- 25 Nisan 2018
- 4.619
- 8.940
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden istemiyorsunuz neden olmaz? Sizin yeriniz annenizin yanidirYok ben gitmek istemiyorum olmaz yani
Dede evine gidemiyor sanirimNeden istemiyorsunuz neden olmaz? Sizin yeriniz annenizin yanidir
Olmazsa ben de giderim mecburNeden istemiyorsunuz neden olmaz? Sizin yeriniz annenizin yanidir
Ben onları istemiyorumDede evine gidemiyor sanirim
Başka kardeşin abin ablan yok mu?İnşallah bir an önce büyürüm
YokBaşka kardeşin abin ablan yok mu?
Çalışmıyor babam izin vermediÇocuklar anne baba arasına girmemeli senin derdin değil boş ver bu ilk değildir annen çalışıyor mu
Annen uydum akıllıysa zor valla hiiiç git et deme o sorumluluğu alma sonra sıkışır seni suçlar annen kaderini kabul etmişÇalışmıyor babam izin vermedi
Yaa 15 yaşındasın benim oğlum da 15 yaşındaÇalışmıyor babam izin vermedi
Haa anladım....Bak tatlım annenin keyfi yerindedir sen onu hiiiç merak etme, onurlu bir kadın kendisini aldatan adamın ekmeğini yemez şimdiye kadar bir iş bulur seni de kendini de kurtarirdi, kimseye muhtaç olmazdı , demek ki annen çalışıp yorulup sana bakmak yerine evde yan gelip yatıp sikayetlenerek babanın parasıyla yemek istiyor. Geç o babam çalışmasına izin vermedi işlerini, hepsi palavra....Çalışmıyor babam izin vermedi