• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 yaş farkı sizce çok mu?

Bence 15 cok fazla adam yasacagini yasamis bence hayatan hersey tatmistir sende daha cok gecsin canim bence senin yasamak istedigin cok sey var mesala aranizda 3 veja 4 yas olsa herseyin iyisini ve kötüsünü birlikte yasarsiniz bence cok iyi düsün insan bi insani tam tanimak icin dört duvar arasinda birlikte yasamli bence cok iyi düsün keske dememek icin canim ama sen kendin icin iyisini bilirsin Allah bizleri yasirmasin

Allaha binlerce sükür olsun

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Tşkrler canım..

öncelikle adam bekarmı canım bu yaştkiler çıtır gördümü hemen bekar çocuksuz.yada boşanmış olurlar.onların nafakasını kızlara yedirirler.dha ilişkin yeniymiş iyicene araştır altından bişey çıkmasın.ailene gelince.bnmde çocuğum aynı durumda olsa kabul etmezdim.hakkında hayırlısı iyice araştır derim mutlaka.

Canım evli değil boşanmışta değil hiç evlenmemiş.. bana gayet açık bir şekilde iyi kötü her yanını anlattı ve dürüstlükten yana olan bir insan.. Henüz bir ilişkide değiliz sadece görüşüyoruz..

Canım evli değil boşanmışta değil hiç evlenmemiş.. bana gayet açık bir şekilde iyi kötü her yanını anlattı ve dürüstlükten yana olan bir insan.. Henüz bir ilişkide değiliz sadece görüşüyoruz..

canım sen ölçüp tartmışsın zaten bu kişiyi buraya neden konu açtın ki onu anlamadım.yani kafanda istiyosun zaten.burdakilerin olur yada olmaz demesi senin fikrini değiştirmez.senin için olumlu bu kişi.inşllah mutlu olursunuz...

15 yaş çok fazla. İyi anlaşmak herşeye yetmiyor. Genç bir insan 60 yaşındaki komşusuyla da anlaşabilir, mahallenin ilkokullu çocuklarıyla da. Yani çok iyi anlaşmak evlenmeye denklik anlamına gelmiyor. Evlilik iyi anlaşmaktan ibaret değil, biten evlilikler de anlaşmazlıktan bitmiyor her zaman.
Sen yaşın gereğio kişiye hayranlık duyup bunu başka türlü yorumlamışsın gibi geldi bana.

Benimde eşimle 10 yaş var wramizda cok şükür oyke catismamiz yok bence yasla alakali degil kisinin yapisida onemli kardesi var esime bakarak daha hayattan bikmis tukenmis hic gencmis gibi degil ustelik bekar benim edim ondan kat kat daha genc ve enerjik bence sen kendini taniyorsun sana uyar mi tasiyabilir mi sonradan sikayet eder misin ona bakmalisin sanirim sende zaten olgun erkeklerden hoslaniyirsun durum onu gosteriyor ne diyelim nasip kismet herseyin hayirlidi iyi düşün geri dobulmez kararlar verme ailen karsi cikarsada direnme derim vardir bi bildikleri

selam kızlar.. fikirlerinize ihtiyacım var biriyle tanıştım ben 21 yaşındayım ve tanıştığım kişi benden tam 15 yaş büyük. sohbeti hoşuma çok gitti. anlaşıyoruz daha çok taze fakat eğer ileriye dönük birşey olursa bunu aileme nasıl açıklıyacağımı bilemiyorum.. ki sizce ileriye dönük birşey olurmu bu kadar yaş farkıyla? yaşından dolayı onu yargılamakta istemiyorum çünki yukarı da da dediğim gibi çok iyi anlaşıyoruz şimdiye kadar şükür ve kendisi yaşını hiç mi hiç göstermiyor.. sanki 26-27li yaşlarda yaşını duyuncada gerçekten şoke oldum.. Siz benim durumunda olsanız nasıl adım atardınız?

Bana sorarsan tip tamam iyi genç gösteriyomuş da ya enerji?Şimdi sen 21sin 0 36 yani neredeyse 2 kat fark var.Şimdi senin enerjin tavan tam gezme tozma eğlenme yaşların..:10:Oysa hayatını düzene sokmuş bi hanımla çocuk eksik.:49:.Şimdi evlensen en geç 23ünde çocuk isteyecek sen daha erken diycen o yaşım geçiyo diycek falan filan..Bence iyi düşün iki hayatı bir yapınca her konuda denklik ister insan..:7:

selam kızlar.. fikirlerinize ihtiyacım var biriyle tanıştım ben 21 yaşındayım ve tanıştığım kişi benden tam 15 yaş büyük. sohbeti hoşuma çok gitti. anlaşıyoruz daha çok taze fakat eğer ileriye dönük birşey olursa bunu aileme nasıl açıklıyacağımı bilemiyorum.. ki sizce ileriye dönük birşey olurmu bu kadar yaş farkıyla? yaşından dolayı onu yargılamakta istemiyorum çünki yukarı da da dediğim gibi çok iyi anlaşıyoruz şimdiye kadar şükür ve kendisi yaşını hiç mi hiç göstermiyor.. sanki 26-27li yaşlarda yaşını duyuncada gerçekten şoke oldum.. Siz benim durumunda olsanız nasıl adım atardınız?

Bir karara vardiniz mi? Tamam mi devam mi? ;)

Canım kafa yapılarınız uyuyorsa 15 yaş farkı çokta önemli değil.Kimi insan olgundur yaşıtlarıyla anlaşamaz onlar onu ruhen tatmin etmez.Benim eşimle de aramız 15 yaş 2 yıllık evliyiz her zaman hayatımın en doğru kararını vermişim diyorum.O da yaşını göstermiyor zaten çok fark varmış gibi durmuyor.Evlilik şans işidir.Bu sitede insan neler okuyor.Aralarında yaş farkı çok olmayıp mutsuz insanlara bak mesela.Dediğim gibi evlilik şans işi.Mutlu olursun inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bu konuyu ben buraya açmıştım. ve tanıştığım adamı tanıdıkca gerçekten nasıl bir insan olduğunu bugün anladım. insan bile denemez! bildiğiniz manyak. kafayı yemiş. kurtulmaya bakıyorum ama bir türlü başımdan salamadım. sürekli küfür yağmurları yağdırıyor olduda bir gün arayıp sormadıysam onu benle oynadın diyo sen göreceksin bu yanına kalmicak diyor bir gün yazmadığım zaman!! Ne yapacağımı bilmiyorum cidden yardım edin bana!

kızlar bu konuyu ben buraya açmıştım. ve tanıştığım adamı tanıdıkca gerçekten nasıl bir insan olduğunu bugün anladım. insan bile denemez! bildiğiniz manyak. kafayı yemiş. kurtulmaya bakıyorum ama bir türlü başımdan salamadım. sürekli küfür yağmurları yağdırıyor olduda bir gün arayıp sormadıysam onu benle oynadın diyo sen göreceksin bu yanına kalmicak diyor bir gün yazmadığım zaman!! Ne yapacağımı bilmiyorum cidden yardım edin bana!

bittiğini kesin bir dille anlatın,hala anlamıyorsa telefonunuzu değiştirin.

bittiğini kesin bir dille anlatın,hala anlamıyorsa telefonunuzu değiştirin.

başlamadıki bitireyim tanışma evresindeyiz ama anlamıyor yok nerede oturduğunu biliyorum diyo bu yaptığın yanına kalmicak söz göreceksin sen diyor herhalde facebook konumumu gönderdi oradan nerede oturduğumu göre biliyor

başlamadıki bitireyim tanışma evresindeyiz ama anlamıyor yok nerede oturduğunu biliyorum diyo bu yaptığın yanına kalmicak söz göreceksin sen diyor herhalde facebook konumumu gönderdi oradan nerede oturduğumu göre biliyor

facebooktan da engelleyin.

engelledim ama yinede görmüş oldu :(

adamı tanımıyoruz tabi ama korktuysanız da belli etmeyin, kendinizi mecbur hissetmeyin, ilişki bile yoktu diyorsunuz, sesi çok çıkıyorsa muhtemelen bir şey yapamayacağındandır.

kendinden 15 yas kücükler oluyodu büyük oluncami sorun oluyo bence hic sorun etme anlasiyosan hic düsünme yasi Askin yasi yoktur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim boyle konusmasi seni korkutmasin bi iki canini sikar sonra bakar yoluna. Aynısı bi arkadasimin basina gelmişti adam resmen paranoyakti. Arkadasimda once olgunluguna vurulmustu adamin cevresindeki diger erkeklerden farkli olusuna sonucta üniversiteli erkek profili az cok belli. Ama olmuyo iste zaten 30lu yaslarinin ortasina gelmis adam gercekten olgun mantikli biri olsa oturur dusunur bi bu kiz benfen kac yas kucuk bu is olur mu diye. Neyse ki iyi olmus muhabbettinizin bitiyo olmasi daha fazla uzamadan. Bu da sana ders olsun ayrica bosuna dememisler davul bile dengi dengine diye. :25:

Canim boyle konusmasi seni korkutmasin bi iki canini sikar sonra bakar yoluna. Aynısı bi arkadasimin basina gelmişti adam resmen paranoyakti. Arkadasimda once olgunluguna vurulmustu adamin cevresindeki diger erkeklerden farkli olusuna sonucta üniversiteli erkek profili az cok belli. Ama olmuyo iste zaten 30lu yaslarinin ortasina gelmis adam gercekten olgun mantikli biri olsa oturur dusunur bi bu kiz benfen kac yas kucuk bu is olur mu diye. Neyse ki iyi olmus muhabbettinizin bitiyo olmasi daha fazla uzamadan. Bu da sana ders olsun ayrica bosuna dememisler davul bile dengi dengine diye. :25:

Öylemi dersin canım? Bana gelecem edecem dediğinde tamam gel hatta görüşelim iki medeni insan gibi konuşuruz en azından dediğimde ise ben oraya seninle konuşmaya geleceksem sadece gelmem telefondada konuşa biliriz dedi bugünde fıttırınca bir yığın terbiyesiz bir şekilde küfür etti bende artık bana yazma diyincede nerede oturduğunu biliyorum bana yaptığın yanına kalmicak sen görürsün kimi kelimeler etti manyak tipli biri çıktı gerçekten bi cıkmazın içindeyim :(

Olmayacagini anlatan bi mesaj yazacaktim sana ki son yazdiklarini okudum. Kaba bi tabir olacak belki fakat "havlayan kopek isirmaz" tlfnlarina cevap verme, gerekirse no degistir, olabilecek her yerden engelle. Kesinlikle tedirgin olma ve korktugunu belli etme ki uste cikamasin.

Öylemi dersin canım? Bana gelecem edecem dediğinde tamam gel hatta görüşelim iki medeni insan gibi konuşuruz en azından dediğimde ise ben oraya seninle konuşmaya geleceksem sadece gelmem telefondada konuşa biliriz dedi bugünde fıttırınca bir yığın terbiyesiz bir şekilde küfür etti bende artık bana yazma diyincede nerede oturduğunu biliyorum bana yaptığın yanına kalmicak sen görürsün kimi kelimeler etti manyak tipli biri çıktı gerçekten bi cıkmazın içindeyim :(

Az cok anlıyorum icinde bulundugun durumu. Annenin babanin bilmedigini de düşünerek senin canini sikmak istemiş olabilir. Ciddiye alma bosver nasilsa birakcak peşini senle ugrasip durcak hali yok ya. Salla gitsin icini tahat tut. Ayrica bi arkadasinda dediği gibi havlayan kopek isirmaz

Back