- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi Burcucukk55
Gerçek yüzlerini saklıyorlar sonra çıkıyor herbirşeyleri o zamanda iş işten geçmiş oluyor .demek ki...
nişanlıyken anlayamadim içini göremedim işte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçek yüzlerini saklıyorlar sonra çıkıyor herbirşeyleri o zamanda iş işten geçmiş oluyor .demek ki...
nişanlıyken anlayamadim içini göremedim işte.
annesi kocasını kaybedince bütün sevgisini ilgisini buna vermiş diğer çocuklarından ayrıdır yeri..Bu adamı kim simartmis ki bu kadar!!!
Annen o salaga zaman onda niye haddini bildirmedi.sen niye bildirmedin.... e adamın bir tarafları kalkar tabi.kendini bir halt sanıyor.at gitsin pisligi
Merhabalar arkadaşlar 15 günlük bebegimle baba evine döndüm henüz evleneli 1 yıl olmadi. Kayinbabam yok esim kucukken vefat etmis. Evlendik evleneli eşimle bas basa bi hafta sonu evimizde oturup bi kahve icmedik. Hafta sonlari ya hastaneye bebegin kontrolune ya da köye annesinin yanina gittik. Esim annesine çok düşkün tabi düşkün olmali ama artik evlenip bi aile kurdugunun farkında değil. Teyzelerine anne tarafına da çok duskun sürekli gitmek istiyor. Bende gencim eşimle vakit gecirmek istiyorum bunu ona defalarca soylememe rağmen ise yaramadi. Köye gitmek istemediğim her seferde tartıştık.ki ben çoğu zaman gittim. Doğum günümde götürmek istedi gitmedim tartistik ve bana o günü zehir etti.
Anneme karşı çok soğuk beni onun yönettiğini düşünüyor ama öyle bisey kesinlikle yok. Annem doğumum için evime geldi o bi oturup muhabbet etmedi kulaklığı takip telefonla oynadı ben onun annesine karşı çok sicakkanliydim üstelik aynısını kaynanama yapmak istedim esim hatasını anlasin diye annem musade etmedi.
Aslinda Ailem başka şehirde yaşıyor fakat köyde de evimiz var Ablamlar abimler 1 haftalık izne geldiler gorumcem kaynimda düğün sebebiyle geldiler. ben annemin evinde kaldım kaynanamın evi çok geniş değil kaynım gorumcem eniştesi cocuklar var hamile halimle rahat edemem diye. eşimde annesinin evinde kaldı ben gidip orda kalmadim diye surat yaptı ama o gelip kardeşlerime bi hoşgeldiniz demedi.
Neyse Doğum zamanim geldi çattı hastaneye beni ailem goturcek kendisi ise gidip ordan gelecekti bana seni sviyorum dikkat et demek bir kenara dursun Allah yardımcın olsun bile demedi. Doğumda yanımda değil kaynanamla kaynımla hastane koridorunda muhabbet etti. Yanıma gelip elimden tutmadi. Çok zoruma gitti. Annem istanbula dondu. Bi kaç gün sonra bebeği banyo yaptırma konusunda tartıştık yaptırmak istemedim göbek bağı sebebiyle ağız dalaşına girdik ve seni gördüğüm güne lanet olsun dedi. Sesimi çıkarmadım banyo yaptırdım bebeği. Onunla da ayni odada oturmadim kaynanam oğluna boyle yaptım diye çekti gitti köye. Ne aradı ne sordu.
3 4 gün sonra aksam geldi kuzeni getirdi yemek yendi kuzeniyle esim balkonda geçtiler kulak misafiri oldum orda esim kuzenine bizim evimizin icindeki herşeyi anlatmış ( ben baba evine döndüğümde ailem öğrendi yasadiklarimi) kuzenine yanarim oğluma yanarim ya anasız ba babasız büyüyecek dedi aileme onlar kim deyip kotu kotu konustu. Duymamazliktan geldim sabrettim Sonra esim bi gün isten geldi köye gidicem geliyomusun yok dedim 14 günlük bebekle lohusa halimle köyde isim ne. Neyse o gitti aksam saat 9 oldu elektrikler gitti evde mum yok telefonumun şarjı bitti bitecek üstelik binada kimse yok ! Çağırdım gel dedim kapiyi kitle otur dedi mum yok sarjim bitiyor annene sor bakalım lohusa kadın evde yalniz bırakılır mi dedim yeni geldim köye nasıl geleyim dedi bende bana ne zaman değer verdin ki gelme dedim kapattım tekefonu. İnanır misiniz gelmedi !
Üstelik gece de gelmedi orda kaldı bende sabah bavulumu topladim geldim baba evine beni öğlen aradı teyzem yemeğe davet etti gelicek misin diye mesaj attı aradı açmadım ve evde beni bulamayınca çocuk oyuncağımı kafan esince gidiyorsun yazdı bi kaç defa daha aradı daha da aramadı ne esim ne kaynanam. 20 gün oldu Çocuğunu ne aradı ne sordu. Köyde kaliyormus annesinin yaninda. orda burda diyormuş ki kaynanam yaptı yapacagini artık evime giremez filan iste boyle birisi arayi duzeltecegine daha da yikiyor göze almış beni oğlunu kaybetmeyi. Biraz uzun oldu k.bakmayın ama daha bir çok şey var.kisacasi evlilik nedir bilmedim yaşamadım tadını alamadım aile olamadık ayrılmayı düşünüyorum. sizin düşünceleriniz nedir merak ediyorum
Daha ne desin kaynanam evime giremez artık demiş. O kadar emin ki geri döneceginden. Bunlarda fitil fitil burnundan getireceğinden. Dönme çok üzülürsün daha kötü olur eskisinden de kötü.Merhabalar arkadaşlar 15 günlük bebegimle baba evine döndüm henüz evleneli 1 yıl olmadi. Kayinbabam yok esim kucukken vefat etmis. Evlendik evleneli eşimle bas basa bi hafta sonu evimizde oturup bi kahve icmedik. Hafta sonlari ya hastaneye bebegin kontrolune ya da köye annesinin yanina gittik. Esim annesine çok düşkün tabi düşkün olmali ama artik evlenip bi aile kurdugunun farkında değil. Teyzelerine anne tarafına da çok duskun sürekli gitmek istiyor. Bende gencim eşimle vakit gecirmek istiyorum bunu ona defalarca soylememe rağmen ise yaramadi. Köye gitmek istemediğim her seferde tartıştık.ki ben çoğu zaman gittim. Doğum günümde götürmek istedi gitmedim tartistik ve bana o günü zehir etti.
Anneme karşı çok soğuk beni onun yönettiğini düşünüyor ama öyle bisey kesinlikle yok. Annem doğumum için evime geldi o bi oturup muhabbet etmedi kulaklığı takip telefonla oynadı ben onun annesine karşı çok sicakkanliydim üstelik aynısını kaynanama yapmak istedim esim hatasını anlasin diye annem musade etmedi.
Aslinda Ailem başka şehirde yaşıyor fakat köyde de evimiz var Ablamlar abimler 1 haftalık izne geldiler gorumcem kaynimda düğün sebebiyle geldiler. ben annemin evinde kaldım kaynanamın evi çok geniş değil kaynım gorumcem eniştesi cocuklar var hamile halimle rahat edemem diye. eşimde annesinin evinde kaldı ben gidip orda kalmadim diye surat yaptı ama o gelip kardeşlerime bi hoşgeldiniz demedi.
Neyse Doğum zamanim geldi çattı hastaneye beni ailem goturcek kendisi ise gidip ordan gelecekti bana seni sviyorum dikkat et demek bir kenara dursun Allah yardımcın olsun bile demedi. Doğumda yanımda değil kaynanamla kaynımla hastane koridorunda muhabbet etti. Yanıma gelip elimden tutmadi. Çok zoruma gitti. Annem istanbula dondu. Bi kaç gün sonra bebeği banyo yaptırma konusunda tartıştık yaptırmak istemedim göbek bağı sebebiyle ağız dalaşına girdik ve seni gördüğüm güne lanet olsun dedi. Sesimi çıkarmadım banyo yaptırdım bebeği. Onunla da ayni odada oturmadim kaynanam oğluna boyle yaptım diye çekti gitti köye. Ne aradı ne sordu.
3 4 gün sonra aksam geldi kuzeni getirdi yemek yendi kuzeniyle esim balkonda geçtiler kulak misafiri oldum orda esim kuzenine bizim evimizin icindeki herşeyi anlatmış ( ben baba evine döndüğümde ailem öğrendi yasadiklarimi) kuzenine yanarim oğluma yanarim ya anasız ba babasız büyüyecek dedi aileme onlar kim deyip kotu kotu konustu. Duymamazliktan geldim sabrettim Sonra esim bi gün isten geldi köye gidicem geliyomusun yok dedim 14 günlük bebekle lohusa halimle köyde isim ne. Neyse o gitti aksam saat 9 oldu elektrikler gitti evde mum yok telefonumun şarjı bitti bitecek üstelik binada kimse yok ! Çağırdım gel dedim kapiyi kitle otur dedi mum yok sarjim bitiyor annene sor bakalım lohusa kadın evde yalniz bırakılır mi dedim yeni geldim köye nasıl geleyim dedi bende bana ne zaman değer verdin ki gelme dedim kapattım tekefonu. İnanır misiniz gelmedi !
Üstelik gece de gelmedi orda kaldı bende sabah bavulumu topladim geldim baba evine beni öğlen aradı teyzem yemeğe davet etti gelicek misin diye mesaj attı aradı açmadım ve evde beni bulamayınca çocuk oyuncağımı kafan esince gidiyorsun yazdı bi kaç defa daha aradı daha da aramadı ne esim ne kaynanam. 20 gün oldu Çocuğunu ne aradı ne sordu. Köyde kaliyormus annesinin yaninda. orda burda diyormuş ki kaynanam yaptı yapacagini artık evime giremez filan iste boyle birisi arayi duzeltecegine daha da yikiyor göze almış beni oğlunu kaybetmeyi. Biraz uzun oldu k.bakmayın ama daha bir çok şey var.kisacasi evlilik nedir bilmedim yaşamadım tadını alamadım aile olamadık ayrılmayı düşünüyorum. sizin düşünceleriniz nedir merak ediyorum
severek tanışarak tanıdığımı sanarak evlendim ailem arkamda şükür ki çok tesekkur ederim...Severek mi evlendiniz görücü usulü mü? Yeterince tanıyamamışsınız sanırım. Rabbim sana yardım etsin. Ailen nasıl arkandalardir umarım.
umut olmadan yasam olmuyor umut etmekten dua etmekten başka çarem yok inşallah herşey güzel olsunAllah yardımcın olsun inşallah herşey gönlünce olur bebeginle çok mutlu olursun insan ilk önce nasıl olucak diye üzülüyor ama su akar yolunu bulur umudunu kaybetme herşey güzel olucak
Benim kocam
Anlattıklarının birebir benim kocam
Ki bunlardan daha fazlasını yaptı
Varsa yoksa annesi abileri ablaları evliliğin ilk 4-5 senesi bu sekildeydi.bu süre içinde onlara bu kadar bağlı olduğu halde onlar için beni çocuğunu feda ettiği halde onlardan değer görmeye görmeye benim ve çocuğunun değerini anladi.
Evliliğin ilk yılları çok zor biraz sabredin tatlı dille onu yola getirin bir gün o yaptıklarına utanacak.bunu evladiniz için yapın bı kadın anne olunca herşeyin feda ediyor gurur yapmayın boşanmak öyle zor öyle zor ki sadece kendinizi değil ailenizi de dusunun. Evladiniz ya üvey anne yada üvey baba elinde büyüyecek bunu ona yapmayin. Çok değil 1 sene sonra bu yazıyı okuyunca ne kadar küçük şeylere takilmisim yok yere kendimi yipratmisim diyeceksiniz