Akıl verin sizce bu kadar yaş farkı normal mi her türlü eleştiriye açığım

Aynen katılıyorum özellikle son cümle çok doğru. İçi geçmiş bir adamla hayat dolu sürekli bişeyler yapmak isteyen bir kadın olmuyor. En son ne oluyor adam kadının içindeki yaşam sevincini öldürüyor. Bu kadar da olmaz dediğin hale geliyorsun. Senin içinde yapamadigin yasayamadiklarin kalıyor. Alismiyorsun aslında sadece umursamamaya çalışıyorsun ama olmuyor. O yüzden en küçük bir sorun seni çok fazla geriyor ve çok fazla tepki veriyorsun. Kocan anlamıyor neden bu kadar büyük tepki verdiğini halbuki icinde biriktirdiğin şeyler seni bu hale getiriyor adım adım dolduruyor
aynen öyle çevremdeki herkes gözlerimin içinin parladığını nasıl bu kadar neşe dolu olduğumu soruyor yaşamayı seviyorum diyorum 😃 her şeye rağmen umut doluyum çünkü bir gün çocuklarım büyüyecek ve istediğim hayata yaşamıma kavuşacağım
ama o hayat mücadelesi veriyormuş ben laylaylommuşum 😬

Yaş farkı evet çok ama her şey demek değil. Olay karakterde biter. Arkadaşımın eşi kendisiyle yaşıt. Bu kadar inatçı, laftan anlamaz ve eşiyle vakit geçirmek nedir bilmeyen bir erkek daha görmedim. Tatile gitmez, doğumgünü kutlamaz…Boşanmalardan döndüler kaç kere, bir de çocukları var maalesef. Senin problemin 19 yaşında olman. Evlilikten ne beklediğini oturtmuş olma ihtimalin çok düşük

aynen öyle çevremdeki herkes gözlerimin içinin parladığını nasıl bu kadar neşe dolu olduğumu soruyor yaşamayı seviyorum diyorum 😃 her şeye rağmen umut doluyum çünkü bir gün çocuklarım büyüyecek ve istediğim hayata yaşamıma kavuşacağım
ama o hayat mücadelesi veriyormuş ben laylaylommuşum 😬
İçindeki yaşama sevincini kaybetmedigine sevindim 😊 ben bu kadar iyi degilim erken çöktüm 😂

Yaş farkı evet çok ama her şey demek değil. Olay karakterde biter. Arkadaşımın eşi kendisiyle yaşıt. Bu kadar inatçı, laftan anlamaz ve eşiyle vakit geçirmek nedir bilmeyen bir erkek daha görmedim. Tatile gitmez, doğumgünü kutlamaz…Boşanmalardan döndüler kaç kere, bir de çocukları var maalesef. Senin problemin 19 yaşında olman. Evlilikten ne beklediğini oturtmuş olma ihtimalin çok düşük
Bazıları ot gibi ya. Aslında cidden bunun yaşı yok. Yetiştirilme tarzı, zihniyet, enerji önemli. Benim eski nişanlım da 33 yaşındaydı. Altında arabası vardı. Zar zor ben planlar yapardım. Ben yorgun bir adamım edebiyatı yapardı. Yorgun değil otun tekiydi😀

Yaşıt çiftlerde anlaşamayan bilir bu normal ama yaş farkı ile sorunlar katlanıyor. Yaş farkı olan evliliklerde sorun çıktığında direk büyük olanın yaşı küçük olan tarafın gözüne batmaya başlıyor.

10 yaş gayet normal. Siz 26 adam 36 olsaydı eger. Siz çok kucuksunuz. Bu adam sizi mi seviyor korpeliginizi mi anlamak zor. Siz biraz olgunlasin, meslek sahibi olun muhakkak. Eğer hala beraberseniz evlenirsiniz.

Sen 9 yaşındayken o adam 20 yaşındaydı sen çocuktun o genç.
Şimdi sen 19 sun o 30 siz çocukluktan yeni çıkma evreleri sevgiliniz ise artık olgun bir birey
Yaş farkından ziyade sorun sizin henüz evlenme olgunluguna erişmemiş olmanız problem 20 25 yaşlar kendinizi bulup karakterinizi kariyerinizi oturtma zamanları evlilik kesinlikle değil. 25 yaşınızdan sonra hala sizi seviyorsa ve siz hala aynı düşünüyorsanız evlenebilirsiniz. Ama şuan evlenmek sizin için çok erken.

Benden sana tavsiye sakın yapma!! Ben kendimden 9 yaş büyük biri ile evlendim çok pişmanım kuşak farkı var resmen hiç birşeyimiz uyuşmuyor çocuğum dogdugundan beri sürekli tartışıyoruz mesela bugün 4 aylık kızıma bayram için minik bı toka aldım diye kızdı beni ağlattı kızımın ilk bayramı diye heves etmiştim halbuki
Bunun yasla alakasi yok ki kocaniz garip(!) mis

10 yaş gayet normal. Siz 26 adam 36 olsaydı eger. Siz çok kucuksunuz. Bu adam sizi mi seviyor korpeliginizi mi anlamak zor. Siz biraz olgunlasin, meslek sahibi olun muhakkak. Eğer hala beraberseniz evlenirsiniz.
Bir daha yorumları okumadan yorum yazmayacağım😂Neler olmuş neler😂
O bu değil de bana 6 ay önce kk'ya girip yorum yazacaksın deseler saçmalamayın derdim. Gerçekten önyargılı olmamak lazımmış. Bazı kuralları saçma bulsam da acaip bir önsezi, tecrübe ve doğru yorum var. Tabi trol tipler de var ama azınlıkta. Keşke ben bu kadar acıyı çekmeden şuraya girip konu acsaydim. Gerçi o zaman da muhtemelen bu konu sahibi gibi kacardim.

Ne alaka ki erkek arkadaşımla aynı yaştayız mis gibi aynı çağın çocuklarıyız. Zor oluyor ve iyidir gibi şeyler söylemenizi doğru bulmuyorum 19 yaşında bi çocuğa
19 yaş çocuk değildir ergenliğin ortalarıdır hatta sonlarına yakındır. Kişinin olgunluğuna göre değişir bu tip şeyler. 25-35 olsa gayet iyi olurdu mesela ama 19 kritik tabii ki.

19 yaş çocuk değildir ergenliğin ortalarıdır hatta sonlarına yakındır. Kişinin olgunluğuna göre değişir bu tip şeyler. 25-35 olsa gayet iyi olurdu mesela ama 19 kritik tabii ki.

Mutlu olan illaki vardır ama o yaşlarda da pek iyi olmuyor. özelikle erkeğin yaşı ilerlediğinde kadınlar yaş farkını hissetmeye başlıyor bu defa kocasını beğenmemeye başlıyor. bir süreden sonra fazla olgunluk sıkıcı gelmeye başlayınca kadınlar mutsuz oluyorlar. Bunu bir çok evli çifte gördüm.

Ben olsam tercih etmem.
19 yaşında gözü açılmamış bir kızsın.
Ya herkesin kendi tercihi.
Ama şunu unutmamak lazım bir süre sonra erkekler fabrika ayarlarına döner.
Yani evlen bak o olgun sevgi dolu adamdan ne kadar kalıcak?
O yüzden olgun beni el üstünde tutar mantığına katılmıyorum.
Bence eşler arasında en fazla 4-5 yaş olmalı

X