• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 yaş farkı sizce çok mu?

ciimciime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
208
5
48
Almanya
selam kızlar.. fikirlerinize ihtiyacım var biriyle tanıştım ben 21 yaşındayım ve tanıştığım kişi benden tam 15 yaş büyük. sohbeti hoşuma çok gitti. anlaşıyoruz daha çok taze fakat eğer ileriye dönük birşey olursa bunu aileme nasıl açıklıyacağımı bilemiyorum.. ki sizce ileriye dönük birşey olurmu bu kadar yaş farkıyla? yaşından dolayı onu yargılamakta istemiyorum çünki yukarı da da dediğim gibi çok iyi anlaşıyoruz şimdiye kadar şükür ve kendisi yaşını hiç mi hiç göstermiyor.. sanki 26-27li yaşlarda yaşını duyuncada gerçekten şoke oldum.. Siz benim durumunda olsanız nasıl adım atardınız?

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

selam kızlar.. fikirlerinize ihtiyacım var biriyle tanıştım ben 21 yaşındayım ve tanıştığım kişi benden tam 15 yaş büyük. sohbeti hoşuma çok gitti. anlaşıyoruz daha çok taze fakat eğer ileriye dönük birşey olursa bunu aileme nasıl açıklıyacağımı bilemiyorum.. ki sizce ileriye dönük birşey olurmu bu kadar yaş farkıyla? yaşından dolayı onu yargılamakta istemiyorum çünki yukarı da da dediğim gibi çok iyi anlaşıyoruz şimdiye kadar şükür ve kendisi yaşını hiç mi hiç göstermiyor.. sanki 26-27li yaşlarda yaşını duyuncada gerçekten şoke oldum.. Siz benim durumunda olsanız nasıl adım atardınız?

senin için 15 yaş çok çok fazla.sen daha hayatının baharında o ise tam olgunluk yaşında.çok pişman olursun.başta herşey hoş gelebilir ama sonra çatışmalar kıskançlıklar başlar.şu anda böyle biri boşanmak için uğraşıyor bu sitede:34:

olgunluğuna hayranlık yaşıyorum zaten.. :( çünki benim yaşıtlarım yada benden bir kaç yaş büyük erkekler çocuksu olduğundan hiç ilgimi çekmiyor.. ne yapıcağımı bilmiyorum.. Allahım beni doğru yoldan ayırmasın inşAllah. :(

Sence çok mu?
Önemli olan senin ne istediğin.

ya açıkcası bu kadar yaş farkı olupta bir erkekle görüşen kızlara hayret ediyordum.. ve kendimde hiç böyle bir duruma düşe bileceğimi hiç tahmin etmezdim.. ama yaşı vız geliyor bana.. çünki yaşını göstermiyor..

ya açıkcası bu kadar yaş farkı olupta bir erkekle görüşen kızlara hayret ediyordum.. ve kendimde hiç böyle bir duruma düşe bileceğimi hiç tahmin etmezdim.. ama yaşı vız geliyor bana.. çünki yaşını göstermiyor..

yarına çıkacağımızın garantisi yokken yıllar sonrasını düşünme o zaman demek isterdim ama diyemiyorum çünkü kolay bi karar değil aileler işin içine girince

Bence çok.

Aileni geçtim ne bileyim bence sen de ileride istemezsin.:19:

Şimdi cicim vakitleri. Her şey güzel görünebilir, farkı çok önemsemeyebilirsin ama zaman geçtikçe bu muhtemelen değişecektir.

Biraz düşününce olumsuz yanlar daha ağır basar diye düşünüyorum.

En doğru kararı sen verirsin fakat iyi düşün, mantığın ön planda olsun derim.:17:

Son düzenleme:
Kusak farki var sen gezmek tozmak isticeksin o evde tv izlemek isticek sen el ele dolasmak isticeksin o uyuma bence yol yakinken dön derim

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kusak farki var sen gezmek tozmak isticeksin o evde tv izlemek isticek sen el ele dolasmak isticeksin o uyuma bence yol yakinken dön derim

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yaşına göre davranmıyor ya cidden sanki 25-27 yaşlarında hem davranışları hem görünüşü.. Napcam ben ya...

Canim sen smdiye deil bundan 10 yil sonrayi dusun o kac yasinda herseyfen gecmjs bir adamken sen hala genc olcaksin cocuklarni dusun yani cocugun liseye basladignda esin 60 yasina gelcek.. anlasabilirsin ama bende 21 yasindayim biz smdi bole hayati gunj gunune yasiyoruz hep soyle dusun omur boyu bu insanin bu haliyle kabul edebilcekmiyim.. sen illaki cilginlik yapmak isticeksin gecenin korunde suraya gidelim diceksin ama o yok ya evde oturmak istiorm ne geregi var dicek ne bilim yaa o iyidir illaki ama baska igi erkeklerde var canim bence ailende karsi gelcek vs cok zor hicccc girisme bu ise inan pisman olcaksin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bide ben mesela toz pemmbe dusunmem.. hani insanlar hayal kurarken ii seyler dusunur ya ben tam tersi bi konuda tartistigimizi dusunurm karsimda ki nasil davrancak hayal ederim ve kaldirabilirmiyim die tartarim. Sende onu düşün oyle hayal et mesela capkinlik yapti? Mesela agir bisey soyledi? Mesela ustune geldi kizdi? Mesela seni dinlemek yerine gitti uyudu ilgilenmedi vs ne blim ne hissediosun ondan sogurmusun yoksa normalmi gelir. Bunlari dusun ole karar ver

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen 21 o 36 ...

36 yaşında tabi olgun biri olacak.

Benimde üniversite yıllarında hayranlık duyduğum bir kişi olmuştu.

Bence çok daha iyi tanıman lazım.

30 yaşından sonraki erkekler çok tehlikelidir. onun sana olan bakışı tutumu nasıl? evli mi değil mi? boşanmış olabilir ... geçmişi önemli bence ...

sen 21 o 36 ...

36 yaşında tabi olgun biri olacak.

Benimde üniversite yıllarında hayranlık duyduğum bir kişi olmuştu.

Bence çok daha iyi tanıman lazım.

30 yaşından sonraki erkekler çok tehlikelidir. onun sana olan bakışı tutumu nasıl? evli mi değil mi? boşanmış olabilir ... geçmişi önemli bence ...

Bakışı tutumu çok iyi.. Hiç evlenmemiş bekar.. uzun süreli bir ilişkisi olmuş sadece ama evlilik yok..

Bakışı tutumu çok iyi.. Hiç evlenmemiş bekar.. uzun süreli bir ilişkisi olmuş sadece ama evlilik yok..

canım şöyle düşün sen onun yaşına geldıgınde yanı 36 yaşına geldıgınde 0 51 yasında olucak :53: o zamanda aynı düşüncede olucagına ınanıyormusun bence kesınlıkle konusmayı brakmalısın !

canım şöyle düşün sen onun yaşına geldıgınde yanı 36 yaşına geldıgınde 0 51 yasında olucak :53: o zamanda aynı düşüncede olucagına ınanıyormusun bence kesınlıkle konusmayı brakmalısın !

böyle düşününce haklısın canım. ya cidden ne yapacağımı bilmiyorum.. kafam çok karışık ve kendisinden çok hoşlanıyorum :(

böyle düşününce haklısın canım. ya cidden ne yapacağımı bilmiyorum.. kafam çok karışık ve kendisinden çok hoşlanıyorum :(

yaşın çok genc bence mantıgını kullan duygularn ılerlemeden kes iletişimini senın gıbı cıtırı o bırakmak ıstemez ama sen genc bırıyle ve olgun bırıyle tanısabılırsın kı bence kesın tanısırsın evet konusması dusuncelerı olgun olabılır ama gelecegın ıcın pek parlak degıl :31:

yaşın çok genc bence mantıgını kullan duygularn ılerlemeden kes iletişimini senın gıbı cıtırı o bırakmak ıstemez ama sen genc bırıyle ve olgun bırıyle tanısabılırsın kı bence kesın tanısırsın evet konusması dusuncelerı olgun olabılır ama gelecegın ıcın pek parlak degıl :31:

evet haklısın ama yaşından dolayıda bırakmak istemiyorum çünki kafalarımız uyuşuyor of Allahım bana doğru yolu göstersin :(

yaşını okuduğumda eyvah dedim.:18::18:sakın böyle bir hata yapma,şimdi tatlı gelsede ilerde çok fazla çatışmalar yaşarsın,

Back