15 günlük bebekle baba evine döndüm !

nişanlıyken çok iyiydi diyosunda, mutlaka olmuştur bi hareketi belkide sen görmek istemedim. insan bi anda nasıl bu kadar değişir.yazık insan bile değiller

+1

İlerde çocuğun anne ne oldu da ben 15 günlükken ayrıldın? Dediğinde verecek cevabın hazırsa, yaşadıklarının tekrarını istemiyorsan,babasız bir çocuk yetiştirmeye hazırsan, ona hem anne hem baba olabileceksen ve eşini özlemeyeceksen , ona dair tüm sevgini saygını hislerini kaybettiysen geriye bakma. İçinde ufacık bi yerde keşke kalacaksa bir daha dene derim. Eşinin belli ki yaşı oturmamış. Çocuksu hareketler gibi geldi bana. Benim eşimde aynı senin eşin gibi sürekli annesine gitmek istiyordu ve babası yeni vefat etmişti. Hamileliğim zehir olmuştu oraya gitmekten. Senin ki kadar durumu abartmamıştı ama hergün on dk uğrardı mutlaka. 4. Senemizdeyiz. Eskisi gibi değil . Artık oda evinin rahatlığını istiyor. Bebeğin için şans verebilirsin tabi şans isterse. Ama sırf o yavrun için

Biraz gözlerim doldu bunlari okurken.
Kendi lohusaligimdan biseyler buldum.
Şu aralar cok sıkıntılı bir dönemdeyim.
Ama eğer bavulu toplayip gidebildiysen dönme.
Cocugun babasiz buyumez. Ilgilenmek babaya düser. Cocugunun babasiz buyumesine sebebte sen degilsin babasi da sen degilsin.
Umarim dimdik gelir gecer bu süreç.

Sırf bebeğin var diye o adamı çekmek zorunda değilsin. Eğer ailen sana sahip çıkabiliyorsa evet kolay değil biliyorum ama kendine yeni bir hayat kurabilirsin. O adamdan ne koca olur ne baba. İnşallah Rabbim düzeltir herşeyi. Olmazlar olur bilemeyiz. Ama artık bir bağınız var. Çocuğun baba sevgisine ihtiyacı var. Olaylar biraz durulsun. Sakince kafanı dinle. Elbet özler evladını diye düşünüyorum. Evladi ile bağı asla kopmasın. Ama sen iyice düşün taşın öyle karar ver. Allah yardımcın olsun inşallah

Ya allah aşkına... burda bari tdk bekçiliği yapmayın kardeşim ya kadın derdini anlatmış.. Tövbe estağfurullah tövbeee

Allah yardımcın olmuş . Acele karar verme! Ortada bir bebek var. Eşinin seni yalnız bırakması kötü olmuş .Aptal adam hadi seni düşünmedi , çocuğununda mı düşünmüyor . Sanki gocuğu baba evinden getirdin . Şimdi dönsen eşin aynı şeylere devam edecek. Bekle bakalım tepkisi ne olacak.

merhaba bende nişanlıyım aynı sizin durumunuzdayım. herşeyde çok iyi anlaşıyoruz herşeyi bana bırakır sen nasıl dersen öyle olsun diye ama iş aile konusuna gelince canavara dönüşüyo resmen. sanki ben yetim öksüzüm annesi hasret kalmayacakmış onlar iç içe aileymiş ne halt edeceğimi bilmiyorum tek düşüncem babam okadar hevesliki düğünüm olacak diye. düzelirmi evine bağlanırmı sonradan herkes değişir diyor ama hiç umudum yok

merhaba bende nişanlıyım aynı sizin durumunuzdayım. herşeyde çok iyi anlaşıyoruz herşeyi bana bırakır sen nasıl dersen öyle olsun diye ama iş aile konusuna gelince canavara dönüşüyo resmen. sanki ben yetim öksüzüm annesi hasret kalmayacakmış onlar iç içe aileymiş ne halt edeceğimi bilmiyorum tek düşüncem babam okadar hevesliki düğünüm olacak diye. düzelirmi evine bağlanırmı sonradan herkes değişir diyor ama hiç umudum yok

nişanlıyken benim esim bir dedigimi iki etmezdi simdi bu haldeyim nisanliyken canavara dönüşüyorsa evlendikten sonra nasıl olur varın siz düşünün

Küçücük bebekli kadına boşan demek zor ama gerçek şu ki boşanmalısın.çünkü hadi sizi geçtim yeni doğmuş bebeğini 20 gündür merak etmeyen arayıp sormayan bebeğimin bi ihtiyacı varmı diye düşünmeyen adamdan bi cacık olmaz.çok yazık.ailenizde destekçiniz madem inceldiği yerden kopsun zaten adamın barışmak için hiç bir çabası yokki

türkiyede gelinlerin kaderi bu işte

bir oglum.olacak Allahin izniyle bakiyorum da boyle bir erkek olmamasi icin elimden geleni yapicam hangi anne cocugunun yuvasinin dagilmasini ister ya zirt pirt bana gelse karin yokmu senin git onla vakit gecir derim nasil yetistiriyolar bu anneler evlatlarini kendileri cekmis ogullarida gelinlerine yapsin diye bakiyolar madem anneciydi evlenmesin otursun annesiyle birlikte yeni cocugu olmus adamin ne isi var orda burda devamli yaninizda olmali

nişanlıyken benim esim bir dedigimi iki etmezdi simdi bu haldeyim nisanliyken canavara dönüşüyorsa evlendikten sonra nasıl olur varın siz düşünün

sizede baskı yaptımı sürekli evlendikten sonra iki günde bir hadi ablamlara annemlere gidelim diye. nasıl çözüm buldun yol aldın düğünüme bir ay kaldı çok dardayım

Sakin dönme 32 yaşındaki adam değişmez.Sen daha bu yaşta bunlara katlanmak zorunda değilsin ailen cok sukur ki arkandaymış.Beraber büyütursun bebeğini.Esin ne iş yapıyor bu arada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…