15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

hamile olan arkadaşı tbrk ediyom
keykey 2. çizgiyi gördüysen senind kesin pozitiftir
witch olumlu düşün ben 2. çizgiyi gördüğüm halde negatiftir diye düşünüyodum bu psikolojik bişey az kaldı 1e gzl haberlerini bekliyom
lansor hana sizlerinki ne zamn bgn kaçıncı gününüz
burası pozitif bi grup
sonuçlarınızda pozitif olcak ben inanaıyom

witch olumlu düşün ben 2. çizgiyi gördüğüm halde negatiftir diye düşünüyodum bu psikolojik bişey az kaldı 1e gzl haberlerini bekliyom
burası pozitif bi grup

canım benimki yarın.hana nınki 18 inde.onu testi yaptırmadan o güne kadar nasıl tutacağız onu bilmiyorum ama.inşallah dediğin gibi olur benim 6+2 arkadaşım.

burası pozitif bi grup

bugün benim 11. gün ama test tarihim 18 mayıs dr öyle dedi...fakat ben c.tesi yaptıracağım galiba artık dayanamıyorummmmmmlaelaelaelaelae-tatlicadiarzu-

ay kızlar benim ofise gitmem lazım acil işlerim var ama burayı da nasıl barakacam bilmem.
neyse ordan da girerim keykey ve witch size dua ediyorum ama ne olursa olsun hayırlısı olsun diyoruz ok?

lansor a daha evvel söylemiştim benim doktorun bu idrar testleri veya erken test işi ile ilgili uyarısını..
dedi ki b-hcg hormonu önce kana karışır, sonra idrara..ve aşağı yukarı 10. günden sonra karışmaya başlar, daha önceki günlerde test yaptıranların bazılarında şanslı iseler düşük dozda yine kanda görünüebilir ama önbemli olan kan testidir.. bünyeler farklı olabilir kimininki 10. gün kana karışır kiminin 12. güğn.. o yğüzden test gününe kadar bekleyin diyorlar yani bilimsel olarak açıklaması doğru..ayrıca ben idrarı sırf meraktan yaptım hem de kan testini aldıktan sonra.çok şaşırmıştım sordum doktora, testin bayat değilse o zaman senin bünyendeki hormonlarında henüz idrara yansımamaış demişti..yani rabbim verecekse veriyor herkesin belirtisi farklı olabilir... gözyaşınıza kıyamam allah hep güldürsün inşallah ..

bu arada yine idrar testi yaptım negatiffffff

canım idrarda herkesin pozitif çıkmayabilir
bana hemşire negatif çıkınca yanılma payı yüksek
pozitif çıkarsa yanılma payı hiç yok demişti
anlıyomusun
seninki idrarda pozitif çıkcak kadar yükselmemiştir
harab etme ltfn kendini

Kızlaaaaar sabah kan verdim, test sonucunu gönderdiler şimdi, 10. gün değerim 148,80 hamileyim Rabbimin izniyle, mübarek cuma gününün hürmetine inşallah bu sefer sağlıkla devam eder ve kucağıma alırım inşallah, tüm sonuç bekleyen arkadaşlarım bugün cuma ezanında size de çok dua edicem inşallah hep birlikte olumlu sonuçları alırız, keykey canım dualarım seninle canım.

tbrler saglicakla kucagina alirsin ins
mrb kızlar az önce kan verdim sonuç saat birde almaya gidicem... aglayıp duruyom şimdiden çok umutsuzum... eşimin haberi yok yarın yaptırcaktık...

ins hayirli haberler alirsin canim

lansor a daha evvel söylemiştim benim doktorun bu idrar testleri veya erken test işi ile ilgili uyarısını..
dedi ki b-hcg hormonu önce kana karışır, sonra idrara..ve aşağı yukarı 10. günden sonra karışmaya başlar, daha önceki günlerde test yaptıranların bazılarında şanslı iseler düşük dozda yine kanda görünüebilir ama önbemli olan kan testidir.. bünyeler farklı olabilir kimininki 10. gün kana karışır kiminin 12. güğn.. o yğüzden test gününe kadar bekleyin diyorlar yani bilimsel olarak açıklaması doğru..ayrıca ben idrarı sırf meraktan yaptım hem de kan testini aldıktan sonra.çok şaşırmıştım sordum doktora, testin bayat değilse o zaman senin bünyendeki hormonlarında henüz idrara yansımamaış demişti..yani rabbim verecekse veriyor herkesin belirtisi farklı olabilir... gözyaşınıza kıyamam allah hep güldürsün inşallah ..

doğru söylüyorsun canım.işte bizler biraz aceleci davranıyoruz.merak işte.birde benim ilkinde 10. gün çıkmıştı o yüzden buda öyle olsun diye bekledim belki ama her hamilelik başka tabiki.

kızlar görüşürüz ben gidiyorum yavaş yavaş sonucu almaya az ilerde zaten hastane neyse tansiyonum kimbilir kaçtır ölecem strestennnnn.....:bbo::bbo::bbo:

kızlar görüşürüz ben gidiyorum yavaş yavaş sonucu almaya az ilerde zaten hastane neyse tansiyonum kimbilir kaçtır ölecem strestennnnn.....:bbo::bbo::bbo:

canım çok merak ettim seni ama inanıyorum ben gelince bize kocaman bir HAMİLEYİM yazacaksın.inan şuan sanki kendi test sonucumu almaya gittim.bugün cuma gönlünüzü ferah tutun.inşallah herşey çok güzel olacak.

merhaba kızlar....keykey witch özellikle ikiniz nasılsınız?? bugün sizin gününüz.sonuç iyide olsa kötüde olsa allahtan gelene teslim olmaktan başka şansımız yok.inşallah akşama burası düğün yerine döner.....

:nazar::nazar::nazar::nazar: rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasp etsin inşallah canım.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek:

hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ay ay ayyyyyyy çok sevindim canım çok çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bak bu değerle ikiz bile olabilir çünkü 12. günde ikiye katlanacak ay çok gzüel yaaa..kaydirigubbakcemile3

inşallah darısı da biz bekleyenlere olsun:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Kızlar Allah hepinizden razı olsun, çoook tesşekkür ederim, inşallah güzel sonuçlar alırsınız siz de, bugün ezan vakti hepinize dua ettim, lansor, hana, sweetghost, keykey ve bekleyen tüm kadınlar diye, :Saruboceq:

hanacım ikiz olabilir galiba di mi, bu değerler gününe göre yüksek mi acaba?:nazar:

Back