15 günlük bebekle baba evine döndüm !

eşimle aramızda 12 yas var 32 yaşında kendisi bende yasima rağmen çoğu tartismamizda kendisinden olgun davrandım olgun karşıladım çoğu şeyi. Ama fayda etmedi ne kadar alttan alsam anlayışlı davransam da geri tepti ve bende yoruldum artık

O zaman burada aklima baska bir senaryo geldi. Yasi kucuk istedigimiz sekle sokariz gel deriz gelir git deriz gider diye dusunmus olabilirler. Bu cok yaygin bir dusunme sekli maalesef. Bekleyin bakalim gelecek gunler ne gosterecek.

Dönmemelisin..
Azıcık bir çabası olsaydı sırf bebeğin hatrına belki düzelir denemekte fayda var denebilirdi. Ama bir baba çocuğunu nasıl merak etmez!
Ailende arkandaymış bak. En azından onlar yanında. Dönme geri.

Son düzenleme:
Bi insan bu kadarmi kör olabilir ya?
Ona gelince anneyi ilgisiz birakmak normalken, kendi annesine gelince yoook.
Ona gore kafana esip anaya gitmek normalken, sen annenin yanina gidince yoook.

Keske boyle olmasaydi, daha 15 gunluk yavruyla yollara dusmek nasil zordur. Ama maalsef be kuzum. Umit yok bu adamdan.

Zor bir durum,Allah yardımcın olsun,Birşeyi merak ettim eşiniz çalışmıyormu 20 gündür annesi ile kalıyor.Eger hastaneye gidilecekse beraber gidilir ,normal doğum sancınız tuttuysada yanınıZda değilse hastaneye gelir.Ama eğer yanınıZda ise beraber gidilir bu çoçuk sadece senin değil onunda çoçugu .

Sakin donme esin kafa olarak buyumemis birak besigini annesi sallasin ondan ne koca olur ne de baba.

Öncelikle bebisinin ömrü uzun olsun güle güle büyüt ve Allah yardımcın olsun eşin çok anlayissiz madem bu kadar kopamiyormus anacigindan evlenmeseymis dizinin dibinde kalsaymis ya kaynanada yuhh yaa kendi oglu ana kuzusuda sende ananın kuzususun dönersen bu adimin pek degisecegini sanmiyorum

14 günlük lohusa kadını yemeksiz, elektriksiz bırakıp gitmiş. Bir de teyzem yemeğe çağırıyor diye arıyor. Ay sabah sabah sinirlendim yaaa. Anan baban arkandaysa boşa gitsin bu anacı lavuğu.
Taze bebek, hava sıcak, kalk köye gel diyor yuh. Hepbirlikte lohusa kadını evde çocukla tek bırakmışlar abooo. Nerelere gidem, nedir bu ana oğul aşkı arkadaş.

Kardeşimin eski kocası da kavga sonrası 20 gün boyunca yeni doğmuş bebeğini arayıp sormamıştı. Boşandılar 17 sene oldu o bebek babasını tanımıyor. Evladını aramayan babadan bi b*k olmaz.

çalışıyor evimiz merkezdeydi çalıştığı yer de öyle. İşten köye köyden ise gidiyormuş. Doğumum suni sancıyla oldu o da haberi yokmuş gibi ise gidip bi saat iki saat çalışıp geldi.

amin çok tesekkur ederim iyi dilekleriniz için

Cok haklısın. Seni lohusa halinde yanliz bırakması ailene olan saygısızlıkları, senin fikrine saygi duymayıp orta yolu bulmaması ....
Ne sana ne bebege kıymet vermis bu adam. Verilmis sadakam var de bir daha geri dönme ondan sana ne koca olur ne cocuguna baba.
Eger geri dönersen inan bu sahneler daha katlanarak yaşanır ve sen daha da üzülürsün yol yakınken boşan. Evet böyle bir dönemde cok zor ama. Senin bu döneminde bile seni yanlız birakan biri. Hic bir zmaan yaninda olmaz zaten. Rabbim bebeginle sana kol kanat gersin insallah.

20 yaşında biri gibi değil, daha olgun görünüyorsunuz yazdiklarinizla.

Eşinizle aranızda çok yaş farkı var , belli ki dizginleri elimde tutayım diye uğraşıyor.
Ailenizden kopararak tamamen kendi ailesine bağlama niyetinde sanıyorum.

Siz eşinize fazlasınız, o da bunun farkında.
....

Yeniden denenebilir belki gerçekten pişman olsa , şartlarınızı kabul etse v.s
Değişir mi bilemedim..

Ayrılmaya geç bile kalmışsın canım benim.
Keşke çocuk düşünmeseydin ama olmuş. Sağlıkla büyüsün.
Eşin olacak kişi daha çocuk. Buyursun annesinin koynunda yatsın.

Hepimiz biliyoruz ki geri doneceksiniz, erkeklerin bu dusunce yapisini yoketmeyen de bu zaten!
Cok zor olacaktir ama donmeyin, adam benle yaşıt yaptiklari anaokulu grubu.
Bekarken illa ki sinyalleri vermistir de insan anlamak istemiyor, konduramıyor bazen.
Şu köy ve ana merakı kismini atlatabilsek ulkece bir 50 yil ileri gideceğiz zaten.
En azindan biz erkek çocuklarımızı artik cinsel organları sebebiyle ovmeyi ve yine kizlarimizi cinsel organlari sebebiyle gömmeyi, asagi gormeyi tamamen birakirsak, bir sonraki nesiller biraz daha rahat eder.
Esiniz sizi ve bebeğinizi sevmiyor. Yaninda istemiyor. Sizi dogurup buyuten annenize saygi duymuyor.Bunu kendinize sık sık animsatirsaniz geri donme isteginiz varsa da yok olur gider.

Ben anlamadım. 15 günlük bebek sen yalnızsın. O bebeği 2 saatte bir emzirmek lazım. Elektrikler gitmiş mum yok. Telefon şarjı bitiyor. Hadi emirdir altını nasıl değiştireceksin. Ya da sen ne zaman uyuyacaksın destekcin yok. Kocan çok ama çok rahat. Zaten gelip de 20 gündür bebeğini görmemiş. Salla gitsin. Bir daha da gelip görmez. İnsan yavrusunu emek verdikçe değer kazanır. Oğluna hiç birşey yapmamış ki. Çok garip çok.

Kavga edince ailesinin evinde 20 gün 1 ay, 2 ay kocam gelsin de beni alsın diye bekleyenleri anlamıyorum ben. Belli ki bekliyorsun işte. O da beklediğini biliyor kendi dönsün paşa paşa diyor. Birinin burnunun sürtülmesini istiyorsanız, evden çıktığınız gibi çakacaksınız mahkeme celbini. Korkmayın, açılan davalarda da anlaşma yoluna gidilip evlilik devam edebiliyor. Ha koca ''oh ne iyi yaptı dava açtı'' kafasındaysa defolsun gitsin zaten.

Kamu spotu
" Evlenir evlenmez çocuk yapmayın"
"Korunma yöntemleri hakkında bilgilenin"
Bu okuduğumuz kaçıncı hayat

Yazık değil mi sana bebeğine
Seni tanıdığım güne lanet olsun diyen canlıya tekrar dönme
Ne o aileyle ne o kişiyle hayat geçer
Canı cehenneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…