Eşimin ailesi eşimin bizimkilerde 5 gün kalmasına sıcak bakmıyor malesef ve eşim ide etkiliyolar
O zaman birak o orda kalsin sen keyfine bak. Benim eniştem annemleri cok sever yer icer gece yarısına kadar oturur ama yatiya kalamaz annesi olay cikarir kiskanclik krizine girer ayilir bayılır.Eşimin ailesi eşimin bizimkilerde 5 gün kalmasına sıcak bakmıyor malesef ve eşim ide etkiliyolar
Etkilerlerse etkilesinler. Alışmaları lazım. Öğretmensiniz sonuçta yaz tatillerinde gidip ailenizle kalmak isteseniz her defasında surat mı yapacaklar.
2’şer gün birlikte ailelerde kalın sonra herkes kendi ailesine dağılsın.
Zaten özlüyorsunuz, onların gönlünü etmek için heba etmeyin tatili bence.
Ayni sehirde eşimle ayrı olmak istemiyorum onu orda dolduruyorlarEtkilerlerse etkilesinler. Alışmaları lazım. Öğretmensiniz sonuçta yaz tatillerinde gidip ailenizle kalmak isteseniz her defasında surat mı yapacaklar.
2’şer gün birlikte ailelerde kalın sonra herkes kendi ailesine dağılsın.
Zaten özlüyorsunuz, onların gönlünü etmek için heba etmeyin tatili bence.
O zaman yarı yarıya kalacaksınız yada gitmeyeceksiniz. Çözümü yok yani başka.Ayni sehirde eşimle ayrı olmak istemiyorum onu orda dolduruyorlar
Merhaba arkadaşlar ben öğretmenim eşim memur ailelerimizden farklı bir şehirde yaşıyoruz. İkimizin aileside aynı şehirde şimdi gelelim asıl mevzuya 3 yillik evliyiz ben ve eşim il dışında olan ailelerimizi doğal olarak özlüyoruz ve tatilleri kolluyoruz. Eşim geçtiğimiz yılbaşında 3 günlüğüne ailelerimizin yanına gidelim dedi ona 15 tatilin yakın olduğunu ekstra masrafin ve yorgunluğun lüzumsuz olacağını söyledim eşim 15 tatilde izin alamayacağını ve ailesini özlediğini söyledi kıyamadım kabul ettim 2 gün onlarda bir günde bizimkilerde kaldık. Şimdi eşim bugün birden 15 tatilde 10 gün izin kullanacağını söyledi resmen beni kandırdı hem kızdım hem kırıldım. Şimdi benim 15 tatili me salça olmaya çalışıyo. Önceki planımıza göre beni götürüp 3 gün kalıp geri dönecektı giderkende beni aileme bırakacaktı. Yani ben ailemle kardeşlerimle vakit geçirmek istiyorum ailemle paylasimim çok fazla ama yaşlı anne babası ve birde eşiyle problemli bi kaynim var devamlı girip çıkıyor eşi hiç gelmiyor. Annesine babasına saygım sonsuz ama orada fazla durmak içimden gelmiyor. Eşimin beni anlamasını nasıl sağlayabilirim. Ailesi istiyorki hep onlarin yaninda durayim aileme gidince bozuluyolar çok eski tarzda düşünüyorlar ve eşimi etkiliyorlar.Teşekkürler şimdiden.
Allah aşkına yazmayayım diyorum ama siz ogretmensiniz anne babanızı görmek için eşinizden ve ailesinden onay bekliyorsaniz yazık ailenizin emeklerine. 5 e 5 bile gereksiz 2 gün orda kalır sonra ailenize geçersiniz. Kaç yasindasiniz sizin uzerinizde ne kadar yillik emekleri var ya da sizi kendi aileniz kadar mı ozluyorlarki ailenizle eşit haklara sahip olsunlar. Eş ailesine değer vermek başka ama bu kadar da fazla neden ezdiriyorsunuz kendinizi.Eşimin ailesi eşimin bizimkilerde 5 gün kalmasına sıcak bakmıyor malesef ve eşim ide etkiliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?