- 13 Haziran 2013
- 551
- 250
- 88
Cidden mi Nutkum tutuldu resmen..maşallah diyelimCanim biri 495cc diğeri 525 cc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cidden mi Nutkum tutuldu resmen..maşallah diyelimCanim biri 495cc diğeri 525 cc
Canim cok saol ağrım var hareket edince bayagi. Biri 495cc diğeri 525 cc
Cok gecmis olsun..acil sifalar dilerim.bir kac güne agrilarin azalacak insallahKızlar ben çıktım darısı size. Giriş çıkış 1 buçuk saat sürdü. Goguslerim ağrıyor tır var sanki konuşunca nefes alınca bile agriyo yemek yedim birazdan yurutecekler sizi seviyorum
ben hasan beye yuvarlaklığı barız bellı olmasın bı kaç resımde gormuştum dedım o da bana kas altı olacağı ıcın oyle bır goruntu olmaz asla dedı. sılıkon olucak uzerıne bıde kas olacak dahada buyuk olacak dedı kasıda hesap et oyle soylemıştı .. bende burada hep senın dedıgın gıbı okumuştum ama doktorun dedıgı daha doğru düşüncek olursan :) senın nasıl olacak kas ustu mu ? 80 a takıyorum..78 gıbı sırt 83 gibi memeden
agrı var cnm yatıp kalkınca özellikle yürüyünce iyi geliyor bide yattıgında pozısyonu alınca agrı olmuyor sabredelim gecicek yavaş yavaş 495 525 wuuu doktorun kimdi nerde oldun cnm şimdi kaç bedrn oldun nasıl büyükmü dıruyorlarNessira senin ağrıyor mu halen azalma varmı benim çok ağrıyor
Canim ağrım çok fena inş kısa zamanda geçer.canim benim meme olmadığı için anca oldu başka bi kadına benimkilerin yarisi kadar koymuş ama onun daha büyük benden.dok fatih Dağdelenagrı var cnm yatıp kalkınca özellikle yürüyünce iyi geliyor bide yattıgında pozısyonu alınca agrı olmuyor sabredelim gecicek yavaş yavaş 495 525 wuuu doktorun kimdi nerde oldun cnm şimdi kaç bedrn oldun nasıl büyükmü dıruyorlar
Canım en zor günün bugündür diye tahmin ediyorum :)bugünü atlatırsan düzelmeye başlarsın allahın izniyle.yalnız değilsin değil mi yanında biri var yani yardımcı olacakKızlar hepinize burdan yaziyom şimdilik kusura bakmayın ağrım çok ondan yazamıyorum evet 495cc ve525cc kas altı meme altı kesici ağrım çok fena bugün taburcu olsam Inns evde hafifletmek dün ağrı kesici verdiler daha iyiyim ağrıyı pek hissetmiyordum geceden sonra başladı şiddetli ağrı lar. Şuan çok büyük değil arası çok açık hemsireler, zamanla kapanır dedi dok daha gelmedi böyle işte aklı.ma gelen bunlar hepinizin ilgisine ayrı ayrı teşekkür ederim
Inşallah bugünden sonra geçmeye başlarlar çok fena çünkü kendi başıma kalkmam yorum yanımda Teyzem var canım saol sun yardimci oluyor çok zormusCanım en zor günün bugündür diye tahmin ediyorum :)bugünü atlatırsan düzelmeye başlarsın allahın izniyle.yalnız değilsin değil mi yanında biri var yani yardımcı olacak
canım protezinde büyük olduğundan gerginlik oluyodur sanırımagrı kesiciler etki etmiyor mu?Inşallah bugünden sonra geçmeye başlarlar çok fena çünkü kendi başıma kalkmam yorum yanımda Teyzem var canım saol sun yardimci oluyor çok zormus
Pek etmiyor canımcanım protezinde büyük olduğundan gerginlik oluyodur sanırımagrı kesiciler etki etmiyor mu?
Canim gözüme çok küçük görünüyor 525 cc olmasına rağmenHımm canım yaa insallah diner ağrıların..ama iyi tarafından bak çok güzel diri ve dolgun memişlerin oldu masallah
Nasıl olur ama ya, yarım kilo söz konusu, eminim güzeldir....Canim gözüme çok küçük görünüyor 525 cc olmasına rağmen
Nasıl olur ama ya, yarım kilo söz konusu, eminim güzeldir....
vauuuuuvvvv gercekten rekor.hic duymamistim 525 .daha bide kucuk mu diyosunnnnn.bomba olmustur.sargidandir merak etme.umarim istedigin gibilerdir.ayy artik ben de olayim su ameliyatimi ya...Canim gözüme çok küçük görünüyor 525 cc olmasına rağmen