15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

15 gün denememiz var zaten canım yapamazsan listeye girmezsin ama bence sıkı olunca daha dikkatli olursun. Sen bilirsin tabi
O zaman deneme bir iki yapalım canım belkide disiplinle kendim e gelecem.. beni.grupta etiketlersen daha çabuk bulurum

Bnde cuma yarışına katılmaya cesaret edemedim zümrem.kurallar katı ve veremezsek de grubu tehlikeye atmış oluyoruz..biz free takılalım arada uğrarız
Ah kuzum sen hedefe neredeyse ulastin maşallah sana.. benim daha 6 kilom var

Kizlarr gunaydin
Sabah kahvaltim
Yumurta salatasi
1.5dilim ekmek
3 zeytin
2 catal peynir
7 tane fistik
Kucuk bir avuc kabak cekirdegi ( epeydir canim cekiyordu)

Bugun kosusturmali bir gun olucak

Kızlar mrb.yakınımızda bir göl var ailece oraya pikniğe gittik.sonra alışveriş fln..çok yoruldum ama iyi geldi..bide yağmura yakalanmasaydım süper olacaktı

Canım aynen yaklaştım ama hala üst bacağım kalın geliyor bana.o yüzden 57den bile aşağıda olmam lazım..6 kilo sıkı devam etsen 1.5 ayda gider zümrem
Hadi ya sanırım beklentimiz çok.dusuk kuzum benim. Çevrem ısrarla artık zayıflama diyor ama ben kendimi daha fit görmek istiyorum. Sen de benim gibisin zümrem:)))

Kızlar mrb.yakınımızda bir göl var ailece oraya pikniğe gittik.sonra alışveriş fln..çok yoruldum ama iyi geldi..bide yağmura yakalanmasaydım süper olacaktı
Oh iyi yapmışsınız canım açık hava hem.iyi geliyor hem de yoruyor:)

Hadi ya sanırım beklentimiz çok.dusuk kuzum benim. Çevrem ısrarla artık zayıflama diyor ama ben kendimi daha fit görmek istiyorum. Sen de benim gibisin zümrem:)))
Evet canım kesinlikşe bu kadar oldu ya daha fit de olabiliriz bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…