Akıl verin sizce bu kadar yaş farkı normal mi her türlü eleştiriye açığım

O da bir insan ya hani zihinsel olarak eminim sizden daha akıllıdır yoruma bak sanki o insan değil sevemez sağlıklı değil diyo bide
30 yaşındaki adam 19 yaşındaki universite öğrencisini sevemez, sevdigini iddaa ederse net sapiktir, subyancidir.

Șimdi hoșuna giden bu ilginin, yetişkin bir kadin olduğunda aslinda seni kullanma amaçlı olduğunu anlayacaksin, umarım o gun bu sapiga kapilip, egitimini, geleceğini, hayallerini yakmamiș olursun.

O sonraki pompa emojisi mi?????? :rolleyes:

Konu sahibi, içim yanıyo yorumları okudukça.
Sevgilin gerçekten 30 yaşında mı küsürat var mı? Sanki düz hesap 30 demişsin gibi geliyor. Bir de ne iş yapıyor? Sana zamanında yaş farkı olan bir ilişkisi olmuş biri olarak ben artı eksi sıralayacağım ama lütfen önce bunlara yanıt ver.

Tam olarak kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Babanı nereden tanıyor?

Üye kaçmış 🪠 😀

Ben de 32 yaşındayım, 20 yaşındakileri gezmeye falan çıkartıyorum sadece. Ne zevk alıyor ki sizin muhabbetinizden?
Erkekler de bir ilginc
Ne muhabbeti canim, fiziksel faydalanma var işin içinde, onceki konularinda korunmali korunmasiz iliskiler, ellalar havada ucusuyor.
Bir mesajinda erasmus hayalinden bahsetmiş, bu gidişle erasmusa degil, biri karninda biri sirtinda bebeyle parka gider ancak

Kaçar tabi. Mantıklı şeyler duymaya hazır değil. Yaşayıp görecek.

Nedir bu kk nın kart horoz düşmanlığı 👹

‘canım benimde eşimle aramda 11 yaş var çok mutluyuz, beni el üstünde tutuyor, kadın daha erken olgunlaşıyor kadın daha erken çöküyor, iyi yapmışın,kıymetini biliyor büyük aşk devlerin aşkı’

Diyemedik Ya bu da bizim ayıpımız olsun 🪠

‘canım benimde eşimle aramda 11 yaş var çok mutluyuz, beni el üstünde tutuyor, kadın daha erken olgunlaşıyor kadın daha erken çöküyor, iyi yapmışın,kıymetini biliyor büyük aşk devlerin aşkı’

Ee çok ayıp bize, kıskanıyorsunuz genç körpe taze kadınları

Bir an ciddi anlamda yazdın sandım yaa

Ocak ayında 22sinde adet oldum Şubatta 18inde oldum ve şuan reglim gecikti 4 gün eşimle hep korunuyorduk ama geçen vajinamin üstünde gezdirdi sonra göbeğime boşaldı içime girmedi asla sonra hemen temizledik ben ilişkiden bir buçuk hafta sonra erken gebelik test yaptım negatif çıktı şimdi akşam yine yapcam ama reglim niye böyle gecikti stresten mi mevsim değişikliklerindn mi bilmiyorum ama endişe ediyorum korunurken hamile kalınmaz herhalde demi hafif karnim da ağrıyor vajinal mantar da adet gecikmesi yapar mı ?

Ayol mercimeği defalarca fırına vermişler. Adam korunmamış bile düzgün.

Amca bakir, lütfen günahını almayın hammmfendi 😂

Yaş farkı bence fazla. Kadının zaten cinselliği, hayattan aldığı zevk, beklentileri 30lu - 40lı yaşlarda anca zirveye ulaşıyor. O yaşlarda karşımda hayata doymuş bir orta yaşlı görmek istemem. Bence erkek kadından büyük olmalıdır düşüncesi yanlış. 10 yaş farkı ise bence çok fazla. Çiftler yaşıt olmalı ya da max. 5 yaş farkı olmalı.

Kaçar tabi. Mantıklı şeyler duymaya hazır değil. Yaşayıp görecek.
Taze üyelik alıp rahat rahat yazacak.
İki dakikada geçmişi ortaya çıktı.

Şimdi akıllanıp gelecek.
Atarsa da destekli atacak.

Birinde eşim, birinde sevgilim yazmayacak.

Maymun gözünü açtı beybi. 🙈

Yazdıklarını daha önce arkadaşımdan dinlemiştim hiç mi değişmez vaatler gerçekten. Arkadaşımı okuma konusunda destekleyecem dedi fakat son sene evlenmek istedi evlenince kpss calisirsin cocuk istemiyorum hemen dedi ve evlendiler. Sonra "ben seni tüm egitim hayatinda bekledim baba olmaya hakkım var " diye manipüle etmeye başladı.
Arkadaşım hamile kaldı iş hayati baslamadan bitti ne kenara para koyabildi ne bi şey adam hep ben sana yeterim istedigini alirim diye diye geçistirdi ve yine hamile kaldı. Şuan köpek gibi pişman zamanında ona çok söyledim pembe hayaller kuruyosun evcilik değil bu diye. Sanada söylüyorum ablacım sakın sakın yapma.
Şart koşacaksan okul bitince değil, okulum biter atanırım 1-2 sene para kazanırım ancak öyle evlenebilirim de. Eğer o kadar seviyosa beklerde yaparda emin ol. Ama baktın yaşım geçiyo dedi hemen kaç onun yaşı gececek diye senin yılların ne olacak?
Arkadasım psikiyatrik ilac kullaniyo gerçekten kızın ici göçtü ,o gezmeyi seven adamda sadcee arkadaslariyla gezmeyi seven adama evrildi. Yaşlandikca arkadasimin guzelligini kompleks yapti.

Yaş farkıyla alakası yok durumun
Sapla samani karistirm

Seninkinin yaşla alakası yok evladına bayram için yada normal Bi zamanda Toka aldın diye kızıyorsa daha insan olamamıştır problem o yani
Küçücük çocuğa toka niye almışım büyüyünce alırmışım sorun bu. Hiç düşünmüyor ki bu benim bebekli ilk bayramım ve kız çocuğu olduğu için cicili bicili giydirmek istiyorum heves ediyorum bunu anlamıyor yaptığı şeye pişman oldu gönlümü almaya çalıştı ama iş işten geçti. Hiç mi insanın içinde böyle bisey yapmaya heves olmaz olanı da bozuyo. Çocuğunun herşeyiyle ilgilenir kıyafet bez ne ihtiyac varsa fazla fazla alır ama her aldığı şey işlevsel olacak aldığım toka onun için gereksiz.

Ben de 29 yaşımdayım eşim kırka yaklaştı ama aynı sizin gibi içim her gün ölüyor iki yabancıya dönüşüyoruz ben toparlamaya çalıştıkça daha da batıyoruz ben de uğraşmayı bıraktım olmuyor yaş gençken yaş farkı en fazla 4 olmalı o da en fazla bence yoksa ne hayaller suya düşüyor karşımdaki içi ölmüş ne gezmeyi bilen ne güzel sözü ilgiyi bilen ne halden anlayan bir insan bütün umutlar çöp oldu kadın kendi kendine yaşlanmiyormus karşısındaki adam çürütüyormus onu. Ne diyeyim umarım bizim yaptığımız hatayı konu sahibi yapmaz

30 yaşında bi adam yaşlanma sendromuna girebilir ve genç biriyle kendini daha tazelenmiş hissedebilir ama burda çok okuduk adam yaşlandıkça tribe girip karısının onu terk etmesinden korkuyor ve özgüvenini düşürmek için aşağılıyor. Karısı yaşlanınca geçmişte istediği o enerjiyi istiyor üniversiteleri ziyareti vs vs ve kızı yaşındakilere yazıyor. Yapma yavru ceylanım. Üzülürsün. Üniversiteden birini bul kendine, sevgilinle vizelere çalışın
güzel kardeşim canım kardeşim bak bir hikayede benden 23 yaşındayken eşim 31 yaşındaydı evlendik 1 buçuk yıl sonra 7 yıl oldu ben 31 yok olmuyor anlaşamıyoruz
artık bütün uzmanlar söylüyor evlilik için olgunluk yaşı 27
yani ne kadar erken evlenirsen o kadar körsündür
sevecek çiçek alacak ağzından girip burnundan çıkacak
erkeklerin love bombing i bu sen olmadan diğer kadınlara da yapacak sakın ama sakın evlenme sakın 3-5 sene sonra adamın içi geçecek ve sen daha bir çok şeyi tatmamış olacaksın…

Şansımız böyleymiş banada çok dediler dinlemedim biz çok iyi anlaşıyoruz beni çok seviyor gözümün içine bakıyor beni asla üzmez diyordum ama öyle olmadı olmuyor
Kesinlikle olmuyor bana da dediler çok yaş farkı var diye dinlemedim ilk evlendigimiz zamanlar rüya gibiydi. Sonra hödüklesmeye başladı ne kadar konuştum yok olmuyo

güzel kardeşim canım kardeşim bak bir hikayede benden 23 yaşındayken eşim 31 yaşındaydı evlendik 1 buçuk yıl sonra 7 yıl oldu ben 31 yok olmuyor anlaşamıyoruz
artık bütün uzmanlar söylüyor evlilik için olgunluk yaşı 27
yani ne kadar erken evlenirsen o kadar körsündür
sevecek çiçek alacak ağzından girip burnundan çıkacak
erkeklerin love bombing i bu sen olmadan diğer kadınlara da yapacak sakın ama sakın evlenme sakın 3-5 sene sonra adamın içi geçecek ve sen daha bir çok şeyi tatmamış olacaksın…
Aynen katılıyorum özellikle son cümle çok doğru. İçi geçmiş bir adamla hayat dolu sürekli bişeyler yapmak isteyen bir kadın olmuyor. En son ne oluyor adam kadının içindeki yaşam sevincini öldürüyor. Bu kadar da olmaz dediğin hale geliyorsun. Senin içinde yapamadigin yasayamadiklarin kalıyor. Alismiyorsun aslında sadece umursamamaya çalışıyorsun ama olmuyor. O yüzden en küçük bir sorun seni çok fazla geriyor ve çok fazla tepki veriyorsun. Kocan anlamıyor neden bu kadar büyük tepki verdiğini halbuki icinde biriktirdiğin şeyler seni bu hale getiriyor adım adım dolduruyor

X