Canım menü ve sporunu paylaş bir bakalım nerde hata yapıyorsunbu kilolar niye gitmiyor yaa15 mayıs'a çok az kaldı
sen görürsün orasi kesin :) kacamak dediklerin bile o kadar az sayilirki Masallah yani.Günaydın kızlaaar
Dün 2 çatal patates kzartması ve 2 kaşık pudingle kaçamak yaptım bu hafta çok sıkı tutacağım inş. Son haftamız da inşallah 50li sayıları görürüm.hepimi eksiliriz umarım bu hafta
Musmutlu bir hafta dilerimmmmm
Yolunda yolunda :) burdayımEvlimutluanne her şey yolunda mı
bende varımmm.Arkadaşlar bişey soracağım size.
Ben cuma takımlarında yeni takım açmaya çalışıyorum. Eğer kabul ederlerse kimler gelir. En az 6 kilo fazlalığı olan herkesi bekliyorum. Gelirim diyenler el kaldırsın. Orada kurallar daha katı olduğu için burdan daha disiplinli oluruz. Boşvermek zor yani. Ayrıca yeni takım olduğu için de daha hırslı oluruz. @yesa1 le beraber açacağız yine.
Maalesef canım yaa grup doldu artık. 15 kişi almam lazımdı 30 kişi olduk biz.bende varımmm.
İnternetimde sıkıntı vardı düzeldi 15 mayısta bu kilolar gidecek gibi değil bu aralar dikkat edemiyorum yürüyüş ve leslie yapamıyorum kilolar geri gelmeye başladı. 15 marttan beri sadece 3 kg verebildim 60 olmam lazım
geç kaldım demek. çok üzüldümmMaalesef canım yaa grup doldu artık. 15 kişi almam lazımdı 30 kişi olduk biz.
Topiğe gelip yazabilirsin canım her zaman. Ama listeye girmek istiyorsan başka takımlar da var. Onlara baş vur istersen.geç kaldım demek. çok üzüldümmuzaktan takip ederim o zaman. Hayırlı olsun o zaman canım
olur canım topiğe gelirim muhabbet ederiz aradaTopiğe gelip yazabilirsin canım her zaman. Ama listeye girmek istiyorsan başka takımlar da var. Onlara baş vur istersen.
Çok iyi canım gerçekten ben Antepten getirttiğim isot biberi bol bol tüketiyorum.midemi de hiç ağrıtmıyorKızlar bide bana en çok yardımcı olan hakiki pul biber oldu her sulu yemeğe fazla fazla pul biber atıyorum yiyorum hem sevdiğim için hemde zayıflamaya yardımcı olduğu için afedersiniz ama çok güzel lavaboya çıkıyorsunuz mükemmel bağırsak çalıştırıyor denemelisiniz.
Ben hiç acı yiyemiyorum maalesef yaÇok iyi canım gerçekten ben Antepten getirttiğim isot biberi bol bol tüketiyorum.midemi de hiç ağrıtmıyor