• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim çarşamba ameliyat oluyorum..:)

Kızlar ben çıktım darısı size. Giriş çıkış 1 buçuk saat sürdü. Goguslerim ağrıyor tır var sanki konuşunca nefes alınca bile agriyo yemek yedim birazdan yurutecekler sizi seviyorum:KK45:

Kızlar ben çıktım darısı size. Giriş çıkış 1 buçuk saat sürdü. Goguslerim ağrıyor tır var sanki konuşunca nefes alınca bile agriyo yemek yedim birazdan yurutecekler sizi seviyorum:KK45:
Oy oy cikmis hadi gecmis olsun simdiden afiyet olsun sekerim :)

Cooook geçmiş olsun ay sen söyleyince göğsüm daraldı resmen bende aynen tır var gibi hissetmiştim.biraz sabır canım acil şifalar diliyorum

Saol canım şuan çok sert hissetmiyorum nezaman elleyip dokunurum bilmiyorum
Ayy canım gececek hepsi bikac güne.tez vakitte ayaklanırsın inşallah..sizler böyle gögsümde ağırlık var dedikce benimde icim acıyor..ama su bi gercekki iyiki varmıs bu kk.bizi bir araya getirdi.hepimiz aynı dertten muzdarip olarak burda bulustuk.insan güc buluyor

Geçmiş olsun cnm. Atlatmışsın, acil şifalar diliyorum....

Ayy canım gececek hepsi bikac güne.tez vakitte ayaklanırsın inşallah..sizler böyle gögsümde ağırlık var dedikce benimde icim acıyor..ama su bi gercekki iyiki varmıs bu kk.bizi bir araya getirdi.hepimiz aynı dertten muzdarip olarak burda bulustuk.insan güc buluyor
Kesinlikle haklısın canım desteğin için teşekkür ederim

Back