Bana gorede kilosu normal zaten doktorun abartmasi oldu.Hemde erkek bebekler biraz daha yapili olurlar sanki.Sükür ki sagliginda gelisiminde bir sikintisi yok bebegimin azicik tombik olur en fazla :) Masallah senin bebeginede uzun boylu olucakbence doktorun abartmış haftasına göre gayet normal bence
ben 27+5 günlüğüm bu 1200 gr 38 cm çıktı ölçümü
Bende abarttigini dusunuyorum canim şükür gelisiminde sagliginda bir sikinti yok herseyi normal gidiyor. Varsin kilosu doktora gore birazcik fazla olsun :)Fazla değil canım bende bugün 27+2oldum çarşamba günü gittim 1029 gr di doktor normal dedi abartı sanki biraz doktorun
ben gecen hafta lar cok tatlı hamur işi yrdim belkı benımkı ondan yüksek çıktı bu hafta dikkat ettim yarın tekrar yaptıracagım inşallah düşmüştür cnım birde en az şeker yüklemesi ile arasında kaç saat açlık olması gerekıyor gecen sefer sekız ssat aç lık üzerine yaptırdım merak ettımİnsallah normal cikar canim. Bende yuklemeyi yaptiracagim hafta cok fazla patates yemistim ondan yuksek cikti diye dusunuyorum. Tatliyla pek aram yok benim ama son zamanlarda acayip patates istiyor canim. Patates salatasi,patates kizartmasi patatesli borek kumpir. Patatesli ne varsa canim acayipp istiyor. Bende dikkat etmeye basladim 3hafta sonra tahlil yaptircam insallah bir sikinti cikmaz. Seninde soyledigin gibi iri annelerde cogunlukla seker cikiyor. Cunku fazla kilo sekeri tetikliyor. İnsulin direncini yukseltiyor duzensiz beslenmede eklendimi hosgeldin sekerim oluyor :)
Ben 10-12 saatlik aclikla yaptirmistim. Ebe oyle demisti. İnsallah sikintisiz gecer yuklemen sonuclarinda iyi cikar canim.ben gecen hafta lar cok tatlı hamur işi yrdim belkı benımkı ondan yüksek çıktı bu hafta dikkat ettim yarın tekrar yaptıracagım inşallah düşmüştür cnım birde en az şeker yüklemesi ile arasında kaç saat açlık olması gerekıyor gecen sefer sekız ssat aç lık üzerine yaptırdım merak ettım
selam canım bende 28 haftalıkken doktora gıttıgımde bebegım 1 257 gr dı bana kılolu falan demedı normal dedi o zaman benım kı obez olur senın doktora goreSelam guzel annisler bugun doktora gittim.Bebegim 1076 gram olmus boyu 34cm. Doktor haftasina gore kilosu biraz fazla dedi.
benimde şeker yuksek çıktı son kontrolde bu hafta tekrar yapılacak bende yaptırmayı istemıyorum ,ıkı haftadır ekmeği kestım gunde 3 dılım tam bugday ekmegı yıyorum ara ogunde yogurt meyve vss ama dun dayanamadım hamur işi yaptım ve 3 tane borek yedımAYNEN CNM AMA BENI KORKUTUYORLAR IKINCI YUKLEMEYI YAPTIRMA DİYE KAFAM KARIŞTI BEBEĞE ZARARLI OLUR DIYE DOKTORD İSTIYOR
Plansız bir gebelik miydi bu, ikiniz de istemediniz mi peki?Maalesef sorumluluk korkutuyor
Gozun aydin canim cok sevindim sonuclarinin iyi olmasina2. şeker yüklemem çok şükür temiz çıktı arkadaşlar ama ilk şeker yüklemesi gibi olmadı zor oldu birde sıvıyı bana sıcak içirdi hemşire akşama kadar başım döndü şükür sonuç iyiydi içim rahat artık ama doktorum hamur işi fzla yeme yinede dedi darısı diğer arkadaşlara
çok sagol cnm rahatladım valla 1 haftadır ymek yıyemedım resmenGozun aydin canim cok sevindim sonuclarinin iyi olmasina
valla canım ben bı hazırlık yapmıyorum annem yapıyor şimdilik bebek için ama ben kendime esofmanlı gecelık terlik alacağım rabbim kolaylık versin ama liste sart yoksa cogu unutulup alınmazKızlaarr bebişler ve kendiniz için hazırladığınız alısveris listeniz varmıı bebegin kıyafet dışındaki bakım ürünleri bezi vs. Kendim içinde hastaneye götrceklermi almak istiyorum hafta sonu yardımcı olurmusunuz bana aklınıza geleni yazın lütfeeenn
Evet canm liste yapmak lazım bazı sitelerde bakıyorum ama onlarda cok abartı geliyor kararsız kalıyorum doktorda artık cantanı hazırla ddi panik yaptım :))valla canım ben bı hazırlık yapmıyorum annem yapıyor şimdilik bebek için ama ben kendime esofmanlı gecelık terlik alacağım rabbim kolaylık versin ama liste sart yoksa cogu unutulup alınmaz
doktorlar o aydan sonra her an olabilir gibi mi görüyor acaba :)abartıya aşırıya kaçmay agerek yok bence önemli şeyleri almak daha doğru:)Evet canm liste yapmak lazım bazı sitelerde bakıyorum ama onlarda cok abartı geliyor kararsız kalıyorum doktorda artık cantanı hazırla ddi panik yaptım :))
bir yaşına kadar park beşik kullanabilir daha sonrada kullanabilir diye biliyorum ama park yatakları kaldıra bilirsinbozup tekrardan fazla da yer kaplamamış olur bence bende park yatak düşünüyorumMerhaba anneler ,ben kizima bir yasinda mobilya besik alacagim ,bir yasina kadar nasil bir besik almaliyim ,park besik alsam faydasi olur mu
Ben ilk kızımda hem mobilya takımı içinde büyüyebilen beşik almıştım, hem de park yatak. Mobilyaya hiç yatmadı, en rahatı park yatak 4 yaşına kadar da yatıyor.Merhaba anneler ,ben kizima bir yasinda mobilya besik alacagim ,bir yasina kadar nasil bir besik almaliyim ,park besik alsam faydasi olur mu
Park yatak hsngi model aldiniz ,o kadar cok model var ki hangisi iyi bilemedimBen ilk kızımda hem mobilya takımı içinde büyüyebilen beşik almıştım, hem de park yatak. Mobilyaya hiç yatmadı, en rahatı park yatak 4 yaşına kadar da yatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?