- 29 Nisan 2010
- 7.839
- 3.454
- 448
kızlar bu konuyu ben buraya açmıştım. ve tanıştığım adamı tanıdıkca gerçekten nasıl bir insan olduğunu bugün anladım. insan bile denemez! bildiğiniz manyak. kafayı yemiş. kurtulmaya bakıyorum ama bir türlü başımdan salamadım. sürekli küfür yağmurları yağdırıyor olduda bir gün arayıp sormadıysam onu benle oynadın diyo sen göreceksin bu yanına kalmicak diyor bir gün yazmadığım zaman!! Ne yapacağımı bilmiyorum cidden yardım edin bana!
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Konum oturduğum yerin Yakınlarını gösteriyor ama bilmiyorum henüz bir haber yok ailemin öğrendiğini ve buna karşı geldiğini söyledim ben ses seda yok şimdilik umarım birşey çıkmaz gerçekten nasıl bir pskopata rastladığımaa şaşkınımbende merak ettim acaba ne yaptı diye. Face de nerde olduğunu tam adres göstermez bence sorun etme. Kısa süreliğini faceni kapat yada telefonunu kapat. hattını değiştir.
Bol dua et. Allah yardımcın olsun.
selam kızlar.. fikirlerinize ihtiyacım var biriyle tanıştım ben 21 yaşındayım ve tanıştığım kişi benden tam 15 yaş büyük. sohbeti hoşuma çok gitti. anlaşıyoruz daha çok taze fakat eğer ileriye dönük birşey olursa bunu aileme nasıl açıklıyacağımı bilemiyorum.. ki sizce ileriye dönük birşey olurmu bu kadar yaş farkıyla? yaşından dolayı onu yargılamakta istemiyorum çünki yukarı da da dediğim gibi çok iyi anlaşıyoruz şimdiye kadar şükür ve kendisi yaşını hiç mi hiç göstermiyor.. sanki 26-27li yaşlarda yaşını duyuncada gerçekten şoke oldum.. Siz benim durumunda olsanız nasıl adım atardınız?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?