Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben gitmek istemiyorum olmaz yaniAnneniz nereye gidecek sizde annenizle gidemez misiniz?
Mecburen babamla zaten ikna olmuyor annemAnnen giderse sen babanla mi kalacaksın? Seni bırakmasın gitmesin gidecekse birlikte gidin.
İkna etmeye calisma çocuksun sen annen başında dursun.Mecburen babamla zaten ikna olmuyor annem
Anne baban boşanacak mı? Kardeşlerin var mı? Evin tek kızı mısın? Zamanla öğrenirsin başkalarına sorarsın YouTubeda videolar izleyebilirsin. Yemek tarifi sitelerine de bakabilirsin. Kimse annesinin karnında öğrenmedi ev işlerini.Hayat ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Bulaşık yıkama, çamaşır yıkama vb. Annemi gitmesi içim ikna etmeye çalışıyorum, babam iyi biri değil. Nasıl yaparım, yapabilir miyim kendi başıma? Aşırı uzak büyütüldüm böyle şeylerden
Boşanırlar tek kızımAnne baban boşanacak mı? Kardeşlerin var mı? Evin tek kızı mısın? Zamanla öğrenirsin başkalarına sorarsın YouTubeda videolar izleyebilirsin. Yemek tarifi sitelerine de bakabilirsin. Kimse annesinin karnında öğrenmedi ev işlerini.
Annen gitmek istemiyorsa onu ikna etmeye çalışma bence. Okuyor musun ?Boşanırlar tek kızım
9. sınıfa gidiyorumAnnen gitmek istemiyorsa onu ikna etmeye çalışma bence. Okuyor musun ?
Üniversite okumak için daha zamanın var. Okuluna odaklan lise son olduğunda güzel bir bölüm okumaya çalış geleceğini kurtar9. sınıfa gidiyorum
Aldatmadan dolayıÜniversite okumak için daha zamanın var. Okuluna odaklan lise son olduğunda güzel bir bölüm okumaya çalış geleceğini kurtarözel değilse annen neden boşanmak istiyor?
Ben yıllar önce ortaokuldayken aynı durum yaşanmıştı. Babam annemi aldatmıştı ve annem evi terk edip birkaç hafta gelmemiş dayımda kalmıştı. Konun bana o anları hatırlattı kuzum. Ben de hiçbir şey bilmiyordum. Çamaşır makinesi nasıl çalıştırılır, yemek nasıl yapılır hiç bilgim yoktu. Zamanla öğrendim bazı şeyleri. Annem yokken de mecbur yaptık bir şeyler. Abim de işten gelince bana yardım ediyordu.Aldatmadan dolayı
İnşallah bir an önce büyürümBen yıllar önce ortaokuldayken aynı durum yaşanmıştı. Babam annemi aldatmıştı ve annem evi terk edip birkaç hafta gelmemiş dayımda kalmıştı. Konun bana o anları hatırlattı kuzum. Ben de hiçbir şey bilmiyordum. Çamaşır makinesi nasıl çalıştırılır, yemek nasıl yapılır hiç bilgim yoktu. Zamanla öğrendim bazı şeyleri. Annem yokken de mecbur yaptık bir şeyler. Abim de işten gelince bana yardım ediyordu.
Zaman öyle böyle bir şekilde geçip gidiyor. Umarım bir an önce annen boşanır ve seninle kendisine yeni bir hayat kurar. Ama sen anne babanın arasına girmeye, ara bulucu olmaya çalışma. Kendi eğitim hayatına odaklan.İnşallah bir an önce büyürüm
Tamam teşekkür ederimZaman öyle böyle bir şekilde geçip gidiyor. Umarım bir an önce annen boşanır ve seninle kendisine yeni bir hayat kurar. Ama sen anne babanın arasına girmeye, ara bulucu olmaya çalışma. Kendi eğitim hayatına odaklan.![]()