- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 43
çıktın mı ameliyattan canım??? merakla bekliyoruz.umarım herşey güzel olur...Çok aciktiiiim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çıktın mı ameliyattan canım??? merakla bekliyoruz.umarım herşey güzel olur...Çok aciktiiiim
Canim ameliattan ciktinmi merak icinde bekliyoruzSaol canım ben daha hastaneye gidemedim yoldayım senin yuvarlak protezmiydi
Oy oy cikmis hadi gecmis olsun simdiden afiyet olsun sekerim :)Kızlar ben çıktım darısı size. Giriş çıkış 1 buçuk saat sürdü. Goguslerim ağrıyor tır var sanki konuşunca nefes alınca bile agriyo yemek yedim birazdan yurutecekler sizi seviyorum
Saol canım allah razı olsunOy oy cikmis hadi gecmis olsun simdiden afiyet olsun sekerim :)
Sendende canim kendine cok dikkat et ani hareket yapma :)Saol canım allah razı olsun
Cooook geçmiş olsun ay sen söyleyince göğsüm daraldı resmen bende aynen tır var gibi hissetmiştim.biraz sabır canım acil şifalar diliyorumKızlar ben çıktım darısı size. Giriş çıkış 1 buçuk saat sürdü. Goguslerim ağrıyor tır var sanki konuşunca nefes alınca bile agriyo yemek yedim birazdan yurutecekler sizi seviyorum
Saol canım şuan çok sert hissetmiyorum nezaman elleyip dokunurum bilmiyorumCooook geçmiş olsun ay sen söyleyince göğsüm daraldı resmen bende aynen tır var gibi hissetmiştim.biraz sabır canım acil şifalar diliyorum
Ayy canım gececek hepsi bikac güne.tez vakitte ayaklanırsın inşallah..sizler böyle gögsümde ağırlık var dedikce benimde icim acıyor..ama su bi gercekki iyiki varmıs bu kk.bizi bir araya getirdi.hepimiz aynı dertten muzdarip olarak burda bulustuk.insan güc buluyorSaol canım şuan çok sert hissetmiyorum nezaman elleyip dokunurum bilmiyorum
Geçmiş olsun canım..Nasıl geçti ameliyatın,kaç cc olmuş?Kızlar ben çıktım darısı size. Giriş çıkış 1 buçuk saat sürdü. Goguslerim ağrıyor tır var sanki konuşunca nefes alınca bile agriyo yemek yedim birazdan yurutecekler sizi seviyorum
Kızlar ben çıktım darısı size. Giriş çıkış 1 buçuk saat sürdü. Goguslerim ağrıyor tır var sanki konuşunca nefes alınca bile agriyo yemek yedim birazdan yurutecekler sizi seviyorum
Canim cok saol ağrım var hareket edince bayagi. Biri 495cc diğeri 525 ccCookk gecmis olsun nasıl gidiyor durumun canım ? kaç cc oldu şimdi ?
Kesinlikle haklısın canım desteğin için teşekkür ederimAyy canım gececek hepsi bikac güne.tez vakitte ayaklanırsın inşallah..sizler böyle gögsümde ağırlık var dedikce benimde icim acıyor..ama su bi gercekki iyiki varmıs bu kk.bizi bir araya getirdi.hepimiz aynı dertten muzdarip olarak burda bulustuk.insan güc buluyor
Canim biri 495cc diğeri 525 ccCookk gecmis olsun nasıl gidiyor durumun canım ? kaç cc oldu şimdi ?
Maşallah..... 495 ve 525..... wow!?!?Canim biri 495cc diğeri 525 cc