yaşını okuduğumda eyvah dedim.:18::18:sakın böyle bir hata yapma,şimdi tatlı gelsede ilerde çok fazla çatışmalar yaşarsın,
napsam bilmiyorum ki
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşını okuduğumda eyvah dedim.:18::18:sakın böyle bir hata yapma,şimdi tatlı gelsede ilerde çok fazla çatışmalar yaşarsın,
selam kızlar.. fikirlerinize ihtiyacım var biriyle tanıştım ben 21 yaşındayım ve tanıştığım kişi benden tam 15 yaş büyük. sohbeti hoşuma çok gitti. anlaşıyoruz daha çok taze fakat eğer ileriye dönük birşey olursa bunu aileme nasıl açıklıyacağımı bilemiyorum.. ki sizce ileriye dönük birşey olurmu bu kadar yaş farkıyla? yaşından dolayı onu yargılamakta istemiyorum çünki yukarı da da dediğim gibi çok iyi anlaşıyoruz şimdiye kadar şükür ve kendisi yaşını hiç mi hiç göstermiyor.. sanki 26-27li yaşlarda yaşını duyuncada gerçekten şoke oldum.. Siz benim durumunda olsanız nasıl adım atardınız?
Canım benim de eşimle aramda 15 yaş var.Önceden de uzun bir birlikleliğimiz oldu( cinsellik hariç).İyi ki evlenmişim mükemmel bir eş.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet haklısın ama yaşından dolayıda bırakmak istemiyorum çünki kafalarımız uyuşuyor of Allahım bana doğru yolu göstersin
öylemi diyosun? :) yaşınız kaç peki?
Bakışı tutumu çok iyi.. Hiç evlenmemiş bekar.. uzun süreli bir ilişkisi olmuş sadece ama evlilik yok..
bence kafalarınız uyuşmuyor,o tecrübeli olduğu için senin istediğini bilip ona göre hareket ediyor.seni elde edince herşey değişecek.sana olumlu konuşmak isterdim ama senin yaşında bir kızı etkilemek ona kolay bir oyun
Benimde esimle aramda 12 Yas var...
Hic atismiyoruz desem yalan olur ufak tefek atismalar oluyor onun disinda MASALLAHHH cok iyi anlasiyoruz...
Ama su varki sadece esinle evlenmiyorsun...Ailesini felan da düsünmelisin!!!!
Şu anda 29 yazın 30 olucam.Tanıştığımızda 19dum.Eşim hala yaşını göstermez.Görenler aramızda en fazla 7 yaş falan var sanıyorlar.Evlenmek için doğru zamanı bekledik.Ağbim karşı çıkmıştı ama ona gel konuş tanış eğer kötü biri istemem dersen söz veriyorum görüşmem bir daha demiştim.Ama çok efendi kibar biri o yüzden belli bir süre sonra ön yargılar kırıldı.Bana çok değer verdiğini görünce kimse bir şey demedi.Şu anda herkes onu çok seviyor.Korkma hiç kısmetse oluyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam kızlar.. fikirlerinize ihtiyacım var biriyle tanıştım ben 21 yaşındayım ve tanıştığım kişi benden tam 15 yaş büyük. sohbeti hoşuma çok gitti. anlaşıyoruz daha çok taze fakat eğer ileriye dönük birşey olursa bunu aileme nasıl açıklıyacağımı bilemiyorum.. ki sizce ileriye dönük birşey olurmu bu kadar yaş farkıyla? yaşından dolayı onu yargılamakta istemiyorum çünki yukarı da da dediğim gibi çok iyi anlaşıyoruz şimdiye kadar şükür ve kendisi yaşını hiç mi hiç göstermiyor.. sanki 26-27li yaşlarda yaşını duyuncada gerçekten şoke oldum.. Siz benim durumunda olsanız nasıl adım atardınız?
yaş farkı çok bence zaten 5sene sonra yaşını göstermeye başlar yavaş yavaş, gerçi hayır kısmet işleri bilinmez hayırlısı neyse o olsun
Tatlım 15 yaş çok fazla şu an bunu anlamazsn ilerde yaşlandıkça daha da belirginlesecektir bnce en fazla 5-6 yaş olmalı fark uzadıkça jenerasyon farkındn dolayı sorun çıkıyo yakın bi arkadaşım yaşadı gördük malesef :/selam kızlar.. fikirlerinize ihtiyacım var biriyle tanıştım ben 21 yaşındayım ve tanıştığım kişi benden tam 15 yaş büyük. sohbeti hoşuma çok gitti. anlaşıyoruz daha çok taze fakat eğer ileriye dönük birşey olursa bunu aileme nasıl açıklıyacağımı bilemiyorum.. ki sizce ileriye dönük birşey olurmu bu kadar yaş farkıyla? yaşından dolayı onu yargılamakta istemiyorum çünki yukarı da da dediğim gibi çok iyi anlaşıyoruz şimdiye kadar şükür ve kendisi yaşını hiç mi hiç göstermiyor.. sanki 26-27li yaşlarda yaşını duyuncada gerçekten şoke oldum.. Siz benim durumunda olsanız nasıl adım atardınız?
Yaş farkı zaten çok evet ama yaşını hiç göstermiyor.. aynen canım hayırlısı ne ise o olsun.