaz saçma sapan şeyler yaşıyorum dışarıya kalabalığa çıkınca da allak bullak oluyorum yaptığım yapacağım herşey çok dağınık kafayı toparlayamıyorum bir türlü başka çarem kalmadı bütün doktorları gezdim bu arada kolum uyuşuyor diye o feci elektrik testine bile girdim acaba sinirlerimmi sıkıştı diye ama hiç bir doktor bende çıkan hastalıkların bu derece ağrı yapmayacağını söyledi. İkna oldum artık yani bir insan acilde kas gevşetici ve ağır ağrı kesiciyi aldığı halde nasıl ağrıları durmaz benim durmuyor inanamıyorlar bana herkes kafamda kurduğumu o yüzden böyle olduğunu söylüyor gerçekten öyle bir şey değil ben bir şey kurmuyorum düşünmüyorum herşey bir anda oluyor tepe taklak oluyor dünyam sonrada vücüdüm sinirlerim bozuldu heralde
Süreniz dolunca mutlaka psikiyatriste gidin ona herseyi anlatın ona göre ilaç verecektir umarım iyi haberlerinizi alırım ama aksatmayin lutfen

X