Akıl verin sizce bu kadar yaş farkı normal mi her türlü eleştiriye açığım

Kız ben bunu az önce izledim kızılcık şerbeti 1. Bölüm Doğa bu

Benim de çevremdeki 30'lu yaşlarda ve 18-19-20 yaşındaki genç kızlara bakan erkek arkadaşlarım genelde kompleksli tipler oluyor. Hatta bir tanesi itiraf etmişti kendini iş, entellektüel çevre vs gibi konularda kendi yaşıtlarımla görüşebilecek seviyede hissetmiyorum. Bu ekskiliğimi de daha genç kızlarla kapatınca daha iyi hissediyorum demişti. Bir başka arkadaşımın da sevgilileri hep 19-20 yaşlarındaydı o da o yaş grubunda olunca daha az kaprisli oluyorlar, bir sürü şeye bakmıyorlar demişti. Yani ne zaman 30 küsur ve 18-21 yaş ilişkisi görsem aklıma hep bu sözler geliyor. O yüzden dikkat, kulağınızda küpe olsun.

30 yaşında bi adam yaşlanma sendromuna girebilir ve genç biriyle kendini daha tazelenmiş hissedebilir ama burda çok okuduk adam yaşlandıkça tribe girip karısının onu terk etmesinden korkuyor ve özgüvenini düşürmek için aşağılıyor. Karısı yaşlanınca geçmişte istediği o enerjiyi istiyor üniversiteleri ziyareti vs vs ve kızı yaşındakilere yazıyor. Yapma yavru ceylanım. Üzülürsün. Üniversiteden birini bul kendine, sevgilinle vizelere çalışın
30 yasinda ki adama neden moruk muamelesi yapılıyor anlamadim. Gencecik adam 30 yasinda, adamina gore degisir bu durum. Erdal Acar mesela benim gozumde hep genctir, Gianluca Vacchi vb. ornekler cogalir. Spor yapan adam her daim iyidir. Bu konudan bagimsiz yorumluyorum

21 yaşındayken evlendim eşim 34 yaşındaydi 7 senelik evliyiz 5 yasinda evladımız var yine dünyaya gelsem onunla evlenirim kafalar uyuşmalı eşim gerçekten bana ayak uyduruyor umarım hep böyle devam eder 🥰🥰

Mezun olup maaşını al önce istediğin gibi harca har vurup harman savur tatillere git kiz kıza gez toz arkadaşlarınla ye iç sonra evlen tabi o zamanlar 30 yaşına merdiven dayamış olacaksın sevgilin kabul edermi bilmem sonuçta onun yaşı gelmiş çoluk çocuğa karışmak ister belki..evlilikle sevgililik çok farklı suan çok küçüksün anlamıyorsun ama emin ol pişman olursun özgürlüğün tadını çıkarmadığın için birdaha bu yaşlara dönulmuyor kıymetini bil.

Yaş farkı çok değil , mühim olan uyumu yakalamak ki yakalamışsın zaten ama 20 yaş evlilik için çok erken.O kadar keskin değişimler yaşayabilirsin ki hayal bile edemezsin. Ben o yaşlarda muhteşem bir insan olduğumu düşünüyordum şu an dönüp baktığımda gülüyorum 20 yaşıma, o yaştaki düşüncelerime,beğenilerime,keyif aldığım şeylere vs vs. Şu anki kararlarndan ilerde hoşnut olmama olasılığın %100 e yakın

Yaş farkına değil de karaktere ve anlaşmaya bakmalısın çoğu olmaz çok fark var koca adam falan filan demiste yaşıtınla evlenince iyi olacağının garantisi varmı yaş farkı çok ta değil benim eşimle aram da 18 yaş fark var ama gayet de iyi anlaşıyoruz 20 yaşında evlendim o 38 yaşındaydı 5yilimiz bitmek uzere 1 oğlumuz var gayet de herşey yolunda şükür birde yaşı büyük le evlenince kesin zengin de ondan evlendi diye düşünür ya herkes alakası yok kira da oturuyoruz ama aramızda sevgi aşk var herşey karakterinde ve ruhunda anlaşabiliyorsan ailende onayliyorsa seviyorsan bu farkları düşünme bile derim aramizda ki yaş farkı da belli bile değil şuan ben 25 o 42 yaşında yani yaşı bu kadar dert etmeyin

Selamlar ben 19 yaşındayim yakında yirmi yaşıma gircem üniversite okuyorum öğretmen olucam inşallah size bir sorum var. Benim sevgilimin yaşı benden çok büyük kendisi 30 yaşında ve aramızda çok yaş farkı var ama bir kere bile bu bizim için sorun olmadı hatta Allah nazardan saklasın çok iyi anlaşıyoruz kendisinide çok seviyorum. Benim annem ve anne tarafım biliyor ilişkim olduğunu hatta annem tanıyor, sevgilimin ailesi de biliyor geçen iftara gittim tanişmaya iyi insanlar ama ne yazık ki babam bilmiyor ilişkim olduğunu ve bilse büyük ihtimalle tepki veriri çünkü sevgilimi tanıyor ve yolda görse selamlaşir hal hatır sorarlar ama benimle sevgili olduğunu bilmiyor. Ben etrafımdan çok tepki alıyorum yaşı çok büyük neden onla sevgilisin seni kullanır vs. Ama asla kullanma gibi bir durum olmadı ben ne istersem onu yapıyor bir dediğimi iki etmiyor beni üniversiteye bile ziyaret(yaşadığım şehirde okuyorum) gelir her dediğimi yapar çiçekler alır benim gönlümü çok hoş eder ve bana gerçekten aşık biliyorum. Ve okulum için elinden geleni yapar benim okumamı çok istiyor ayaklarım üstünde durmayı istiyor her daim arkamda . Kendisi de baya ciddi evlenmek istiyor bu yaz babna söyle dedi. Ama yaş farkini herkes başıma iter diye tepki almaktan korkuyorum sizce ben ne yapmayalım siz benden daha bilgili ve tecrübelisiniz kendisini çok seviyorum ayrılmak istemiyorum ayrılsak bile peşimi bırakmaz barışmak için her şeyi yapar o derce seviyor beni :))))))
10 yaş çok değil ama 40 yaş kadın 50 yaş erkek için. Sen daha ergenlik, gençlik arasındasın. Karşındaki ise gençliği de bitirmiş genç yetişkinlik döneminde. Yaş farkından çok dönem farkı çok etkili… Bilemiyorum, sana çok aşık olması gerçekten bir kriter mi? 30 yaşındayken 19 yaşında bir kızdan hoşlanan arkadaşım olsa, kesinlikle tartışma çıkarır ve kendi kızılın yanına yaklaştırmazdım. O yaşta, körpe bir kıza deli gibi aşık olmak zor olmasa gerek… sağlıklı da değil, hoş da değil. O yüzden karşındaki adama iyi bakamıyorum.
Sana aşık başka adam ihtimali var dünyada, milyarlarca erkek var. Yaşın da geçmiş değil, daha üniv çağındasın. Bu adama deli divane aşık değilsin ve ailen de evlen onunla ol diye zorlamıyor. Yani neden kendini böyle bir ilişkiye koyuyorsun ki? Ha illa olmak isityorsan, birkaç sene çıkın. Zaten büyük ihtimalle birkaç seneye fikrn değişecek ama değişmezse o zaman ailesiyle görüşür veya ciddi düşünürsün. Neden böyle büyük bir kumar oynuyorsun hayatınla bu ufak yaşında? Yani uçurumdan geçen sağlam uzun yol varken niye kısa diye sallanan seni taşıyıp taşımauacağı belli olmayan bir körüden geçesin. Karşıya geçmek için acelen yok ki?

Valla ablacım 20 yaş farkı bile gördü bu gözler iş erkekte biter 20 yaş fark dediğim ilişki de bebek gibi bakıyor adam karısına gayette memnunlar sen bakma bunlara 10 güzel sadece senin yaşın biraz daha büyüsün göze batmaz zaten seviyorsa, sana karşı garip yerine oturmayan hareketleri varsa ilişkini başkalarına sor derim çünkü herkesin yaş algısıyla bir değil böyle şeyler yaşı hiç dert etme başkasına göre yaşamıcan ya kadınlar daha olgundur zihin olarak 20 yaşında bir kadınla 30 yaşında bir adam aynı yaşta sayılır olgunluk olarak

X