- 25 Eylül 2011
- 7.430
- 11.149
- 498
Evet o da birakicakti. Ya suan konu bu deil. Sigara deil. Benim sorumu anlamayanlar var. Ben size resmi.babama gostersemmi diyorum siz ne diyosunuz
Bende sana diyorum ki annen baban bilsin ya da bilmesin sevgilin varmiydi evet vardı bu demek ki ablamin var benimde olabilir demek. Diger yazdiklarina gelince tehdit etmek yerine biraz daha arkadasca konusarak cozebilirsin dedim zaten. Her konuda seni örnek almış demedim. Birazda Neyse sende zaten ergensin. O yüzden muhattap olamicam.Biraz bos konusmussun. Neyse canim sen bi yorumlari okudun mu??????? Benim sevwgilim oldu evet ve Annem BILIYORDU tanidigimiz biri oldugu icin. Ben anneme babama saygisiz dawranmadim o niye davraniyor? Ben ev islerinde yardim ettim o niye etmiyor? Bende piercing yok onda niye var? He evet beni ornek aldi canim sende haklisin yaaaa
Asıl problem okul. Diğerleri çoğu ergenin yaptığı şeyler. Ben de 15 yaşındayken sigara içiyordum, sevgilim de vardı, piercingim yoktu çünkü 30 sene önce piercing denen bir şey yoktu. Annemize isyan ediyor, ev işine el sürmüyorduk (zaten çocuk neden ev işi yapsın ki; onun görevi sadece okumak). Okulunu bitirmesi konusunda telkinlerde bulunmak lazım. Okulun PDR hocalarıyla görüşün, kardeşinizle konuşsunlar. Mesleği olursa ileride ne kadar rahat edeceğini, okumanın ne kadar önemli olduğunu, güzel bir dille yargılamadan anlatın kendisine. Sigarasına sevgilisine karışmayın, siz söyleyince bırakmayacak onları.Iyi geceler arkadaslar. Konuya nasil baslasam blmiyorum. Sorun kız kardeşim. Daha 15 yasinda. Sigara kullaniyor. Agzi burnu delik (piercingli) liseye gitmiyor. Aciktan okuyor hatta okumuyo bile. Haftasonlari okula gitmiyor. Keske sadece bunla kalsa 1 ay once arkadasim bana kardesimin erkekle sarili resmini gonderdi. Basimdan kaynar sular dokuldu resmen. Favebookta engellemis beni ve tanidiklari. Sigara li resimlerini atmis. Arkadasim gosterdi. Kardesime sigarali resmini babama gostercem dedim goster bende senin sigara ictigini solerim , x kisisiyle ciktigini soylerim dedi. Bundan korktum ve babama soyleyemedim. Simdide bu erkekle cekilmis resmi cikti.! Kardesim blmiyor erkekle olan resmjn benim galerimde oldugunu. Arti hergun disari cikiyir. Annem artikk bikti. Canim babam ugruna ölecegim adam gariban babam bizim icin calisiyor bu yasinda ve bize olan guweni sonsuz. Kardesimin ne haltlar yedigini blmiyor. Salak kardesim babamdan 5 tl istese babam 10 veriyor. Iyi niyetli babam benimm. Arladaslar ne olur yardim edin o fotoyu babama gostersemmi? Gosterirsem sonucu ne olcak ama babamin terside kõtü. Suan agliyorum boyle kardes dusman basina nefret ediyorum ondan. Anneme hergun bagiriyor babam cay demle dediginde takmiyor. Basini telefondan kaldirmiyor ise yaramaz
Yoo saka yapmadim en kotu ihtimali söyledim dovsun demedim ki .En fazla döver derken şaka yaptığınızı düşünüyorum. Ciddi anlamda söylediğinizi düşünmek bile istemiyorum. Çünkü bir kadının böyle birşey söyleyebileceğine inanamıyorum.
Hafta içi program yapın h.sonu beraber okuluna gidelim çıkışta birşeyler yapalım diye belki sizin ozverinizle bi kizin hayati değişecek . Kendinjzden bi sure odun verin yazık yardıma ihtiyacı var onunda okul konusunda onu heveslendirin örnekler verin inşallah geç olmadan farkına varır okul mühim bi konu çünküAmin tesekkur ederim. Ben onunla defalarca konustum. Takip ettim okula gidiyomu diye. Bir hafta sonu dinlenebiliyorum onunla dertlesmek istiyorum ama evde olmuyor. Hafta ici ya okuldayim yada işte
En kötü ihtimal dövmek mi? Erkekle konuştu diye kızını Öldüren babalar var bu ülkede.Yoo saka yapmadim en kotu ihtimali söyledim dovsun demedim ki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?