- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimin ailesi eşimin bizimkilerde 5 gün kalmasına sıcak bakmıyor malesef ve eşim ide etkiliyolar
Kendi aileninin yaninda kal oda kendi istiyorsa ailesinde kalsın bence kimsenin kimseye bozulmaya hakkı yok niye ben ailem varken onlarda kaliym yahu hem insan daha rahat eder ailesinin yaninda boşver kızarlarsa kızsınlar şahsen ben kalmam eşimin tarafında hicde sevmiyorm zaten alıstırma boşver resmi olmak iyidirMerhaba arkadaşlar ben öğretmenim eşim memur ailelerimizden farklı bir şehirde yaşıyoruz. İkimizin aileside aynı şehirde şimdi gelelim asıl mevzuya 3 yillik evliyiz ben ve eşim il dışında olan ailelerimizi doğal olarak özlüyoruz ve tatilleri kolluyoruz. Eşim geçtiğimiz yılbaşında 3 günlüğüne ailelerimizin yanına gidelim dedi ona 15 tatilin yakın olduğunu ekstra masrafin ve yorgunluğun lüzumsuz olacağını söyledim eşim 15 tatilde izin alamayacağını ve ailesini özlediğini söyledi kıyamadım kabul ettim 2 gün onlarda bir günde bizimkilerde kaldık. Şimdi eşim bugün birden 15 tatilde 10 gün izin kullanacağını söyledi resmen beni kandırdı hem kızdım hem kırıldım. Şimdi benim 15 tatili me salça olmaya çalışıyo. Önceki planımıza göre beni götürüp 3 gün kalıp geri dönecektı giderkende beni aileme bırakacaktı. Yani ben ailemle kardeşlerimle vakit geçirmek istiyorum ailemle paylasimim çok fazla ama yaşlı anne babası ve birde eşiyle problemli bi kaynim var devamlı girip çıkıyor eşi hiç gelmiyor. Annesine babasına saygım sonsuz ama orada fazla durmak içimden gelmiyor. Eşimin beni anlamasını nasıl sağlayabilirim. Ailesi istiyorki hep onlarin yaninda durayim aileme gidince bozuluyolar çok eski tarzda düşünüyorlar ve eşimi etkiliyorlar.Teşekkürler şimdiden.
Açıkcası düşüncenizi oldukça yadırgadım.Eşinizle aranızdaki bağ annesinin yalnızken doldurmasıyla kopacak bir pamuk ipliği mi yalnız bırakmaktan korkuyorsunuz.eşinize ne söylerse söylesin eşiniz sizi sevip size güvendikten sonra ne önemi var.dahası ailesine sizin hakkınızda olumsuz konuşma fırsatı veren bir erkekse buna sizin varlığınız mı engel olacak.öyleyse olmasın daha iyi.Arkadaşlar ayrı kalma mantığına karşıyım zaten bi oğullarını çekip almışlar eşim ailesindeyken bende yanında olacağım yoksa oda bekar gibi anasının yanında tek kalmamali
Açıkcası düşüncenizi oldukça yadırgadım.Eşinizle aranızdaki bağ annesinin yalnızken doldurmasıyla kopacak bir pamuk ipliği mi yalnız bırakmaktan korkuyorsunuz.eşinize ne söylerse söylesin eşiniz sizi sevip size güvendikten sonra ne önemi var.dahası ailesine sizin hakkınızda olumsuz konuşma fırsatı veren bir erkekse buna sizin varlığınız mı engel olacak.öyleyse olmasın daha iyi.
Cooooookkkk alakasi var. Anasi her firsatta bana laf söyledigi icin anasinin suratina dahi bakmiyor artik esim.Hanımefendi iyi hoş söylüyorsunuz da realitede herşey böyle işlemiyor malesef annesi sonuçta etkileniyor ister istemez sevgiyle ne alakası var