15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

Günaydın kızlaaar
Dün 2 çatal patates kzartması ve 2 kaşık pudingle kaçamak yaptım bu hafta çok sıkı tutacağım inş. Son haftamız da inşallah 50li sayıları görürüm.hepimi eksiliriz umarım bu hafta
Musmutlu bir hafta dilerimmmmm

sen görürsün orasi kesin :) kacamak dediklerin bile o kadar az sayilirki Masallah yani.

Bugün ben tekrardan dikkat etmeye basladim yemeye icmeye bitek suyumu icemedim tüm gün disaridaydim kostur kostur cocukla aklima gelmedi dogru düzgün, sporumada tekrardan baslicam insallah :)

Ben artık spora da gitmiyorum çok sıkıldım gitmekten sadece yediklerime dikkat ediyorum. Artık ondanda sıkıldım sanki biraz yemeye başladım

bende varımmm.
İnternetimde sıkıntı vardı düzeldi 15 mayısta bu kilolar gidecek gibi değil bu aralar dikkat edemiyorum yürüyüş ve leslie yapamıyorum kilolar geri gelmeye başladı. 15 marttan beri sadece 3 kg verebildim 60 olmam lazım

kahvaltı:
1 lahmacun
domates, salatalık
spor: 1 mil leslie, 50 squat(kızlar squat çok işe yaradı popom şekil aldı ve toparlandı sadece 64 kilo olduğumdan biraz büyük)

Maalesef canım yaa grup doldu artık. 15 kişi almam lazımdı 30 kişi olduk biz.

Az kaldı gerçekten :) hedefime tam ulaşamadım ama az kaldı bu kararlığı devam ettirirsem hedefime ulaşırım

Kızlar bide bana en çok yardımcı olan hakiki pul biber oldu her sulu yemeğe fazla fazla pul biber atıyorum yiyorum hem sevdiğim için hemde zayıflamaya yardımcı olduğu için afedersiniz ama çok güzel lavaboya çıkıyorsunuz mükemmel bağırsak çalıştırıyor denemelisiniz.

Çok iyi canım gerçekten ben Antepten getirttiğim isot biberi bol bol tüketiyorum.midemi de hiç ağrıtmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…