- 15 Temmuz 2019
- 4.157
- 6.632
Ciddiye almadı ne olacak sanki gibilerinden konuştu ama o yaşımda 30 yaş bana büyük geliyordu :)Bunu diyince ne tepki verdi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddiye almadı ne olacak sanki gibilerinden konuştu ama o yaşımda 30 yaş bana büyük geliyordu :)Bunu diyince ne tepki verdi?
30 yasinda ki adama neden moruk muamelesi yapılıyor anlamadim. Gencecik adam 30 yasinda, adamina gore degisir bu durum. Erdal Acar mesela benim gozumde hep genctir, Gianluca Vacchi vb. ornekler cogalir. Spor yapan adam her daim iyidir. Bu konudan bagimsiz yorumluyorum30 yaşında bi adam yaşlanma sendromuna girebilir ve genç biriyle kendini daha tazelenmiş hissedebilir ama burda çok okuduk adam yaşlandıkça tribe girip karısının onu terk etmesinden korkuyor ve özgüvenini düşürmek için aşağılıyor. Karısı yaşlanınca geçmişte istediği o enerjiyi istiyor üniversiteleri ziyareti vs vs ve kızı yaşındakilere yazıyor. Yapma yavru ceylanım. Üzülürsün. Üniversiteden birini bul kendine, sevgilinle vizelere çalışın
10 yaş çok değil ama 40 yaş kadın 50 yaş erkek için. Sen daha ergenlik, gençlik arasındasın. Karşındaki ise gençliği de bitirmiş genç yetişkinlik döneminde. Yaş farkından çok dönem farkı çok etkili… Bilemiyorum, sana çok aşık olması gerçekten bir kriter mi? 30 yaşındayken 19 yaşında bir kızdan hoşlanan arkadaşım olsa, kesinlikle tartışma çıkarır ve kendi kızılın yanına yaklaştırmazdım. O yaşta, körpe bir kıza deli gibi aşık olmak zor olmasa gerek… sağlıklı da değil, hoş da değil. O yüzden karşındaki adama iyi bakamıyorum.Selamlar ben 19 yaşındayim yakında yirmi yaşıma gircem üniversite okuyorum öğretmen olucam inşallah size bir sorum var. Benim sevgilimin yaşı benden çok büyük kendisi 30 yaşında ve aramızda çok yaş farkı var ama bir kere bile bu bizim için sorun olmadı hatta Allah nazardan saklasın çok iyi anlaşıyoruz kendisinide çok seviyorum. Benim annem ve anne tarafım biliyor ilişkim olduğunu hatta annem tanıyor, sevgilimin ailesi de biliyor geçen iftara gittim tanişmaya iyi insanlar ama ne yazık ki babam bilmiyor ilişkim olduğunu ve bilse büyük ihtimalle tepki veriri çünkü sevgilimi tanıyor ve yolda görse selamlaşir hal hatır sorarlar ama benimle sevgili olduğunu bilmiyor. Ben etrafımdan çok tepki alıyorum yaşı çok büyük neden onla sevgilisin seni kullanır vs. Ama asla kullanma gibi bir durum olmadı ben ne istersem onu yapıyor bir dediğimi iki etmiyor beni üniversiteye bile ziyaret(yaşadığım şehirde okuyorum) gelir her dediğimi yapar çiçekler alır benim gönlümü çok hoş eder ve bana gerçekten aşık biliyorum. Ve okulum için elinden geleni yapar benim okumamı çok istiyor ayaklarım üstünde durmayı istiyor her daim arkamda . Kendisi de baya ciddi evlenmek istiyor bu yaz babna söyle dedi. Ama yaş farkini herkes başıma iter diye tepki almaktan korkuyorum sizce ben ne yapmayalım siz benden daha bilgili ve tecrübelisiniz kendisini çok seviyorum ayrılmak istemiyorum ayrılsak bile peşimi bırakmaz barışmak için her şeyi yapar o derce seviyor beni :))))))