selam kızlar.. fikirlerinize ihtiyacım var biriyle tanıştım ben 21 yaşındayım ve tanıştığım kişi benden tam 15 yaş büyük. sohbeti hoşuma çok gitti. anlaşıyoruz daha çok taze fakat eğer ileriye dönük birşey olursa bunu aileme nasıl açıklıyacağımı bilemiyorum.. ki sizce ileriye dönük birşey olurmu bu kadar yaş farkıyla? yaşından dolayı onu yargılamakta istemiyorum çünki yukarı da da dediğim gibi çok iyi anlaşıyoruz şimdiye kadar şükür ve kendisi yaşını hiç mi hiç göstermiyor.. sanki 26-27li yaşlarda yaşını duyuncada gerçekten şoke oldum.. Siz benim durumunda olsanız nasıl adım atardınız?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Sence çok mu?
Önemli olan senin ne istediğin.
ya açıkcası bu kadar yaş farkı olupta bir erkekle görüşen kızlara hayret ediyordum.. ve kendimde hiç böyle bir duruma düşe bileceğimi hiç tahmin etmezdim.. ama yaşı vız geliyor bana.. çünki yaşını göstermiyor..
zaten benim en çok düşündüğümde ailem kesinlikle kabul etmezler!yarına çıkacağımızın garantisi yokken yıllar sonrasını düşünme o zaman demek isterdim ama diyemiyorum çünkü kolay bi karar değil aileler işin içine girince
zaten benim en çok düşündüğümde ailem kesinlikle kabul etmezler!yarına çıkacağımızın garantisi yokken yıllar sonrasını düşünme o zaman demek isterdim ama diyemiyorum çünkü kolay bi karar değil aileler işin içine girince
Kusak farki var sen gezmek tozmak isticeksin o evde tv izlemek isticek sen el ele dolasmak isticeksin o uyuma bence yol yakinken dön derim
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
selam kızlar.. fikirlerinize ihtiyacım var biriyle tanıştım ben 21 yaşındayım ve tanıştığım kişi benden tam 15 yaş büyük. sohbeti hoşuma çok gitti. anlaşıyoruz daha çok taze fakat eğer ileriye dönük birşey olursa bunu aileme nasıl açıklıyacağımı bilemiyorum.. ki sizce ileriye dönük birşey olurmu bu kadar yaş farkıyla? yaşından dolayı onu yargılamakta istemiyorum çünki yukarı da da dediğim gibi çok iyi anlaşıyoruz şimdiye kadar şükür ve kendisi yaşını hiç mi hiç göstermiyor.. sanki 26-27li yaşlarda yaşını duyuncada gerçekten şoke oldum.. Siz benim durumunda olsanız nasıl adım atardınız?
sen 21 o 36 ...
36 yaşında tabi olgun biri olacak.
Benimde üniversite yıllarında hayranlık duyduğum bir kişi olmuştu.
Bence çok daha iyi tanıman lazım.
30 yaşından sonraki erkekler çok tehlikelidir. onun sana olan bakışı tutumu nasıl? evli mi değil mi? boşanmış olabilir ... geçmişi önemli bence ...
Bakışı tutumu çok iyi.. Hiç evlenmemiş bekar.. uzun süreli bir ilişkisi olmuş sadece ama evlilik yok..
canım şöyle düşün sen onun yaşına geldıgınde yanı 36 yaşına geldıgınde 0 51 yasında olucako zamanda aynı düşüncede olucagına ınanıyormusun bence kesınlıkle konusmayı brakmalısın !
böyle düşününce haklısın canım. ya cidden ne yapacağımı bilmiyorum.. kafam çok karışık ve kendisinden çok hoşlanıyorum
yaşın çok genc bence mantıgını kullan duygularn ılerlemeden kes iletişimini senın gıbı cıtırı o bırakmak ıstemez ama sen genc bırıyle ve olgun bırıyle tanısabılırsın kı bence kesın tanısırsın evet konusması dusuncelerı olgun olabılır ama gelecegın ıcın pek parlak degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?