• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 ekim çarşamba ameliyat oluyorum..:)

OTE="edamtte, post: 37425383, member: 630717"]Saol canım evet fatih beye ameliyat oldum. Bazılarının ağrısı az oluyo ama benim cok fazla oldu okadar ki pişman oldum herkesin agrı esigi farklı demek ki bugün 7.gunum biraz daha iyim ama yinede ağrım var is yapamıyorum herşeyi annem yapıyo 1ay boyle Artik yarin kontrol var bakalım ne diyecek doktorum. Ben büyük istedim doktor bey 525cc taktı ama yinede istediğim büyüklügü yakalayamadim böyle canım aklina takılan bisey varsa sorabilirsin :)[/QUOTE]
Geçmiş olsun. Bende 11 ekimde 325 cc yuvarlak kas alti meme altı kesisi ile ameliyat oldum. Çok şişlik olmadı bende. Ama bugün bikinimi denedim. Eyvah dedim. Gözüme çok büyük geldi. 525cc hayal edemedim. Benide eklermisin. Bu sırada cc arttikca ağrı artıyormus. Az cc taktiranlarin az ağrısı oluyor sanırım. Ben 5 gun ağrı çektim.

kızlar ben uyuyorum çok yorgunum sırtım çok ağrıyo :S malum yarın büyük gün hayal gibi aslında hiç inanamıyorum bazen şuan bile acaba vazgeçsemmi düşüncesi var kafamda yarın ameliyattan sonra inş bunları düşündüğüm için pişman olurum herkese iyi geceler bana dua edin ne olur sizi seviyorum....bana çok destek oldunuz :):KK24:
Edamtte çok geçmiş olsun canım ben de tam 1 ay önce ameliyat oldum sakıncası yoksa izlemeye aldım fotograf paylaşırız :)

Canim ekledim ama ben seni göremedim
OTE="edamtte, post: 37425383, member: 630717"]Saol canım evet fatih beye ameliyat oldum. Bazılarının ağrısı az oluyo ama benim cok fazla oldu okadar ki pişman oldum herkesin agrı esigi farklı demek ki bugün 7.gunum biraz daha iyim ama yinede ağrım var is yapamıyorum herşeyi annem yapıyo 1ay boyle Artik yarin kontrol var bakalım ne diyecek doktorum. Ben büyük istedim doktor bey 525cc taktı ama yinede istediğim büyüklügü yakalayamadim böyle canım aklina takılan bisey varsa sorabilirsin :)
Geçmiş olsun. Bende 11 ekimde 325 cc yuvarlak kas alti meme altı kesisi ile ameliyat oldum. Çok şişlik olmadı bende. Ama bugün bikinimi denedim. Eyvah dedim. Gözüme çok büyük geldi. 525cc hayal edemedim. Benide eklermisin. Bu sırada cc arttikca ağrı artıyormus. Az cc taktiranlarin az ağrısı oluyor sanırım. Ben 5 gun ağrı çektim.[/QUOTE]

Ben resim yukleyemedim. Cep tel. Ile çekiyorum ama yuklenince çıkmıyor resim. Yanlış nerde. Sen nasil yükledin. Çok güzel olmuş gule gule kullan.

Başardım :) ="edamtte, post: 37587761, member: 630717"]Saol canım foto ekle ordan hangi dosyadaysa seç kaydet[/QUOTE]
Basardim

Wowww benimkilere arkadas gelmis :KK66:
Süper dolu dolu olmuslar.
Senin boy ve kg ne kadardi canim?
Kasalti mi? Yuvarlak mi? Kesi?

Cok zorlanoyorsan sonrada yazabilirsin canim...dinlenmen daha önemli....!!!
beni izleyebilir misin? cok merak edyorum bende yaptrmak ıstyorum :)

Back