• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim çarşamba ameliyat oluyorum..:)

kızlar ben uyuyorum çok yorgunum sırtım çok ağrıyo :S malum yarın büyük gün hayal gibi aslında hiç inanamıyorum bazen şuan bile acaba vazgeçsemmi düşüncesi var kafamda yarın ameliyattan sonra inş bunları düşündüğüm için pişman olurum herkese iyi geceler bana dua edin ne olur sizi seviyorum....bana çok destek oldunuz :):KK24:

kızlar ben uyuyorum çok yorgunum sırtım çok ağrıyo :S malum yarın büyük gün hayal gibi aslında hiç inanamıyorum bazen şuan bile acaba vazgeçsemmi düşüncesi var kafamda yarın ameliyattan sonra inş bunları düşündüğüm için pişman olurum herkese iyi geceler bana dua edin ne olur sizi seviyorum....bana çok destek oldunuz :):KK24:
Uyuyup uyanacaksın istediğin memelere kavuşacaksın stres olma 12 den önce bi bardak süt ic yat iyi uyursun dualarım seninle olacak hayırlısı olsun hangi hastane de olacaksın

Uyu dinlen canim hayal ettigin memislere kavusmaya az kaldi iyi geceler allah yardimcin olsun
Dua ile :KK54:

tatlum bense acaba dogrumu yapıyorum dıye gece geldi bana amelıyat önceside nazlıyada sordum sureklu kafamdaydı herşey hazırdı ve saçmala dedın kendiime ve gırdım cıkınca cok mutlu hısettim kendimi meme me dıye saçmalamışım:) ablam cok gülüyor bana diyorum sus guldurme cunku gulunce canım acıyor.valla tatlum sormuşun ama extra bi ıhtıyac yok pijama corap tamam aslında :) coj üşüyorsun cıkınca yok boyle bi donma :)yarını sabırsızlıkla bekliyorum ilk fırsatta yaz tatlum haberdar et inş gonlunce olur cnm ;) dıaşarım seninle ..

canım ya iyi uykular allah yardımcın olsun nessiradan sonra sen vede heralde sonra ben rabbim utandırmasın hepimizi iyi uykular arkadaşım dualarım seninle

Tatlın büyük günün geldi cattı dualarım senınla herşey cok ama cok güzel olsun merakla beklıyorum durumunu yaz mutlaka cnm.ben bu gece cok güzel uyudum eve gidıncede guzel agrısız gecer inş valla boyle kalsam miss oyle agrı.fılan yok bırazcık inş boyle devam eders sonra ucar gider..;)

Saol canım ben daha hastaneye gidemedim yoldayım senin yuvarlak protezmiydi
Tatlın büyük günün geldi cattı dualarım senınla herşey cok ama cok güzel olsun merakla beklıyorum durumunu yaz mutlaka cnm.ben bu gece cok güzel uyudum eve gidıncede guzel agrısız gecer inş valla boyle kalsam miss oyle agrı.fılan yok bırazcık inş boyle devam eders sonra ucar gider..:KK66:

Kızlar daha yoldayım Teyzem bekliyom beraber gitcez gece uyuyamadim hiç heyecandan midem bulaniyor nessira cnm.ben senin protez yuvarlakmiydi bide sırtüstü mü Yatman gerekiyormuş :110:

Kızlar daha yoldayım Teyzem bekliyom beraber gitcez gece uyuyamadim hiç heyecandan midem bulaniyor nessira cnm.ben senin protez yuvarlakmiydi bide sırtüstü mü Yatman gerekiyormuş :110:
evet canım hep sırtustu yatıcaksın buna kendını hazırla artık sırt kaslarım guclendı 21.gun ılk gunler agrıyodu suan alıstım bi ay kadar bole artık kafandakı soruları atttt :)

Hadi hayirlisi canim cok az kaldi senin kadar heyecanliyim bol dua et ameliata girmeden canim :KK39:

Hadi hayırlısı canım. Dualarımızdasın. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.....

cokta dumduz sırt ustu yatma canım dun benım kurek kemiklerum agrıyordu akşam pozısyonu buldum rahatladım kollarımdıda kullanabılıyorum yatarken ve kalkarken yavaş yavaş yap bide bol bol yürüyüş yap daha iyi gelıyor

cokta dumduz sırt ustu yatma canım dun benım kurek kemiklerum agrıyordu akşam pozısyonu buldum rahatladım kollarımdıda kullanabılıyorum yatarken ve kalkarken yavaş yavaş yap bide bol bol yürüyüş yap daha iyi gelıyor
Canim korkuyorum ya istediğim gibi olmazsa diye fatih beyde çok acele ediyor bütün doktorlarmi böyle bi an once sor git gibi

Back