15 ekim - 15 kasım 2015 bebekleri

bence git cnm bende çok yiyordum cnm acayıp istiyordu .şimdi pek yemiyorum 2 gün önce gittim 1237 kğ dedı ultrasyon kagıdıda 1337 yazıyor du hangısı doğru bılemedım tekrar kontrole çağırdı salı günü gideceğim

Git canım hiç belli olmaz sadece çikola ve şekerlede olmuyo görün bi sen ben çarşamba günü gittim 1029 grdı 26+4 olmamıza rağmen 27+1 görünüyodu oğluşum gene yüzünü göstermedi inat etti bizimki göstermeyecek:)

benımkıde göstermedı iki eliyle yuzun kapattı doktorum okadar uğraştı yinede kapattı inşallah sağ salim kucağımıa alacağımız günlerde gelir

Gidemiyorum ki kızlar benimkini biliyorsunuz her Dr gittiğimizde yeniden başlıo sorunlar
Bi alışsaydı Allahın İzni ile

Çikolata filan derken şeker yüklemesi de yaptıramadm o yüzden tedirgin olmuştum bıraksam mi yemeyi die

benımkıde göstermedı iki eliyle yuzun kapattı doktorum okadar uğraştı yinede kapattı inşallah sağ salim kucağımıa alacağımız günlerde gelir
bizimkide koluyla kapatıyo elini çekmişti doktor tam yüzüne bakacakken tekrar kapattı doğuma kadar bekleyecez sanırımhayırlısıyla gelsinde bol bol görürüz inşallah

Selam guzel annisler bugun doktora gittim.Bebegim 1076 gram olmus boyu 34cm. Doktor haftasina gore kilosu biraz fazla dedi.

Selam guzel annisler bugun doktora gittim.Bebegim 1076 gram olmus boyu 34cm. Doktor haftasina gore kilosu biraz fazla dedi.
Canım aslında benim hrsabima gore bebeğim 27 haftalık doktorum baştan beri benden bir hafta önde diyor 31 ocak di SAT doktor 23 ocak dedi bakalım hangisi çıkacak bende bu carsamba gittim1337 dedi kg 27+4 ken ama gebelik sşekeri çıktı boyu çok güzel seninkinin acaba şekerden mi benimki böyle korkuyorum

SAT. İn ilk gununu gebelik baslangici sayiyolar ondan hesaplarınız uyuşmuyodur belki. Benim sat 31 ocak. Ben bugun 27+0 dım. Doktor bebek karın çapına göre 2 hafta onden gidiyor kilosu fazla dedi ama bana cokta fazla gelmedi sanki. Canım büyük ihtimal gebelik sekeri bendede çıkacak gibi. seker yüklemesinde tokluk sekerim sınırda çıkmıştı. Doktor yeniden yükleme yapmayalım dedi. -hbA1c- testi istedi. 2-3 hafta sonra test yapılcak inşallah sonuç çok sıkıntılı çıkmaz.

Benimki de 31 ocak doktorum sen yanılıyorsundur 23 ocak şöyle bana dedi baştan beri ama emindim 31 ocak olduğuna .inan dikkat ettim şekeri çıkan anneleri iri oluyor aslında normal değil ama inşallah bebislerimiz etkilenmez bana tekrar yapacak AC karnına istedi salı gidecegim bu hafta diyetteyim 1 kilo verdim diyeti ile bakalım bu sefer normal çıkarsa geçenhaftalarda ttatlıyı fazla kacirmistim ona yoracagi m canım

Fazla değil canım bende bugün 27+2oldum çarşamba günü gittim 1029 gr di doktor normal dedi abartı sanki biraz doktorun

İnsallah normal cikar canim. Bende yuklemeyi yaptiracagim hafta cok fazla patates yemistim ondan yuksek cikti diye dusunuyorum. Tatliyla pek aram yok benim ama son zamanlarda acayip patates istiyor canim. Patates salatasi,patates kizartmasi patatesli borek kumpir. Patatesli ne varsa canim acayipp istiyor. Bende dikkat etmeye basladim 3hafta sonra tahlil yaptircam insallah bir sikinti cikmaz. Seninde soyledigin gibi iri annelerde cogunlukla seker cikiyor. Cunku fazla kilo sekeri tetikliyor. İnsulin direncini yukseltiyor duzensiz beslenmede eklendimi hosgeldin sekerim oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…