15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

Kızlaaaaar sabah kan verdim, test sonucunu gönderdiler şimdi, 10. gün değerim 148,80 hamileyim Rabbimin izniyle, mübarek cuma gününün hürmetine inşallah bu sefer sağlıkla devam eder ve kucağıma alırım inşallah, tüm sonuç bekleyen arkadaşlarım bugün cuma ezanında size de çok dua edicem inşallah hep birlikte olumlu sonuçları alırız, keykey canım dualarım seninle canım.

mrb kızlar az önce kan verdim sonuç saat birde almaya gidicem... aglayıp duruyom şimdiden çok umutsuzum... eşimin haberi yok yarın yaptırcaktık...

Kızlaaaaar sabah kan verdim, test sonucunu gönderdiler şimdi, 10. gün değerim 148,80 hamileyim Rabbimin izniyle, mübarek cuma gününün hürmetine inşallah bu sefer sağlıkla devam eder ve kucağıma alırım inşallah, tüm sonuç bekleyen arkadaşlarım bugün cuma ezanında size de çok dua edicem inşallah hep birlikte olumlu sonuçları alırız, keykey canım dualarım seninle canım.

allah hayırlısıyla tamamına erdirsin işallah canım saglıklı bişekilde kucagına alırsın işallah çok sevindim vallaaa..

merhaba kızlar....keykey witch özellikle ikiniz nasılsınız?? bugün sizin gününüz.sonuç iyide olsa kötüde olsa allahtan gelene teslim olmaktan başka şansımız yok.inşallah akşama burası düğün yerine döner.....

:nazar::nazar::nazar::nazar: rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasp etsin inşallah canım.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek:

kızlar
,başka topiklerden tanıdıklarım var aranızda o yüzden buraya da arada sırada uğruyorum, sizi merak ettim. stresinizi anlamamk mümkün değil ben de geçtim o virajdan, allah hepinizin gönlündeki neyse kucağınıza versin diyorum başka ne denir, inşallah atlatacaksınız bu sıkıntılı halleri..allaha dua etmek ve isyan etmemeye çalışmak elimizden gelen tek şey, ona inanmaktan başka çaremiz yok umarım herkesin duasını , gönlünü görür ve umudumuzu bize verir. akşama doğru sevinçli haberlerinizi almak için ben de sizlere dua edeceğim.

hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ay ay ayyyyyyy çok sevindim canım çok çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bak bu değerle ikiz bile olabilir çünkü 12. günde ikiye katlanacak ay çok gzüel yaaa..kaydirigubbakcemile3

inşallah darısı da biz bekleyenlere olsun:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

merhaba kızlar....keykey witch özellikle ikiniz nasılsınız?? bugün sizin gününüz.sonuç iyide olsa kötüde olsa allahtan gelene teslim olmaktan başka şansımız yok.inşallah akşama burası düğün yerine döner.....

inşallah canım dua edin neolurr benim pek umudum yok içime doguyo sanırım.. zaten saat 1 de alıcam ilk siz ögrenirsiniz eşimin haberi yok kötü haberi tlfnla veremem....

mrb kızlar az önce kan verdim sonuç saat birde almaya gidicem... aglayıp duruyom şimdiden çok umutsuzum... eşimin haberi yok yarın yaptırcaktık...

witch canım ağlama :teselli: inşallah güzel haberler alacaksın hepimiz heyecanlıyız bak haberler gelmeye başladı bile inşallah böyle devam eder....:Saruboceq: :Saruboceq:

ya kızlar burdayım ama fzla yazamadım misafir var bizde..
lansor canım dünürüm evet öyle olacak galiba ama buralarda olursanız tabi artık pozitif sonuçları alıp terketmezseniz burayı kaydirigubbakcemile4

herkezi tek tek uğurlamadan hayatta terketmem burayı.bir nevi ev sahibi sayılırım zaten hepinizi gerekli topiclere yerleştirip ondan sonra çıkacağım burdan.....

lansor günaydın canımmmm...bak haberler gelemye başladı dayanamayanlar var aramızda biz de mi bugün yapsak dünürüm :utangac:

canım çokkk sevindim oooo süperrr cuma gününün hürmetine sağlıcakla kucağına al inşallah canım.:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inşallah canım dua edin neolurr benim pek umudum yok içime doguyo sanırım.. zaten saat 1 de alıcam ilk siz ögrenirsiniz eşimin haberi yok kötü haberi tlfnla veremem....

canımmmmm bu mubarek cuma gününde bütün dualarımız sizinle canım.inşallah sizin için en hayırlısını verecek allahım.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar dua ediyorum hepinize lansor keykey canım çok merak ediyorum bende.arkadaşımın laptopundan açtım şimdi bir bakayım diye akşam eve gitmeyi bekleyemedim.canımmm umarım herşey gönlünüzce olacak.

Back