- 15 Mart 2010
- 3.692
- 6.598
-
- Konu Sahibi britneyyyyy
Bu arada hamım bayagi ben,chloe falan nefes nefese birakiyor.canim benimki birazda mecburiyetten gibi, kopekten dolayi birde 4, kattayim asansor yok mecbur azda olsa hareket etmis oluyorum.
Gayet dengeleyebilirsin kendini kotu hissetme ac birakma onemli olan o.
7 gun azmi canim 1 ila 3 kilo fark eder diyor diyetisyenler doktorlar.britneyyyyy 7 gundur regl gecikti.
Acaba ne kadar odem olur, vermedigim gibi almis da gorunecek kadar mi
harika gidiyorsun canim senin tarti gunun ne zaman?Bugun aralikli oruc yapamadim,yola ciktigim icin.
08.30:1 haslanmis yumurta,1 dilim tam bugday,8 yesil zeytin,yesillik,lor
12.00:az lahana corbasi, cok az misir ekmegi
15.00:kucuk probiyotik yogurt,2 ceviz,
15 aronya, 8 zeytin
19.00:az kiymali,maş fasulyeli ispanak yemegi, 3 kasik yogurt.
1000 kaloriyi gecmemisimdir.
Su icildi,yuruyus yine yapamadim,simdi egzersiz yapiyorum biraz.
Her saniyeharika gidiyorsun canim senin tarti gunun ne zaman?
bu sabah kac ciktin?Her saniye
65.2 bu sabah ama gecen hafta 64 u gormustum.hatta dun 66 gordumbu sabah kac ciktin?
Benlede paylaşabilir misinizMerhabalar, sizin boyunuza gore kilonuz iyiymis ama tani yag orani vs de cok onemli. Ben 1.71 im 5 ay oncesine kadar 58-59 dum gayet iyiydi goruntum ama aldigim kilolari yagdan ainca buyuk fark etti. BEnde 2 sene once 3 ayda 18 kilo vermistim guzel bir motivasyon ve ciddi bir diyetle. bakalim dilersen beraber yapabiliriz. Bu listede yediklerimiz vs cok onemli, normal detox gibi su yada eksi gormek degil tek amac, saglikli yag alarak vs yagdan kilo vermekki incelme daha cok olsun. Dilersen listeyi sanada paylasabilirim.
gayet guzel besleniyorsun, simdi reglide oldun bir kac gune-leri gorursun canim11.00: 2 yumurta,3 kasik lor,8 zeytin,1 dilim tam bugday,yesillik.
19.00: 1 kase tavuk suyu corba,1 dilim kepek ekmek, yarim porsiyon macar kebabi.
Gunduz cok yogundum, ara ogun yapamadim.
Bu arada yuzume islem yaptirdim, bir kac gun hic kimildamam, sonra da yururum ancak.
Reglim 1 hafta gecikmisti sukur bugun oldum.
Selam.ben bir diyetisyen grubuna yazildim yinegunaydin
2 yumurta + 1 yk lor yesillik ve yesil cay ile kahvaltimi yaptim.
Birazdan kahvemi icicem, ben hic kahvalti insani deilim normalde kahve icer oglene kadar bisi yemezdim ama kahvalti sart diye vurguluyo diyetisyenim.
Ogle karabugdayli salata
ara ogun: ayran 2 ceviz
aksam: nohutlu mucver ve yogurt var
Chloe de 9. gune geldim bile.
Artik ilk gunlerdeki kadar zorlanmiyorum minimum 400 kalori yakiyorum.
6 gun sonra olcumlerimi yapicam, belki cok incelmedim ama baya guclendim.
sali tarti gunum tam 3 hafta olucak diyette ilk 4 kiloyu kolay verdim bakalim simdi ne olucak, 60 lanetli sayim
Selam canim.asena87 spor yapabiliyormusun hareketin ne durumda cnaim