15 yaşında el bebek gül bebek büyüyen biri annesiz yapamaz mı?

Yaşadıklarının çok benzerini yaşadım ama aldatma falan yoktu. Kendini biraz soyutlamanı tavsiye ederim hele böyle bir aile ise baban sürekli senden hizmet bekleyecekse. Benim ömrümü yedi babam birebir bu şekilde. Çok istismarcı biriydi annem gidince ve biz de saf olunca köle gibi kullandı bizi istediğim yere de yerleşemedim üniyi geç kazandım vs Annen kendi kararını kendisi versin.

Çalışmıyor babam izin vermedi
Yaa 15 yaşındasın benim oğlum da 15 yaşında
Yaşadıklarına çok üzüldüm

Senin evde huzurun varsa
Annen baban iyi anne babaysa bırak aralarındaki sorunu kendileri halletsin

Sen okumana odaklan
Annen bu durumları neden sana yansıtıyor onu da hiç anlamadım
Çalışmıyorsa gitse de geri döner
Bu sefer baban iyice arsızca davranır

Bunları düşünme anne babalık görevlerini yerlerine getirsinler

Çalışmıyor babam izin vermedi
Haa anladım....Bak tatlım annenin keyfi yerindedir sen onu hiiiç merak etme, onurlu bir kadın kendisini aldatan adamın ekmeğini yemez şimdiye kadar bir iş bulur seni de kendini de kurtarirdi, kimseye muhtaç olmazdı , demek ki annen çalışıp yorulup sana bakmak yerine evde yan gelip yatıp sikayetlenerek babanın parasıyla yemek istiyor. Geç o babam çalışmasına izin vermedi işlerini, hepsi palavra....

Sen onu ikna filan edemezsin, hiç karışma.

Kuzum sen karışma bu meseleye yaşadıkların zor ama anne baba arasına girilmez.Annen gitmek istemiyorsa sen sebep olma buna babanın da tüm yükü sana kalacak hem iş güç bunalacaksın.Ayrıca annesizlik çok zor bişey , senin yapman gereken annene sana bu olayları anlatmamasını istemek ve destek olmak.

Kimsenin hayat şartlarını ne yaşadıklarını bilemeyiz ,anneni eleştirenleri de takma eminim çok üzülüyordur annen.
Derslerine sıkıca sarıl üniversitede güzel bir bölüm kazan .Kendini kurtarmaya bak.

Back
X