anneniz buzdolabi gibiymiş -belki de değildir, ama adam cinsel anlamda tatminsizlik yaşamış orası kesin
bizden önceki neslin bu hikayeleri bitmez. evde çocuk bakan, yemek yapan, sosyal tatmin sağlayan eş, dışarıda cinsel ve duygusal tatmin sağlayan kadınlar. ayrıca parayla yapmadıktan sonra o kadınlara oro..demeniz de doğru değil. bu hikayeyi de düzeltemezsiniz. anneniz boşanmaz. boşansa da boşluğa düşer. böyle hikayeleri olan ne kadınlar biliyorum. diğer kadınla evlenen adamlar bile biliyorum. diğer kadın bunları soydu soğana çevirdi ve adamları kapıya koydu. ilk kadınlar ne yaptı dersiniz? eşleriyle tekrar evlendiler :) şaka değil, ciddiyim. 15 sene kocasını başka kadınlarla paylaşan kadın, o adamı böyle bir durumda tekrar bile alabiliyor. midesi alıyor o herifi çünkü kendisini onun tapulu malı olarak görüyor, tek ki dul kadın olmasın da...sorun değil.
siz şimdi bu kafadaki kadına ne yapabilirsiniz, ne anlatabilirsiniz ki? bence hiç birşey. maalesef.
babanıza gelince. eş olmak başk şey baba olmak başka. size mis gibi babalık yapmış. ona baba olarak hesap sorabilirsiniz ama eş olarak hesap soramazsınız ki! bunu yapması gereken anneniz. o da yapmaz. babanız da bunu bal gibi biliyor.
burada böyle konular açıldığında hep bunları söylüyorum hep de tefe geriliyorum konu sahiplerince :) bana kızabilirsiniz size birşey diyemem ama gerçekler bunlar. çok fena insan delirir, size amaaan canım ne olcak herksin başına gelir filan da demiyorum ama durum bu işte. "gelenek" denen canı çıkasıca şeyimiz yüzünden.o meşhur "türk aile yapısı" yüzünden, kol kırılıp yen içinde kalmak zorunda olduğundan, sinek kadar kocamız olsun da başımızda bulunsun kafası yüzünden durum bu.