- 29 Mart 2009
- 129
- 16
- 298
- 44
- Konu Sahibi firstNimbus
arkadaşlar ilaçlardan göğüsler büyürmüü benimkiler minicik bişeydi 75.ama şimdi patlıcklar sankii 85 taksam olcak valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni "en az üç negatif sonuç alanlar topiğine" yerleştirme sakınklava:
beni "en az üç negatif sonuç alanlar topiğine" yerleştirme sakınklava:
kızlar dua ediyorum hepinize lansor keykey canım çok merak ediyorum bende.arkadaşımın laptopundan açtım şimdi bir bakayım diye akşam eve gitmeyi bekleyemedim.canımmm umarım herşey gönlünüzce olacak.
ayy canım ben oraya dün yerleştim bile şimdiden yerimi hazırlayım dedimmm.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yok seni benimle birlikte'' başarısızlıkta neymiş kesiiiiin bizimde bebişimiz olacak '' topiğine alacağımdelikafaduldendelikafadulden
İstanbul'da ezan okunuyor..."Allah'ım bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar ver bizi gör, duy dualarımızı kabul et..Sana açılan elleri boş çevirme..Şu mübarek cuma gününde bizlere mucizelerini göster merhametine sığınıyoruz ya Rabbim Sen herşeye kadirsin vardan yokeden yoktan varedensin dularımızı kabul et Allah'ım" aminnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ayy canım ben oraya dün yerleştim bile şimdiden yerimi hazırlayım dedimmm.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Umarım hepinizin sonucu pozitif olur,dörtgözle güzel haberlerinizi bekliyorum.
canım sen arada orada bak istersende bizim asıl topiğimiz'' yılmak yok,durmak yok kesin bizimde bebişlerimiz olacak'' topiği olacak eğer sonuçlarımız negatif olursa yok eğer pozitifse''tüpçü ocak anneleri topiği ''acacam hepimize.....
yaaa ben umutsuzel le ryhn nında sonuçlarını çok merak ediyorum.inşallahhh daha kutlamaları bitmemiştirde ondan uğrayamamışlardır buraya.....
bu arada yine idrar testi yaptım negatiffffff
kızlar umarım hepiniz bütün sonuç bekleyenler pozitif sonuç alırsınız.haberlerinizi heyecanla bekliyorum.
bu arada yine idrar testi yaptım negatiffffff
umutlandırmak için söylemiyoreum ama ben 13. gün idrar yaptım negatif , aynı gün kan pozitif..........