- 20 Ağustos 2014
- 639
- 368
- 158
canım sen evlimisin peki doğum falan yaptın mı?
evliyim cnm doğum yapmadım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen evlimisin peki doğum falan yaptın mı?
canım ama meme ucu kesisinde meme dokusuna zarar veriyor sanırım sonra bebek olunca emzirebilecekmisin konuştunuz muevliyim cnm doğum yapmadım :)
canım ama meme ucu kesisinde meme dokusuna zarar veriyor sanırım sonra bebek olunca emzirebilecekmisin konuştunuz mu
evet haklısın ama yinede riske atamadım ben bide bana nedense meme ucunda daha çok belli olur diye düşnüyorum meme ucu bana bi türlü sıcak gelmedi inş sorun olmaz ameliyatın nerede olcakmış saat kaçta gircenevet canım konuştum bu benım tercıhımdı zaten bunlarıda soyledım meme ucu kesısı emzırmeye engel degıl iyi br cerrahın elınde zaten hıc sorun olmazmış bu konuda araştırmada yapmıştım ama doktorum emızrmeye engel olmadığını soyledı bazı dokulara zarar verme rıskı vardır elbette hepımız bunu bılıyoruz ama bılıyorsunkı meme kanallarımız bı tane degıl..:) ben iz konusu acısından meme ucu kesısıne karar verdım cunkı ızı en ıyı saklayan yer meme ucu dur ve benı meme altı cok rahatsız edecegınden dolayı en kötü senaryoyu düşünerekten iz konusunda böyle karar verdım olan bekar arkadaşlarımda var ve cocugu olanda bı sıkıntı yok hem bellı olmazkı bu işler hıc operayon olmamış bırınınde sutu gelmeyebılr..
teşekkürler umarım bir problem olmaz :)Herhangi bir probleminizi burdan paylaşabilirsiniz, arkadaşlarla yardımcı olmaya çalışırız :)
saol canım umarım öyle olur :)Cok az kalmis allah yardimcin olsun insallah agrisiz sizisiz bir ameliatin olur ve mutlu olursun seni takipe aliyorum iyilesme surecini ve ameliatini cok merak ediyorum simdiden hayirli olsun cicislerin :)
Canim meme ucu en iyi yer aslinda hic belli olmuyor :) ben meme ucundan yaptiracagim yada meme altindan koltuk alti cok zor oluyor kollarinin kaslarina bagli ne bilim pek tercih edilmiyor yada cok iyi bir doktor yapacak bunuevet haklısın ama yinede riske atamadım ben bide bana nedense meme ucunda daha çok belli olur diye düşnüyorum meme ucu bana bi türlü sıcak gelmedi inş sorun olmaz ameliyatın nerede olcakmış saat kaçta gircen
şimdiden geçmiş olsun.herşey yolunda gider umarım...ameliyat sonrası iyi haberlerini bekliyoruz inşallahkızlar desteğinizi bekliyorum
saol canımşimdiden geçmiş olsun.herşey yolunda gider umarım...ameliyat sonrası iyi haberlerini bekliyoruz inşallah
Korkma canim bak sirayla guzel guzel haberler aliyoruz nerde ameliat olacaksin canim ve nasil bir protez vs...saol canım
inş güzel olur canım ya hem okadar para hem okadar eziyet umarım değer yoksa aksini düşünmek bile istemiyorum doktorum fatih bey yani ben ona istediklerimi söyledim aklıma geldiği kadarıyla oda olur yaparım dedi detaylarını yarın konuşcaz benim aklımda bi sürü soru var ama heycandan doktorun yanında hepsi gidiyor büyük ihtiml 90 yada 95 yuvarlak protez highprofil kas altı meme altı kesisi olcak canım dua edin ne olurKorkma canim bak sirayla guzel guzel haberler aliyoruz nerde ameliat olacaksin canim ve nasil bir protez vs...
Dualarimiz seninle insallah cok guzel gecer ameliatin caniminş güzel olur canım ya hem okadar para hem okadar eziyet umarım değer yoksa aksini düşünmek bile istemiyorum doktorum fatih bey yani ben ona istediklerimi söyledim aklıma geldiği kadarıyla oda olur yaparım dedi detaylarını yarın konuşcaz benim aklımda bi sürü soru var ama heycandan doktorun yanında hepsi gidiyor büyük ihtiml 90 yada 95 yuvarlak protez highprofil kas altı meme altı kesisi olcak canım dua edin ne olur
Dualarimiz seninle insallah cok guzel gecer ameliatin canim
Yaz canim gitmeden sorularini boyleceunutmazsin d cup istiyodun galiba
Guzel guzel bende ayni o sekil istiyorum bende fatih beyi dusunuyordum ama fiyat biraz yuksekti aceba banami yuksek soyledi yurt disindayim diye[/Qevet canım d cup istiyorum bkalım inş güzel olur..fatih beyin fiyatı sabitmiş indirim yapmıyor yani banada yapmadı söylediği gibidir muhtemelen..
canım yaa ne bileyim korkuyorum senin damlamı yuvarlakmıydı :S istediğim gibi olurmu acaba senin meme dokun varmıydı canımTatlım hiç korkulcak bişey yok bak ben oldum bittim bugun oyle agrı fılanda mınnacık hıc korkma cok güzel olacak herşey :)
nessira canım sana ameliyatta ekstra bişey lazım oldumu bende alayım yanıma en çok neye ihtiyacın oldu kyafet falan giyebiliyomusn kollarını hareket ettirirken çok ağrı oluyormu canım çok soru soruyorum ama kusuruma bakma çok merak ediyorum heycandan beni anlarsın :)Tatlım hiç korkulcak bişey yok bak ben oldum bittim bugun oyle agrı fılanda mınnacık hıc korkma cok güzel olacak herşey :)
benim daha fazla :)Gerci kendi agziyla demedi asistani soylemisti 2500€ diye
olur ya merak etmekızlar çok heycanlıyım ya ben ne yapıcam ya istediğim gibi olmazsa