- 1 Haziran 2017
- 720
- 1.518
- 113
Ben de öğretmenin eşim de öğretmen. Evlendigimiz ilk zamanlarda kayinvalidem tatilleri kollardı ve tatile girer girmez arar hadi gelin derdi,eşim de aynı şekilde hemen gidelim moduna girerdi ama ben en başından itibaren tavrımı net koydum. Kayinvalideme işlerimizi ayarlayalım geliriz acele etme dedim hep,eşime de aynı şekilde dedim,çok ısrarcı olduysa kavga çıkardım sen git ben gelmiyorum dedim. Böyle yapa yapa alıştırdım onları. Ne zaman canım isterse gidiyoruz 2-3 gün kalırım sonra ya kendi ailemin yanına giderim ya da biryerlere gider kafa dinleriz. Tatil demek tüm tatili kayinvalidede geçirmek değildir. Gerçi ben gittiğim zamanlarda orada prenses gibi davranıyorum istediğim saatte yataktan kalkıyorum,kayinvalidem kahvaltıyı hazırlar,yemeği yapar,bulasikları kaldırır filan,elimi bişeye sürmem,çok keyfim yerinde olursa çay koyarım. Genelde oraya gidince biz eşimle gezeriz evde de durmayız pek. Suratımı astığım zamanlar da olur.Ama yine de onlara gideyim kalayım diye can atar. Ben olsam benim gibi gelini istemezdim evimde
İşin özü şu gitmek zorunda degilsiniz,kavga etmek pahasına da olsa gitmezdim ben olsam. Ben bu tatili ailemle geçirmek için planlar yaptım, belki tatilin son 2 günü filan gider kalırız deyin eşine ve ailesine. Bu kadar müdahale ettirmeyin.O gitmek istiyorsa gitsin siz de kendi ailenizle baş başa vakit geçirin ohh mis
İşin özü şu gitmek zorunda degilsiniz,kavga etmek pahasına da olsa gitmezdim ben olsam. Ben bu tatili ailemle geçirmek için planlar yaptım, belki tatilin son 2 günü filan gider kalırız deyin eşine ve ailesine. Bu kadar müdahale ettirmeyin.O gitmek istiyorsa gitsin siz de kendi ailenizle baş başa vakit geçirin ohh mis