15 yaşında el bebek gül bebek büyüyen biri annesiz yapamaz mı?

Seray_

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2024
145
23
13
20
Hayat ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Bulaşık yıkama, çamaşır yıkama vb. Annemi gitmesi içim ikna etmeye çalışıyorum, babam iyi biri değil. Nasıl yaparım, yapabilir miyim kendi başıma? Aşırı uzak büyütüldüm böyle şeylerden

Yaparsın gülüm. 🥺 Sen de git?

Mecbura kalınca insan her şeyi yapar. Ancak yaşınız 15 ise önce kendinizi kurtarmaya bakın. Kim ebeveyn kim çocuk aileniz karıştırsa bile siz karıştırmayın, sorun ne bilmiyorum ama çocukluğunuz, gençliğiniz geri gelmeyecek..İnşallah her şey iyi olur sizin için.

Annen giderse sen babanla mi kalacaksın? Seni bırakmasın gitmesin gidecekse birlikte gidin.

Anneniz kendi gitmiyorsa siz gitmesi için ikna etmeye çalışmayın. Daha küçük olduğunuz için bazı tehlikelerin farkında değilsiniz. Anneniz giderse önce siz zarar görürsünüz. Karışmayın ikisi arasındaki ilişkiye. Okulunuza odaklanın. Ha ille biri gitsin diyorsanız da beraber gidin.

Hayat ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Bulaşık yıkama, çamaşır yıkama vb. Annemi gitmesi içim ikna etmeye çalışıyorum, babam iyi biri değil. Nasıl yaparım, yapabilir miyim kendi başıma? Aşırı uzak büyütüldüm böyle şeylerden
Anne baban boşanacak mı? Kardeşlerin var mı? Evin tek kızı mısın? Zamanla öğrenirsin başkalarına sorarsın YouTubeda videolar izleyebilirsin. Yemek tarifi sitelerine de bakabilirsin. Kimse annesinin karnında öğrenmedi ev işlerini.

Anne baban boşanacak mı? Kardeşlerin var mı? Evin tek kızı mısın? Zamanla öğrenirsin başkalarına sorarsın YouTubeda videolar izleyebilirsin. Yemek tarifi sitelerine de bakabilirsin. Kimse annesinin karnında öğrenmedi ev işlerini.
Boşanırlar tek kızım

Aldatmadan dolayı
Ben yıllar önce ortaokuldayken aynı durum yaşanmıştı. Babam annemi aldatmıştı ve annem evi terk edip birkaç hafta gelmemiş dayımda kalmıştı. Konun bana o anları hatırlattı kuzum. Ben de hiçbir şey bilmiyordum. Çamaşır makinesi nasıl çalıştırılır, yemek nasıl yapılır hiç bilgim yoktu. Zamanla öğrendim bazı şeyleri. Annem yokken de mecbur yaptık bir şeyler. Abim de işten gelince bana yardım ediyordu.

Ben yıllar önce ortaokuldayken aynı durum yaşanmıştı. Babam annemi aldatmıştı ve annem evi terk edip birkaç hafta gelmemiş dayımda kalmıştı. Konun bana o anları hatırlattı kuzum. Ben de hiçbir şey bilmiyordum. Çamaşır makinesi nasıl çalıştırılır, yemek nasıl yapılır hiç bilgim yoktu. Zamanla öğrendim bazı şeyleri. Annem yokken de mecbur yaptık bir şeyler. Abim de işten gelince bana yardım ediyordu.
İnşallah bir an önce büyürüm

İnşallah bir an önce büyürüm
Zaman öyle böyle bir şekilde geçip gidiyor. Umarım bir an önce annen boşanır ve seninle kendisine yeni bir hayat kurar. Ama sen anne babanın arasına girmeye, ara bulucu olmaya çalışma. Kendi eğitim hayatına odaklan. 🌸

Ben şu kısmı anlayamadım. Neden annen babanı terkederse sen onunla gidemezsin de babanla kalman gerekir?

Ama ben yerinde olsam karışmam bu meseleye. Gitmek istiyorsa engel olma ama gitmiyor diye de ikna etme. Benzer şekillerde şeyler yaşayıp anne kız ilişkisi zedelenmiş kadınlar konu açtı burda.

Ayrıca şimdiye kadar öğrenmemiş olman bundan sonra yapamayacağın anlamına gelmez. Şimdi gözünde büyüyor ama öğrenince basit gelecek. Sonuçta internetin telefonun var video izler öğrenirsin. Zaten annen yanında olsa da öğrenmen senin için iyi bişey. Bence yapabilirsin

Senin için eğitim şu an en önemli şey. Hiç bişey bilme gerekirse ama onu atlama.

Back
X