• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 yaş farkı sizce çok mu?

kızlar bu konuyu ben buraya açmıştım. ve tanıştığım adamı tanıdıkca gerçekten nasıl bir insan olduğunu bugün anladım. insan bile denemez! bildiğiniz manyak. kafayı yemiş. kurtulmaya bakıyorum ama bir türlü başımdan salamadım. sürekli küfür yağmurları yağdırıyor olduda bir gün arayıp sormadıysam onu benle oynadın diyo sen göreceksin bu yanına kalmicak diyor bir gün yazmadığım zaman!! Ne yapacağımı bilmiyorum cidden yardım edin bana!

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

bende merak ettim acaba ne yaptı diye. Face de nerde olduğunu tam adres göstermez bence sorun etme. Kısa süreliğini faceni kapat yada telefonunu kapat. hattını değiştir.

Bol dua et. Allah yardımcın olsun.

bende merak ettim acaba ne yaptı diye. Face de nerde olduğunu tam adres göstermez bence sorun etme. Kısa süreliğini faceni kapat yada telefonunu kapat. hattını değiştir.

Bol dua et. Allah yardımcın olsun.
Konum oturduğum yerin Yakınlarını gösteriyor ama bilmiyorum henüz bir haber yok ailemin öğrendiğini ve buna karşı geldiğini söyledim ben ses seda yok şimdilik umarım birşey çıkmaz gerçekten nasıl bir pskopata rastladığımaa şaşkınım

Ayyy sakın!! Ailenin ne tepki verebileceğini çok iyi biliyorum. Olgunluğuna aşığım deme. Çünkü ilerde öyle sorunlar çıkar ki sen daha heyecanlı canlı bi hayat istediğinde o monoton standart bi hayat üzerine yaşamak isticek. Anlaşamamanızı geçtim ailenin tepkisinden çok eminim. Bende 11 yaş ile sınandım çünkü. Çevreden konuşanlar mı dersin aile den bırakman için yalvaranlar mı... Sonra karşına bir iki yaş büyük olupta çocuksu değil ondan daha olgun insanlarda çıkar. Olgunluk yaş ile alakalı kesinlikle değil. Farklı şeyler hep ilgi çekiyor onu iyi bilirim. Bittiğinde iyi ki dersin... Emin ol

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay canım kusura bakma ben sadece ilk mesajını okumuştum sanırım vazgeçmişsin. Pardon :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence senin durumunda bir sorun yok. Eğer karakter olarak olgun ama mizaç olarak eğlenceli, dinamik biriyse neden sorun olsun ki?

selam kızlar.. fikirlerinize ihtiyacım var biriyle tanıştım ben 21 yaşındayım ve tanıştığım kişi benden tam 15 yaş büyük. sohbeti hoşuma çok gitti. anlaşıyoruz daha çok taze fakat eğer ileriye dönük birşey olursa bunu aileme nasıl açıklıyacağımı bilemiyorum.. ki sizce ileriye dönük birşey olurmu bu kadar yaş farkıyla? yaşından dolayı onu yargılamakta istemiyorum çünki yukarı da da dediğim gibi çok iyi anlaşıyoruz şimdiye kadar şükür ve kendisi yaşını hiç mi hiç göstermiyor.. sanki 26-27li yaşlarda yaşını duyuncada gerçekten şoke oldum.. Siz benim durumunda olsanız nasıl adım atardınız?

O 36 yaşında .........
21 yaşında bir kız ona göre fazlaca çıtır bence
bu söylediklerimi arkadaşlarım görmüş olsa bu lafları sen mi söylüyosun derler :1:
ben yaşıtlarımdan ve 2-3 yaş büyüklerden pek hoşlaşmazdım da,hayatımdaki erkek hep olgun olsun isterdim ...şimdiyse evliyim ben 23 yaşındayım eşimde 28, kendimi +35 biriyle düşünemiyorum.

önemli olan aslında düşünce yapısı
birbirini tamamlayabilmek önemli olan...
o sana bir süreden sonra ayak uyduramaz diyenler olacaktır..bana demişlerdi zamanında ordan biliyorum.
bu tamamen karakter yapı meselesi...40ında 20lik delikanlılardan daha aktif olanlar var..
sen bir tart öl biç bi 5-10 sene sonrasını da düşün..
onun özelliklerini göz önünde bulundur.
ama benim için 15 büyük bir fark max 10dur benim için.
aile de çok önemli bu noktada, onaylayacaklar mı?

Son düzenleme:
Daha 21 yaşindssin ve önüne daha niceleri cikar yaş farki cok tamam olgun olsun ama cok buyuk ilerde sorun olabilir arkadas cevren genc erkeklerle takilirken hayat sana cok siradan gelebilir herseyi dusun :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

15 yas cok cok fazlaaa
kesınlıkle uzak dur
sonra cok pısman olursun

Sevgilimle aramda 30 yaş var ve 2 buçuk yıldır sorunsuz aşk dolu bir birlikteliğimiz var keşke daha önce tanıyıp ön yargılı olmasaymışım :KK36:

benim sevgilimle aramızda 10 yaş var, 1 yıl bitti bizde sorunlar olmaya başladı bile. Ben gezmek dolaşmak istiyorum, geceleri sabahlara kadar konuşalım istiyorum. Onda hiç böyle şeyler yok, içi geçmiş resmen.... ayrıldık ayrılıcaz yani anlayacağın.. başlarda çok çekici geliyor bilirim kendimden, ama sonra zindan oluyor... bende 22ime girdim.

Bayanlar genelde erkeklerden çabuk olgunlaşır ( mantiken ) o nedenle yasitlarin ilgini cekmiyordur ama aradaki yaş farki çok zamanla sorun yaratabiliyor kii 3-5 yil sonrasını dusun ve aileni sen taniyorsun onlari karşına alma durumuda var

Merhabalar,
Ben 5 yillik evliyim,2 cocugum var.,esimle aramizda 17 yas var.Benim tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle uzak durun.Cook farkediyor.Hayata bakisniz,hayattan beklentileriniz.... Ilk basta hersey cok guzel gorunuyor,ama evlendikten sonra cok degisiyor.

Back