15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

arkadaşlar ben biraz ayrılmak zorundayım. kociş sınav sorusu hazırlayacakmış.size iyi muhabbetler.görüşürüzzzzz

ben senden umutluyum hep söylüyorum çünkü senin bir kere de olsa silik çizgin çıktı canım ama biz de hep tek hep tek çıktı...sadece bhcg nin henüz idrara karışmamış olma ihtimali kalıyor..sen moralini bozam senin yerinde olsam umutlanırdım

sagol canim umudum var ama
ya yoksa diyorum korkuyorum
yarin oglene belli olur benimki
iyi kotu yazarim size

kızlar elif yıldız da yok nerelerde acaba...biz onunla aynı hastanede aynı anda transfer olduk ve yanyana yataklarda dinlendik...:1hug:

aslınd BENDE KENDıı YAVAŞ YAVAŞ ALIŞTIRIYORUM KÖTÜ SONUCA ıNSANLARA NE DERıM YADA DıŞ TEDAVıSıNE BAŞLARIM SAÇIMIN RENGıNı Mı DEĞıŞTıRSEM GıBı PLANLAR YAPIYORUM TABı BUNLAR KÖTÜ SONUCA BEYNıMıN TEPKıLERı GÖZÜM BıŞEY GÖRÜR MÜ BıLMıYORUM AMA YıNEDE UFAK TA OLSA UFACIK BıR UMUT VAR YÜREĞıMDE ELıMDE DEĞıLL NE KADAR OLUMSUZ DA DÜŞÜNSEM UMUT BıTMıYORR...........

BıR GÜLÜŞÜNE BıN KURŞUN SIKSADA ÖLÜM UNUTMA UMUDA KURŞUN ıŞLEMEZ GÜLÜM........

benim de daha moralim bozuldu
anladim ki yarin negatifse kendi kendime uzulucem
gidecek en iyi yer laboratuarin oradaki park var
orada otururum kendimi toparlayasaya kadar

aslınd BENDE KENDİİ YAVAŞ YAVAŞ ALIŞTIRIYORUM KÖTÜ SONUCA İNSANLARA NE DERİM YADA DİŞ TEDAVİSİNE BAŞLARIM SAÇIMIN RENGİNİ Mİ DEĞİŞTİRSEM GİBİ PLANLAR YAPIYORUM TABİ BUNLAR KÖTÜ SONUCA BEYNİMİN TEPKİLERİ GÖZÜM BİŞEY GÖRÜR MÜ BİLMİYORUM AMA YİNEDE UFAK TA OLSA UFACIK BİR UMUT VAR YÜREĞİMDE ELİMDE DEĞİLL NE KADAR OLUMSUZ DA DÜŞÜNSEM UMUT BİTMİYORR...........

BİR GÜLÜŞÜNE BİN KURŞUN SIKSADA ÖLÜM UNUTMA UMUDA KURŞUN İŞLEMEZ GÜLÜM........

bende hemen saçımı boyayacağım ama benimki değişiklik isteğinden değil lanet beyazlardan dolayı.diş tedavisinide iyi aklıma getirdin bak. tırsıp duruyordum.onuda aradan çıkarayım.oooo yapılacak birsürü iş çıktı kafa dağıtmaya...

Yaa ıŞte olumsuzluktan da olumlu sonuÇlar Çıkarabılmelıyız.....sonuÇta yÜce rabbım anne olmamız ıÇın en ıyı zamanı kararlamıŞtır.belkı ben hamıle kalacaĞım ama dıŞımdekı ÇÜrÜk ıltıhabından bebeĞım zarar gÖrecek yanı en ıyısı bÖle dÜŞÜnmek elden gelen bıŞey yok tıpta bır yere kadar gerısı allahın bıldıĞı gıbıolur

Back